WIL JIJ 1 OP 1 TIJD EN AANDACHT VAN ONS?
BOEK DAN EEN EXCLUSIEVE

breakthrough sessie

DIEPGAANDE 1 OP 1 COACHING VAN CRYSTAL OF MABEL

 

We krijgen héél vaak de vraag of we een kop koffie willen drinken of dat we een langlopend 1 op 1 coachingstraject aanbieden. Helaas kunnen we hier wegens tijdgebrek en focus niet op ingaan.

Wat we wel aanbieden is een exclusieve Breakthrough Sessie: alsnog praten met een lekkere kop koffie of thee, maar dan wel to-the-point en gericht op het leven van jouw purpose. Het kan over alle onderwerpen gaan die jou bezighouden. We doen dit vol passie met ambitieuze vrouwen die ook méér uit zichzelf en hun leven willen halen.

"Met haar sterke intuïtie, betrokkenheid en juiste reflecties weet Crystal snel tot de kern door te dringen en je op weg te helpen. Ik heb dit als heel plezierig en warm ervaren. Ik raad Crystal aan  voor degene die vastloopt, toe is aan iets nieuws of een (fijne) spiegel nodig heeft."

FLOORTJE SAMSON - floortjesamson.nl: haar werkzaamheden als advocaat in het arbeidsrecht en MfN - registermediator voert ze met veel betrokkenheid en plezier uit. 

Untitled design (12)

Hoe werkt het?

We sturen je van tevoren een vragenlijst en je denkt na over de vragen die je wilt behandelen. Tijdens het gesprek zelf gaan we diepgaand en to-the-point gericht aan de slag met jou en je plannen/ideeën. Je krijgt eindelijk de heldere koers waar je naar verlangt!

​De voordelen:

  • Je krijgt doelgericht antwoord op jouw vragen.

  • Anderhalf uur lang diepgaande coaching & advies.

  • Gesprek is bij ons op kantoor of (op jouw verzoek) online via Zoom.

Het doel van het gesprek is jou helpen met het leven van jouw purpose in life. Wij geloven oprecht dat dit voor iedereen is weggelegd en dat je je leven precies zo kan inrichten als je zelf wilt, en dat er gigantisch veel mogelijkheden zijn waar je zelf nog niet aan hebt gedacht! Dat je eindelijk gaat doen waarvoor je bestemd bent en zo je meest bijzondere leven creëert. ​

Kosten: €747,- euro per gesprek van 1,5 uur, exclusief btw.

Spreekt dit je aan? Gaaf! Boek dan hieronder meteen jouw sessie en je ontvangt direct een mail waarin je op korte termijn jouw sessie kunt inplannen.

Untitled design (11)

"Crystal zíet je, triggert je, legt de vinger op de goede zere plek, daagt je uit, is oprecht en kiest bewoordingen waar je stil van wordt. Zó raak. Zó helpend. Zó intens (mee)voelend. Door haar  coaching kom je als vanzelf op jouw next level! Go for it."

DILIANA VAN HORSSEN - Zoetekaart: met een Zoete Kaart geef je recht uit je hart een bijzonder lekker en persoonlijk brievenbuscadeau.

 

 

"Mijn Breakthrough Sessie met Mabel was meer dan waardevol. Het is heel bijzonder om te ervaren hoe één vraag zoveel in gang kan zetten. En dan te bedenken dat ik eerder veel van dat soort krachtige vragen heb gehad. In de week na onze sessie zijn er nog veel meer kwartjes gevallen en heb ik een hoop helderheid gekregen over vragen die ik had. Ontzettend bedankt!"

YVONNE VAN BALKOM - Yvonne helpt jou als ondernemer met de naamsbekendheid die bij jou past vanuit haar bedrijf Kind Regardz.

Untitled design (10)
icon_whiteborder

© 2020 The New Business Women
Alle Rechten Voorbehouden