Podcast: Wat wil ik nu écht?

Denk jij al een tijdje na over de vraag: “wat wil ik nu écht?”
De afgelopen jaren hebben we met honderden vrouwen gewerkt die dezelfde vraag hadden.
Conclusie: meer en harder nadenken over deze vraag is zonde van je potentieel!
Als er iets is wat je mag doen om sneller bij het antwoord te komen, is het wel het vervangen van deze vraag voor een nieuwe vraag waar je waarschijnlijk veel makkelijker antwoord op vindt. Luister in deze podcast welke vraag dit is!

4 gedachten over “Podcast: Wat wil ik nu écht?”

 1. Wauw, dankjewel weer voor deze fijne podcast. Wat kunnen jullie dit toch helder verwoorden. Voor mij voelt het helemaal een en voelt het dat ik op de goede weg zit, en is deze podcast zo helpend in het bewandelen van mijn pad.

  Veel liefs,
  Myrthe

  Beantwoorden
 2. Hi,
  Wat een fijne podcast. Verhelderd dat juist door steeds maar met die vraag bezig te zijn, je er juist voor zorgt dat het antwoord niet komt.
  En dat er dus een ander verlangen achter zit.
  Bij mij is dat verlangen vooral een koers hebben.

  Wat ik dan wel lastig vind is: hoe kan ik dat verlangen meer naar voren halen als het antwoord op die vraag nog niet duidelijk is?
  In jullie voorbeeld met het verlangen ‘rust’ kan ik dat heel goed begrijpen.

  Maar als je verlangen juist is om nu eindelijk een koers te kiezen en te gaan varen…..hoe moet je dat dan doen als je juist niet weet waar naar toe?

  Liefs Afra

  Beantwoorden
  • Lieve Afra, sorry dat we nu pas op jouw comment reageren, hij was ons helemaal ontschoten! Wat we allemaal neigen te doen is ons richten op het wat en het hoe, op de vorm dus. Maar met de vorm bezig zijn is juist hetgeen dat ons laat stagneren in helder krijgen wat we willen. Het zet namelijk de deur open voor onze Gremlin (je innerlijke criticus) die jou in je comfort zone wilt houden. De inzichten komen juist tot je wanneer je in vertrouwen zit en dat maakt het zo lastig. Als je hier hulp bij wilt krijgen, boek dan gratis een coaching call met ons in waarin we je een enorme stap voorwaarts kunnen helpen! Je kunt dat doen via deze link: https://tnbwsessies.youcanbook.me
   Liefs, Mabel

   Beantwoorden

Plaats een reactie