Circular_Course_logo

Verlang jij er naar om dichterbij je vrouwelijke essentie te komen?

Circular Course_Crystal

Voel je de roeping om nog veel meer van wilskracht naar overgave te gaan?
In deze cursus leer je om in lijn te gaan werken en leven met 3 cycli in het leven: de Maan, je vrouwelijke cyclus en de 5 elementen. In amper een maand tijd kom je in dieper contact met de wijsheid van je lichaam, je gevoelens en in sterke
verbinding met de kosmos en de natuur. Van hieruit blijf je heel dichtbij jezelf in elke situatie, kom je in een ultieme flow en ontstaan prachtige dingen die voortkomen uit jouw ziel. Als je deze cyclische manier van leven, werken en creëren eenmaal hebt ontdekt wil je niets anders meer!

Breng tijdens het unieke programma The Circular Course in 4 weken tijd iets tot bloei dat nu in jou leeft.

Helemaal in lijn met wat de Nieuwe Wereld nu van ons vrouwen vraagt.
Als zelfbewuste, ambitieuze vrouwen hun vrouwelijke essentie aanboren brengen ze de grootste GIFT de wereld in.
Van binnen naar buiten. Van angst naar liefde. Van wilskracht naar overgave. Van schaarste naar overvloed. Terug naar onze vrouwelijke oerkracht!

maantjes-2
Copy of Logo's (1)

Ben jij van gaan met die banaan?
Maar merk je dat je de laatste tijd steeds vaker naar weekendjes-alleen-weg, retraites en het schrappen van afspraken in de agenda aan het kijken bent?
Voel je tegelijkertijd dat dit niet voor langere tijd gaat opleveren wat je hoopt: die diepe onderstroom van rust in je lijf?
Je wil niet inleveren op je ambitie en enthousiasme, maar wel meer kloppende keuzes maken vanuit "wat de bedoeling" is, nog meer vanuit verbinding met jezelf.
Moeitelozer.
Meer jij.
Je gedragen voelen.

De meeste intuïtieve, zelfbewuste vrouwen met ambitie herkennen dit.
Als jij dit ook bent, dan kunnen we je met zekerheid te zeggen dat deze cursus alles voor je gaat veranderen: van hoe je in het leven gaat staan tot het ontdekken van jouw goud.

Wij vrouwen zijn cyclische wezens. Ons lichaam heeft een bioritme. De Maan heeft invloed op ons. De natuur en de 5 elementen zijn onze leermeesters als het gaat om moeiteloos iets tot stand brengen: elke winter sterft er iets af, elke lente komt er iets tot bloei en so on. Cyclisch leven voelt voor de meeste vrouwen als thuiskomen. Niet meer trekken en duwen en maandelijks last hebben van hormonen, maar veel meer varen op je vrouwelijke kracht. Precies weten wanneer je wat te doen staat. Niet meer forceren. Maar je overgeven aan hoe het leven bedoeld is.

maan_icoon-01

"Als wij daadwerkelijk gaan leven volgens onze eigen cyclus en de cycli in het leven, dan ervaren we veel meer tevredenheid, rust en flow"

Tijdens The Circular Course ga je letterlijk terug naar jouw vrouwelijke essentie.
Je zult merken dat hoe meer je cyclisch leven in je leven integreert, hoe meer je in overeenstemming leeft met je ziel. Vanuit daar ontstaan prachtige ideeën, inzichten en voel je de betekenis. Het STROOMT!

Foto Circular Course
nieuwe maan-02

The Universe reveals its secrets to those who dare to follow their heart and soul

volle maan-02
Copy of Logo's (2)

Je kunt The Circular Course met elke Nieuwe Maan starten of op het moment dat je menstrueert. Het is een cursus die je keer op keer kunt doen, totdat je cyclisch leven helemaal tot in al je vezels voelt.

De inzichten, rituelen, meditaties en oefeningen nodigen je uit om steeds meer de verdieping op te zoeken.

Dit is wat je direct al kunt verwachten als je start:
💫 Je leert over de specifieke kenmerken van de verschillende maanfases, hoe je deze volgt én hoe je ze kan gebruiken om helder te krijgen wat je wanneer het beste kunt doen om je ambitie en dromen waar te maken
💫 Je krijgt helder wat de fases in de vrouwelijke cyclus zijn en hoe je deze optimaal kunt benutten
💫 Je gaat "4 fase-denken" en zult enorm veel aha momenten krijgen over vraagstukken die in je hoofd ingewikkeld zijn: je gaat letterlijk anders kijken naar hetzelfde en houdt direct meer energie over!

Dit is wat je al na 4 weken merkt:
💫 Doordat je je eigen cyclus uitlijnt met de energie van de Maan weet je wat je elke fase te doen staat
💫 Je bent tot briljante inzichten gekomen: dat idee dat je al langer wilde uitvoeren is eindelijk van start. Of je hebt eindelijk losgelaten waar je al een tijdje mee worstelt. De onderstroom van dit alles: diepe rust.

💫 Je hebt ankers voor jezelf gevonden die er voor zorgen dat je je nog meer verbonden voelt met jezelf, de natuur en het grotere geheel, je boort een nieuw level van creatiekracht in jezelf aan

Dit is wat je meeneemt voor de rest van je leven:
💫 Als je de fundamentele stappen uit The Circular Course hebt gevolgd, kun je dit vervolgens steeds opnieuw toepassen om in verbinding met de kosmos, natuur en je eigen flow te blijven leven. Je kunt het letterlijk op alles toepassen.
💫 Jouw roeping om nog meer vanuit overgave dan vanuit wilskracht te leven krijgt door cyclisch leven automatisch steeds weer een verdieping: je leeft volgens je ware natuur 
💫 Je leeft vrouwelijkheid voor en bent een voorbeeld voor de jonge meiden van nu

Voor wie?

👉🏻 Je leeft vanuit je gevoel en je intuïtie is je krachtbron. Als je iets wil, dan krijg je het ook voor elkaar. Soms gaan je enthousiasme en daadkracht hand in hand met een beetje onrust en ongeduld. De volgende groeisprong zit hem voor jou niet in harder werken, maar in moeiteloos mee mogen gaan in de stroom van het leven.
👉🏻 je hebt al heel wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en wil nu je spiritualiteit nog meer ruimte geven om een nieuwe fase in je leven aan te gaan
👉🏻 je zit voor, tijdens of na de overgang en zoekt een manier om diepere betekenis geven aan jezelf, je vrouw zijn en het leven
👉🏻 je menstrueert en bent nieuwsgierig hoe je iedere maand nog meer kunt leven in lijn met deze cyclus
👉🏻 je wil iets loslaten waar je met je verstand wel bij kan, maar nog niet met je gevoel
👉🏻 je hebt interesse in een praktische manier om te leven volgens de Maan, elke maand opnieuw
👉🏻 je wil je meer verbonden voelen met jezelf, de natuur en het universum want weet dat dit je op dit moment veel vertrouwen kan geven

maantjes-2

Jouw investering

Zodra je bent ingeschreven krijg je een mail met jouw persoonlijke toegangscodes voor het platform: boordevol video's, oefeningen en visualisaties / meditaties.
Elke week word je uitgenodigd om een module te volgen.

Alles is Inclusief:

  • Uitgebreid lesmateriaal in de online leeromgeving van The New Business Women: boordevol theorie, opdrachten en visualisaties. Je houdt onbeperkt toegang dus je kunt dit er elke maand weer zelf bij pakken! 
  • Lifetime lid van The New Business Women Community

Let op: het maakt niet uit of je wel of niet menstrueert. 
Juist als je geen menstruatie (meer) hebt, is dit een uitnodiging om nog meer naar de wijsheid en rijkdom van jouw lichaam te gaan luisteren.

297 Euro 97 Euro

meet Crystal

Al 8 jaar leid ik met ongelofelijk veel plezier samen met Mabel TNBW. De afgelopen jaren heb ik opnieuw en nog diepgaander ontdekt en ervaren wat de werkelijke kracht is van leven volgens de wijsheid van je lichaam en het universum. Naast dat ik ziek ben geweest met bijbehorende herstelperiode, heb ik ook te maken gehad met verlies op allerlei vlakken. Ik kon niet anders dan nog een level dieper naar de wijsheid van mijn lichaam gaan. Het heeft me iets groots gebracht, namelijk: het volgende level in overgave.

Overgave aan dat wat is. Werken met dat wat is. En vanuit deze zuivere, zachte energie kwamen en komen er zoveel mooie dingen tot bloei! Op een manier die moeiteloos is, lichter dan ooit. Een VERRIJKING! Zo is het idee voor THE CIRCULAR COURSE ontstaan. De vertaling hiervan is Cyclus.

Inmiddels hebben we cyclisch werken en leven helemaal in ons bedrijf geïntegreerd. Het resultaat: rust en ruimte in ons bedrijf, bij onze mensen, klanten en uiteraard onszelf om steeds weer voor de meest duurzame en kloppende keuzes te gaan.

Een greep uit de dingen die ik heb gedaan:
Traditionele Chinese Geneeswijzen (nu studerend), Reiki 1, Cursus chakramassage, Hatha yoga opleiding, Training Hypnose, Life- en businesscoaching van inmiddels honderden vrouwen en mede ontwikkelaar methode Shine, Thrive en Teach --> om vrouwen hun Purpose in Life te laten vinden en dit te vertalen naar een eigen bedrijf.

Untitled design (4)

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden | Algemene Voorwaarden | www.tnbw.nl