Podcast: Stop met hokjes denken

Mabel legt in deze aflevering uit hoe in hokjes denken je vastzet en je weerhoudt van het leven van je purpose. Als je je purpose leeft, geef je juist uiting aan ALLES wie jij bent en waar je voor staat. Dan wordt je leven pas echt ‘epic’!

Liefs,
Crystal & Mabel

Abonneer je op The New Business Women Podcast op iTunes

4 gedachten over “Podcast: Stop met hokjes denken”

 1. Dag Mabel, wat fijn om dit even gehoord te hebben.
  Ik vraag mijzelf alleen iets af, wanneer je zelf best bewust bent van bepaalde talenten maar verder geen diploma’s hebt, hoe ga je die talenten dan inzetten om er toch een salaris uit te kunnen halen?

  Hartegroet, Ingrid

  Beantwoorden
  • Lieve Ingrid, bedankt voor je reactie! We zijn absoluut voorstanders van opleidingen, we richten ons leven ook continu op groei. Maar we geloven dat je een opleiding wilt doen als je het leuk vindt, er blij van wordt. Niet omdat het moet.
   We vinden ook dat er veel regels zijn in onze maatschappij die opnieuw “gechallenged” mogen worden. Het zijn ook lang niet altijd de mensen met de opleidingen en diploma’s die de besten out there zijn. Wij hebben zelf bijvoorbeeld ook geen coachingopleiding gedaan. Je hoeft in principe maar één stap verder te zijn dan iemand anders en je kunt ze al helpen. En vaak stagneren we op dit onderwerp omdat het lastig kan zijn je eigen toegevoegde waarde echt te zien en te voelen. Daarom is het zo belangrijk dat je eerst gaat zien wie je werkelijk bent, je talenten helder krijgt, je superpowers, je levenservaringen en lessen, noem maar op. Vanuit álles wie je bent ga je kijken wat je de wereld te brengen hebt. :-)))

   Beantwoorden
 2. Ik ben op zoek naar een nieuwe baan nadat ik door overspannenheid in een managementfunctie ben uitgevallen. Deze podcast heeft me wel geholpen met het inzien waar een leuke baan voor mij aan kan voldoen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie