Podcast: Als je overwhelmed bent door het aanbod aan (online) inspiratie

In deze tijd is er super veel inspiratie online te vinden: podcasts, masterclasses, webinars… Allemaal erg interessant en waardevol om tot je te nemen.
Je hebt de neiging om alles te volgen en je haalt er veel uit.
Maar tegelijkertijd merk je ook dat het je uit de focus haalt, waardoor het gevoel van niet productief zijn of niet genoeg gedaan hebben, overheerst. Hoe kom je hier uit? Hoe zorg je dat je niet overwhelmed raakt en je alle waardevolle kennis ook echt omzet in actie?

Wat heb je aan deze podcast gehad? Of wil je je ervaring delen? Deel dan je reactie met ons in een comment, dank of -nog liever – op Itunes.

Liefs,

Crystal & Mabel

Abonneer je hier op The New Business Women Podcast op iTunes

3 gedachten over “Podcast: Als je overwhelmed bent door het aanbod aan (online) inspiratie”

  1. Hoi lieve Crystal, compliment over deze nieuwe waardevolle podcast. Voor mij is de inhoud heel herkenbaar en geef je goede tips waar ik wat mee kan. Deze tips gaan hopelijk een positieve bijdrage leveren aan mijn verdere ontwikkeltraject.

    Beantwoorden
  2. Helaas lukt het niet om de podcast “voor als je even niet weet welke kant je op moet” via deze site te openen en daar op te reageren. Via ITunes kon ik hem toch beluisteren.
    En spot on! Dit is precíes mijn struggle, alleen sta ik nu op het kruispunt. Wat fijn om te horen dat ik niet de enige ben en het juist te omarmen, in plaats van me inderdaad in de rol te drukken!
    Tnx Tnx Tnx!

    Beantwoorden

Plaats een reactie