Wil jij een carrière-switch? Kom naar een Find your Purpose Morning Session

CREËER JOUW MASTERPLAN IN DE UNIEKE

TNBW BULLET JOURNAL

DEZE LIMITED EDITION IS NU TE BESTELLEN!

 

CREËER RUST EN OVERZICHT

 

Stel je voor: één plek waar je ALLES kwijt kunt. Je afspraken, to do lijsten, deadlines, inzichten, resultaten (zowel van je business als van projecten in je privé leven), creativiteit en nog veel meer.

Kortom, één plek waar je het Masterplan voor je hele leven maakt!

Wij zijn al een hele tijd hooked aan bullet journalling. Het is de fijne manier om even niet op een scherm bezig te zijn, je creativiteit kwijt te kunnen en hierdoor veel nieuwe inzichten en ideeën te krijgen. Het brengt rust en overzicht en bundelt alles wat belangrijk voor je is - op jouw manier - in één notitieboek.

Om ons 5 jarig bestaan te vieren hebben we op 9 maart de TNBW Bullet Journal uit gebracht. En nu kun jij hem als een van de eersten bestellen!

nu als pre order met speciale jubileum korting!

Word jij ook zo blij van notitieboekjes en is een kleine stationary fetisj je niet vreemd? Heb je een druk leven en houd je van to do lijstjes, overzichten en houd je ook weleens een dagboek bij?

Dan wíl je de TNBW Bullet Journal gewoonweg hebben! Hij is prachtig vormgegeven door Manon Toma, een echte eye-catcher. Inclusief TNBW manifest als reminder to SHINE, THRIVE & TEACH als badass New Business Woman.

Bestel hem nu met een speciale jubileumskorting!

Productspecificaties:

  • Hardcover
  • A5 formaat
  • 160 lege pagina's met bullets om jouw creativiteit op los te laten!
  • Inclusief welkomstpagina
icon_whiteborder

© 2018 The New Business Women
Alle Rechten Voorbehouden