Circular_Course_logo

Wil jij de komende periode iets moois tot bloei laten komen?

Circular Course_Crystal

En wil je dit doen vanuit jouw eigen ultieme flow?

Tijdens het 6 weekse programma The Circular Course breng je een hartsverlangen tot bloei op een enorm impactvolle en inspirerende manier, namelijk in sync met de Maan, de 5 elementen en je vrouwelijke cyclus (ook als je in of na de overgang zit!). Je zult heel dichtbij je Ziel komen en je meer dan ooit verbonden voelen met jezelf en de kosmos. Vanuit daar gaat het STROMEN!

Van binnen naar buiten. Van wilskracht naar overgave. Van schaarste naar overvloed. Terug naar onze vrouwelijke oerkracht!

We starten deze 4e editie al op woensdag 6 oktober met Nieuwe Maan.

maantjes-2
Copy of Logo's (1)

Wij vrouwen zijn cyclische wezens. Ons lichaam volgt het ritme van de Maan. Kijk maar naar onze vrouwelijke cyclus. Rust, zachtheid, stilte, innerlijke wijsheid en intuïtie zijn voedende eigenschappen voor ons. Als we hier aandacht aan geven voelen we ons in diepe connectie met onszelf. Dán ervaren we innerlijke rust, verbinding en moeiteloosheid van waaruit prachtige dingen ontstaan: van binnen naar buiten!

Maar in een wereld waarin actie en prestatie de norm is valt het niet altijd mee om als multigetalenteerde vrouw ook echt vanuit je eigen flow te leven. Niet in de valkuil te stappen van druk, druk, druk. En je niet teveel te laten beïnvloeden door je omgeving en wat er om je heen gebeurt. Hoe kun je er voor zorgen dat leven vanuit jezelf, jouw innerlijke rust en overgave je status quo wordt? Dat je je echt verbindt met jouw eigen ware bron van wijsheid en kracht?

De sleutel ligt in CYCLISCH LEVEN. Alles in het leven heeft namelijk een cyclus. Alles.

maan_icoon-01

"Als wij daadwerkelijk gaan leven volgens onze eigen cyclus en de cycli in het leven, dan ervaren we veel meer tevredenheid, rust en flow"

Tijdens The Circular Course ga je letterlijk terug naar hoe het leven bedoeld is. Je zult merken dat hoe meer je aanwezig kunt zijn bij wat je ervaart, hoe meer je leeft vanuit je vrouw-zijn, hoe meer je in overeenstemming leeft met je ziel. Vanuit daar ontstaan prachtige ideeën, inzichten en voel je de betekenis. Het STROOMT!

Foto Circular Course
nieuwe maan-02

The Universe reveals its secrets to those who dare to follow their heart and soul

volle maan-02
Copy of Logo's (2)

De 4e editie van The Circular Course gaat op 6 oktober 2021 van start.
Elke week neem ik je mee in een mooi ritueel. Symbolisch en intuïtief bezig zijn zorgt voor een diep gevoel van ZIJN, van vrouw zijn.
De week daarna kun je lekker de tijd nemen voor de lessen van die week op het uitgebreide online platform.
Als je eens een keer iets mist is dat geen probleem, alles is terug te kijken!

Dit is wat je direct al kunt verwachten als je start:
💫
Je voelt wat op dit moment je hartsverlangen is, gaat next level in de verbinding met je intuïtie en komt vanuit daar in beweging
💫 Je ontdekt hoe je dit doet in overeenstemming met de Maan, je vrouwelijke cyclus en de 5 elementen cyclus. Hoe je deze voor JOU kunt laten werken, zodat je je dagelijks lichter en vrijer gaat voelen
💫 Je leert waar het goud zit in je vrouw zijn en hoe je jouw vrouwelijke cyclus vóór je kunt laten werken, maar (juist) ook als je niet meer menstrueert zal het een verrijking zijn om je over te geven aan waar je NU staat en hoe je de wijsheid van je vrouw-zijn aanboort

Dit is wat je al na 4 weken merkt:
💫 Na een paar weken zul je merken dat je meer energie overhoudt omdat je wezenlijke dingen echt hebt losgelaten, je zult je meer gedragen voelen.
💫 Je zult makkelijker kunnen gaan ontvangen en letterlijk sneller uit een dipje komen.

💫 Je hebt inzicht in jouw eigen flow en ritme en de samenhang met de universele energie 

Dit is wat je meeneemt voor de rest van je leven:
💫 Als je de fundamentele stappen uit The Circular Course hebt gevolgd, kun je dit vervolgens steeds opnieuw toepassen om in verbinding met de kosmos en je eigen flow te blijven leven.
💫 Je zult merken dat je leven er totaal anders uit gaat zien als je meer vanuit overgave dan vanuit wilskracht leeft. Meer nog vanuit je vrouwelijke oerkracht!
💫 Je leeft vanuit een hoge frequentie en daarmee trek je dát aan waar je naar verlangt. Je straalt van binnenuit!

Voor wie?

👉🏻 je hebt al heel wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en wil nu je spiritualiteit nog meer ruimte geven om een nieuwe fase in je leven aan te gaan
👉🏻 je zit voor, tijdens of na de overgang en zoekt een manier om diepere betekenis geven aan jezelf, je vrouw zijn en het leven
👉🏻 je menstrueert en bent nieuwsgierig hoe je iedere maand nog meer kunt leven in lijn met deze cyclus en hoe het je kan helpen om het goud in jezelf aan te boren
👉🏻 je wil iets loslaten waar je met je verstand wel bij kan, maar nog niet met je gevoel
👉🏻 je hebt interesse in een praktische manier om te leven volgens de Maan, elke maand opnieuw
👉🏻 je wil je meer verbonden voelen met jezelf, de natuur en het universum want weet dat dit je op dit moment veel vertrouwen kan geven
maantjes-2

Jouw investering

Optie 1: The Circular Course 297 Euro 97 Euro excl. btw

Inclusief:

  • Uitgebreid lesmateriaal in de online leeromgeving van The New Business Women: boordevol theorie, opdrachten en visualisaties. Je houdt onbeperkt toegang dus je kunt dit er elke maand weer zelf bij pakken! 
  • Exclusieve Instagram groep 
  • 4 online live sessies inclusief rituelen, meditaties en healing (opnames achteraf beschikbaar)
  • Q&A sessies en hot seat coaching sessies 
  • Begeleiding van Crystal Kwee

Let op: het maakt niet uit of je wel of niet menstrueert. 
Juist als je geen menstruatie (meer) hebt, is dit een uitnodiging om nog meer naar de wijsheid en rijkdom van jouw lichaam te gaan luisteren!

Live online sessies (20:00 - 21:30 uur)
Opnames zijn na afloop beschikbaar! 

Woensdag 6 oktober |
Nieuwe maan
Woensdag 13 oktober | Eerste kwartier
Woensdag 20 oktober | Volle maan
Woensdag 27 oktober | Laatste kwartier
297 Euro 97 Euro excl. btw

Ben je er klaar voor om ook echt een deepdive naar je Ziel te maken? We hebben 10 plekken vrijgemaakt voor de magische One Day Retreat: Reconnect with your Soul op 30 november. In een kleine groep zul je onder leiding van Crystal een grote stap zetten richting je hartsverlangen, in contact met je Ziel en als ultiem vervolg op The Circular Course. Let op: slechts beperkt plek en we verwachten dat we snel zullen uitverkopen! 

Inclusief:

797 Euro 497 Euro excl btw

meet Crystal

Al 8 jaar leid ik met ongelofelijk veel plezier samen met Mabel TNBW. Het afgelopen jaar heb ik opnieuw en nog diepgaander ontdekt en ervaren wat de werkelijke kracht is van leven volgens de wijsheid van je lichaam en het universum. Naast dat ik ziek ben geweest met bijbehorende herstelperiode, heb ik ook te maken gehad met verlies op allerlei vlakken. Ik kon niet anders dan nog een level dieper naar de wijsheid van mijn lichaam gaan. Het heeft me iets groots gebracht, namelijk: het volgende level in overgave.

Overgave aan dat wat is. Werken met dat wat is. En vanuit deze zuivere, zachte energie kwamen en komen er zoveel mooie dingen tot bloei! Op een manier die moeiteloos is, lichter dan ooit. Een VERRIJKING! Zo is het idee voor THE CIRCULAR COURSE ontstaan. De vertaling hiervan is Cyclus.

Een greep uit de dingen die ik heb gedaan:
Traditionele Chinese Geneeswijzen (nu studerend), Reiki 1, Cursus chakramassage, Hatha yoga opleiding, Training Hypnose, Life- en businesscoaching van inmiddels honderden vrouwen en mede ontwikkelaar methode Shine, Thrive en Teach --> om vrouwen hun Purpose in Life te laten vinden en dit te vertalen naar een eigen bedrijf.

Ads Circular Course Instagram (2)

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden | Algemene Voorwaarden | www.tnbw.nl