header-tnbw-live

CONGRESCENTRUM 1931 BRABANTHALLEN, DEN BOSCH

9 MAART 2018

WAT ALS JE NO LIMITS HAD?

Neem je genoegen met een “comfortabel” leven? Of ben je er klaar voor om vanuit jouw Hoogste Zelf te gaan leven en een bijzonder leven te creëren waarin je jouw legacy schrijft?

Als je “YES” bij het laatste voelt, hebben we iets heel bijzonders voor je!
Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij ons afgevraagd wat de geheimen van de grootheden van deze wereld zijn zoals Oprah, Tony Robbins, Richard Branson, Maya Angelou en Vishen Lakhiani van Mindvalley. Waarom hebben zij zoveel invloed? Wat doen zij dat het lijkt alsof zij de wereld naar hun verlangens en visie kunnen creëren? Hoe komt het dat zij zo goed kunnen manifesteren?

En als wij iets willen weten, dan zorgen we dat we uitkomen bij de bron! We hebben Mabel dus afgelopen jaar op het vliegtuig naar L.A. gezet en zij behoort nu tot één van Mindvalley's wereldwijde Master Certified Trainers. De afgelopen tijd hebben we de lessen en tools in ons leven geïntegreerd en sindsdien staat het geluk aan onze kant. Het is het gevoel dat het universum ons op allerlei manieren support om te doen waarvoor we bestemd zijn. We hebben een duidelijke visie voor de toekomst en tegelijkertijd zijn we vol vertrouwen en gelukkig in het nu.

Op deze eerste editie van TNBW Live! Becoming Limitless ga je the next level Law of Attraction ervaren: zie het als the Law of Manifesting! Je creëert nieuwe overtuigingen en beliefs die je versterken, empoweren en je radicaal verder brengen in je leven.

Vind in jezelf de antwoorden die je buiten jezelf zocht (en niet vond!). Realiseer mentale en emotionele kracht en word gevuld met magische energie! Boor een nieuw level van awakening aan en kom in volledige alignment met jezelf. Voel je in control over jouw pad en toekomst.

 

 

 

 

 

MV_Wings_Centered_Transparent_BG_White

TNBW MEETS MINDVALLEY

Voor de 1ste editie van TNBW Live! werken we samen met Mindvalley.

Deze vooruitstrevende en wereldwijde speler op het gebied van personal growth en spiritualiteit heeft ons vanaf de start van TNBW geïnspireerd en we zijn dan ook mega blij met deze partnership!

We brengen jou op 9 maart veel nieuwe, mind blowing content!

Logo-St-Bootvluchteling-logo-review-NL-DEF (1)

TNBW in partnership met Stichting Bootvluchteling

Een initiatief dat ons aan het hart gaat. Jaarlijks doneren we 10% van onze totale omzet aan dit goede doel en er zal ook voor jou als deelneemster op onze events de mogelijkheid zijn om te doneren. Het geld is hard nodig voor de mensen die vastzitten in onmenselijke omstandigheden zonder vooruitzicht. 

PROGRAMMA

Je zult blown away zijn!

Door de inspirerende sprekers, intensieve training, verrassende werkvormen, hartverwarmende optredens, magische prikkels en warme verbindingen. 

Programma
Programma
 • 09:00 - 09:45 uur
  Binnenkomst en registratie 

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken of bijkletsen met andere New Business Women (to be)!

 • 10:00 - 13:00 uur
  Ochtendprogramma met tussendoor een korte pauze

  We nemen je mee op een reis naar no limits. Je leert in welk level of consciousness jij je bevindt en wat hier de mogelijkheden voor jou zijn. Je leert hoe je ervoor zorgt om nog veel meer geluk te ervaren in het moment waarin je nu zit met unieke tools die je direct in je leven kunt integreren. Je zult blown away zijn van de impact!

 • 13:00 - 14:00 uur
  Lunch
 • 14.00 - 17:30 uur
  Middagprogramma met tussendoor een korte pauze

  In de middag leer je hoe je geluk in het moment gaat combineren met een heldere visie voor jouw toekomst in lijn met jouw dromen en verlangens. Je krijgt praktische tools hoe je jouw visie creëert en belangrijker nog: hoe je hem gaat manifesteren! Ook ga je een bijzondere manier leren hoe je deze manifestatie power naar jouw dagelijkse praktijk brengt. En je krijgt alle info over deelname aan de TNBW Academy waarin je in slechts 3 maanden tijd je Purpose in Life ontdekt, vanuit daar een concept creëert en je business start.

 • 17.30 - 18:30 uur
  We sluiten deze magische dag af met een gezellige borrel!

SPREKERS

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee van The New Business Women hosten TNBW Live! Becoming Limitless. Naast hun inspirerende training & talks presenteren ze een fantastische line-up van New Business Women die jou allemaal vanuit hun Purpose in Life gaan helpen SHINEN:

Mabel Duchossoy

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Mabel heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven op director’s niveau gekozen voor het ondernemerschap. Ze geloofde dat het anders kon, dat ze haar leven kon inrichten buiten de lege en crazy ratrace van de maatschappij om. Ze wilde een leven creëren vanuit haar passies & talenten met plezier & inspiratie als haar leidraad. En dat is samen met compagnon en vriendin Crystal helemaal gelukt! Vanuit TNBW zetten zij zich in om de wereld te inspireren met vrouwelijke kracht! Ook is ze Mindvalley Master Certified Trainer.

crystal kwee

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Crystal klom als high potential in een sneltempo hogerop binnen de internationale bedrijven waar ze werkte. Ze leek van buiten super succesvol, maar van binnen voelde dit echter volledig anders. Zij zette vanaf dat moment de vraag ‘Hoe wil ik me voelen?’ centraal in haar leven en is momenteel als geen ander het toonbeeld van een New Business Woman: warm, inspirerend, ondernemend en vol geloof & vertrouwen! Laat haar jou ook inspireren tot een nieuwe definitie van succes!

Wassila Hachchi

Founder DIALOGUEE - www.listenthinkspeak.online

Wassila’s indrukwekkende carrière bracht haar tot in de Tweede Kamer. Na bijna 6 jaar heeft Wassila haar Kamerlidschap opgezegd en is zij Hillary Clinton gaan ondersteunen in haar strijd voor het Amerikaanse presidentschap. In haar tijd in de Nederlandse politiek is Wassila’s passie voor de dialoog geboren. Zij is gestart met Dialogue Digital – een veilige online ruimte voor de dialoog met als doel: sociale verandering. In 2015 deelde Wassila haar Talk bij TEDx Amsterdam Women. Ze is spreker, coach en Mindvalley Master Certified Trainer.

Annerieke Berg

www.bootvluchteling.nl

Annerieke sprong in 2015 in het hulpverlenings-gat wat was ontstaan bij de aankomst van de vele bootvluchtelingen in Europa. Als moeder van 5 kinderen en met een baan als verpleegkundige sprong ze in het diepe. Zij en haar team van hulpverleners hielpen wanhopige mensen op te vangen en te verzorgen. Onder het motto ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ heeft zij St. Bootvluchteling opgericht, die mensen op de vlucht helpt d.m.v. het geven van goede medische & psychologische zorg. Als geen ander heeft ze moeten leren temidden van een zeer hectische organisatie de balans te vinden en te houden in haar limitless leven.

TNBW ACADEMY

Tijdens TNBW Live! Becoming Limitless krijg je de unieke kans om deel te nemen aan TNBW Academy. Ga met ons een traject van 3 maanden aan van diepgaande life coaching in unieke combinatie met business coaching op basis van je Purpose in Life.

button_shine

EMPOWER YOURSELF

Ervaar deze diepgaande tweedaagse live training waarin je een diep geloof in jezelf en het leven manifesteert door te luisteren naar wat jouw Innerlijke Wijsheid je vertelt. Alle antwoorden zitten in je. Dat ga je ervaren tijdens het doorlopen van onze bewezen SHINE Formule. Jouw Purpose in Life helder als eerste stap in de creatie van jouw concept. Tijd om maximaal te gaan SHINEN lady!

button_thrive

CREATE YOUR CONCEPT

Doorloop in deze tweedaagse live training de THRIVE formule waarmee je glashelder krijgt welk unieke concept in jouw Purpose in Life schuilt. Wat je precies gaat doen, hoe je het vorm gaat geven en hoe je er (GOED!) geld mee gaat verdienen. Kortom: hoe je jouw Purpose in Life voor eens en voor altijd kunt gaan LEVEN. Met jouw business als middel om dit op de voor jou mooiste manier neer te zetten. You will THRIVE like never before!

button_teach

BUILD YOUR BUSINESS

Krijg toegang tot het gloednieuwe online programma van TNBW! Build your Business bestaat uit de allesomvattende module TEACH waarin we je stap voor stap uitleggen hoe wij onze business binnen no time succesvol hebben gemaakt. De absolute krenten uit de pap van de online marketing wereld, alle know-how en how-to's voor de organisatie van je bedrijf en dit alles op de unieke New Business Women way. Start teaching your wisdom!

FOTO'S

Krijg hier een indruk van wat je op 9 maart te wachten staat!

koop je ticket

Normale prijs €297,-

Omdat we op 8 maart 2018 vijf jaar bestaan, hebben we een onweerstaanbaar Last Seats Aanbod voor je! 

Let op, de Last Seats actie loopt tot de teller afloopt:

Een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan Stichting Bootvluchteling.

ERVARINGEN

safae

Ik was op zoek naar mijn Purpose in Life. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het programma van TNBW leek mij de uitgelezen kans om mezelf te ontdekken. Ik werd continu geïnspireerd en teruggebracht naar mijn gevoel. Het was magisch! Ik weet nu precies wat ik wil en wat mijn missie in de wereld is. En ik KAN en GA het doen! Mijn kracht is sterker dan mijn Gremlin. Crystal & Mabel zijn 2 prachtige TOPVROUWEN! Warm, intelligent, bekwaam, inspirerend. Dus aan alle Powervrouwen die willen maar die nog wat hobbels te overwinnen hebben: gun jezelf de coaching/training van TNBW!

Safae El Ghouti - Founder We World Citizens

unnamed
unnamed

Hoe ik het programma van TNBW ervaren heb? Als supercool, waardevol, inspirerend, confronterend (op een goede manier!) enthousiasmerend en praktisch. Ik wilde voor mezelf helder krijgen wat mijn concept is. Waar liggen mijn talenten? Hoe zet ik deze in? Hoe creëer ik mijn droomleven en wat is mijn Purpose? Ik wilde antwoorden krijgen. Ik heb zo veel lightbulb-moments gehad! En heb een dieperliggende reden gevonden waarom ik zo passioneel over mijn idee ben. Het klopt nu. Crystal en Mabel zijn eerlijk, oprecht, professioneel en geven met humor en liefde inzichten. Behulpzaam, doortastend, toegankelijk, echt heel fijn! Elke vrouw kan dit gebruiken.

Marieke Hoogendijk - Founder Let's do this Media

Untitled design-28
jet

Ik wist niet precies wat ik wilde m.b.t. het opzetten van een eigen bedrijf. Ik had veel negatieve overtuigingen die mij tegenhielden om te starten. Het programma bij TNBW heb ik als zeer persoonlijk, goed doordacht en compleet ervaren. Van begin tot eind klopten de stappen en het werd ook zeer leuk gebracht. Ik had een enorme klik met Crystal & Mabel! Ik weet nu dankzij het programma welke methode ik ga inzetten voor mijn bedrijf en ik heb een enorm geloof in mezelf! Heel erg bedankt dames!

Jet Boerhave - Ondernemer in spe

unnamed
unnamed

Ik ben Mr. in Rechten. Als het over werk ging, kon ik maar moeilijk verder kijken dan mij achter een bureau met laptop. TNBW heeft me uit mijn comfort zone getrokken, me uit mijn hoofd gehaald om vanuit mijn intuïtie te gaan leven. Ik doe nu totaal iets anders en ben aan het bouwen aan mijn onderneming Mindful On The Move! Ze hebben me geholpen om op het juiste moment op mijn intuïtie te vertrouwen. De begeleiding van TNBW heeft voor mij echt het verschil gemaakt!

Truyke van Gool - Founder Mindful On The Move

Untitled design-29
Untitled design-30

Lucky me, tot nu toe heb ik drie Live your Purpose Events mee mogen maken. Je krijgt iedere keer precies datgene wat je nodig hebt. De eerste keer was het voor mij persoonlijk een afsluiting van datgene waar ik al een aantal jaar mee bezig was. Een einde en tegelijkertijd een nieuw begin. Hierin voelde ik me erg gesteund tijdens het weekend. Ik had een life changing moment tijdens de meditatie waarbij je vijf jaar vooruit gaat in de tijd. Ik zag mezelf in mijn eigen huis met mijn liefde, dat ik moeder was, (iets waar ik al heel lang over twijfelde!) en ik werkte vanuit huis vanuit mijn eigen onderneming. Mijn grootste droom! Dit beeld zorgde dat de tranen over mijn wangen biggelden. Een half jaar later, tijdens het tweede event was ik al in de transitie naar mijn eigen onderneming. Alles was op zijn plek gevallen. En tijdens het event kreeg ik op zoveel verschillende vlakken de bevestiging dat dit mijn weg was. Sinds onze ontmoeting, tijdens hun eerste Create your Concept Day, zijn Mabel en Crystal sky high gegroeid en leer ik iedere keer weer van ze. Dat het ok is om boven jezelf uit te mogen stijgen. En hoe fijn het is om met gelijkgestemden te zijn en hierin je eigen grenzen te mogen overtreffen. Ik kan niet wachten tot dit nieuwe event! Zie je in maart.

Deborah de Poorter - Virtual Assistant

unnamed

Join the Movement

De wereld wacht op je.

LOCATIE

We vinden het gaaf dat ook TNBW Live! plaats vindt in het inspirerende Congrescentrum 1931 van de Brabanthallen.

Adres
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

Telefoon locatie
088-900 03 33

icon_whiteborder

We kunnen niet WACHTEN om deze magische dag met jou te beleven! Heb je vragen of wil je even met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2018 The New Business Women -
Alle Rechten Voorbehouden