Logo TNWB_13punten_New-20_TBW+20

Empower Yourself

Verbind je met de oneindige bron van potentieel, kracht en geloof in jezelf en ga doen waarvoor je bestemd bent

De reis die jou terug brengt naar wie je werkelijk bent

De wereld is aan het veranderen en dat voel jij ook.
JIJ bent aan het veranderen.

Heb je het in principe prima voor elkaar,
maar voel je dat er meer uit jezelf en het leven te halen moet zijn?

Heb je steeds vaker het gevoel de regie een beetje kwijt te raken
en zou je nog veel meer voor jezelf, je unieke waarde en je grootsheid willen gaan staan?

Sta je voor je gevoel op een kruispunt in je werk, liefde of leven
en wil je fundamentele keuzes gaan maken vanuit je hart?

Jij bent krachtiger dan ooit als je je verbindt met je verlangens, je kracht en je oneindige potentieel.

Het live en online Empower Yourself Programma is een life changing ervaring, diepgaande training en waardevol netwerk in één: uniek in Nederland door de holistische combinatie van business/werk en spiritualiteit.

" Your playing small does not serve the world "

Nu is de tijd

De afgelopen jaren hebben wij honderden vrouwen mogen coachen en duizenden vrouwen mogen bereiken met onze trainingen.
Eén ding is zeker: als vrouwen zich verbinden met hun oneindige potentieel verandert de wereld.
En juist nu, in deze tijd en deze wereld, hebben we inspirerende rolmodellen nodig die van de wereld een mooiere plek maken!

Laat ons jou 3 maanden lang meenemen aan de hand van onze bewezen formule die leidt naar een leven dat in lijn ligt met jouw diepste verlangens. Een leven waarin je voelt dat het klópt!

Na dit traject samen met ons:

- Heb je DE handvatten gekregen om er achter te komen wat je ECHT wilt

- Ben je volledig ingetuned op jouw verlangen en jouw ROEPING

- Kun je KIEZEN uit de ideeën die je al had

- Heb je FOCUS zodat je idee na idee gaat manifesteren

- Weet je hoe je jouw SUPERPOWER (jouw vrouwelijke kracht) inzet om het verschil te maken in de wereld

- Heb je een oneindige INSPIRATIEBRON in jezelf aangeboord

- Zit je vol ENERGIE en inspiratie om grote stappen voorwaarts te maken!

De vorige edities zijn voor al meer dan 800 vrouwen de doorslag geweest in het maken van belangrijke en doorslaggevende keuzes in hun werk, liefde en leven en het helder krijgen van hun ambitie en koers.

Na het programma heb je een compleet actieplan klaar om je leven te transformeren!

" Unleash your Inner Beyoncé en ga doen waarvoor je bestemd bent "

Voor wie?

Vrouwen met wie wij succesvolle resultaten behalen zijn vrouwen die:

👉🏻 Op zoek zijn naar meer betekenis en balans in hun werk en leven; ongeacht of ze in loondienst werken of ondernemer zijn

👉🏻 Nieuwsgierig zijn, snel denken, het glas half vol hebben in plaats van half leeg en nog meer de verbinding tussen hart, hoofd en ziel willen maken

👉🏻 Getrokken worden naar spiritualiteit en benieuwd zijn naar wat hun onderbewuste hen te vertellen heeft

👉🏻 Multi-getalenteerd zijn, veel leuk vinden maar óók houden van het zetten van concrete stappen

👉🏻 Niet meer willen aanmodderen in de marge maar vol in hun kracht willen komen staan, door het SAMEN te doen

👉🏻 Krachtig en een steunpilaar zijn voor anderen, maar zichzelf nu op de eerste plek willen zetten

👉🏻 Oh en... die humor hebben en van een feestje houden 🙂

Wat vinden zij?

Voordat ik aan de Empower Yourself dagen deelnam was ik teammanager van een groot team professionals. Ik was enorm succesvol voor de buitenwereld. Fantastische baan, salaris, huis, vriend. Ondertussen ervoer ik een onvervuld gevoel tijdens de uitvoering van mijn droombaan en was ik toe aan meer helderheid voor de toekomst.
 
Door het Empower Yourself programma ben ik letterlijk anders naar mezelf gaan kijken. Met meer mildheid en liefde. Ben ik gaan inzien, voelen en gaan doén wat ik heel graag wil, op persoonlijk en zakelijk vlak. Ik heb weer leren luisteren naar mijn gevoel in plaats van naar alle belemmerende gedachten of verwachtingen van anderen. Angst voor ‘wat er in de toekomst gaat gebeuren’ heeft plaatsgemaakt voor een diepgeworteld vertrouwen in mezelf. Ook heb ik een heldere stip op de horizon geformuleerd.
 
Ik ben zelf ook gaan zien wat anderen in mij zagen en ben met groot vertrouwen in mijzelf coach geworden. Nu empower ik met veel plezier zélf managers naar een leven en carrière vol energie en plezier, met rust, focus en vertrouwen. Ik spring dagelijks uit mijn bed om dit te mogen doen en ik heb nu eindelijk de droombaan die ik ook écht als droombaan voelt!
 
Maria Schoenmakers

 

Ik was er ook bij! Zo gaaf! Mijn doel en ook resultaat: het roer om!!! Afscheid genomen van het bedrijf waar ik 30 jaar werkte, ik heb een boek gemaakt en een eigen bedrijf opgestart. Nog iedere dag blij mee!

Margot Haest 

Meerde malen werd ik met mijn neus op de (positieve) feiten gedrukt en langzaamaan werd mij duidelijk waar mijn blokkades en valkuilen zaten. Onwijs leerzaam omdat ik stiekem mijn purpose eigenlijk al wel wist. De reis ging dus bij mij voornamelijk om vanuit vertrouwen te leven en niet vanuit angst. Dit klinkt simpel maar geloof me, dat is het niet. Door alle tools en werkvormen word je aan de hand genomen wat super fijn is. Er is altijd ruimte voor vragen en feedback waardoor je het ook echt samen stap voor stap kan doen.
 
Ondanks dat ik dit voor mijzelf deed heb ik fantastische en inspirerende vrouwen mogen ontmoeten en waarmee ik vast nog vaker contact zal houden.
 
Ik weet in een relatief korte tijd veel beter waar mijn kracht zit en hoe ik dat terug kan halen als ik dat even kwijt ben en dat is goud waard.
 
Jette ter Welle 

 

“Het heeft me ontzettend veel gebracht op het gebied van bewustwording. Bewustwording over hoe ik oordeel, over mezelf en over anderen. Het heeft me inzicht gegeven in hoe ik zelf verantwoordelijkheid mag nemen voor mijn eigen gedrag en hoe ik met situaties omga. De combinatie van praktische tools, visualisaties en gesprekken met andere vrouwen is krachtig.”

Emma Wisse

Vertrouwen, vertrouwen in mezelf in het Zijn.... ja weten deed ik dit wel, maar voelen? Dat is echt andere koek. Stapje voor stapje, oefening voor oefening, visualisatie, liedjes alles maar dan ook alles helpt, draagt bij om dieper bij jezelf te komen en je gevoel weer te laten stromen.
 
Wat een lessen, wat een energie, wat een gevoel; ik leef!
 
Als klap op de vuurpijl kozen we onze mastermind groepen en dit groepje van gelijkgestemden vrouwen spreek ik nog steeds met grote regelmaat. We helpen elkaar, we delen successen, maken wandelingen, huilen, lachen, dansen. Kortom lief en leed delen we tot op de dag van vandaag.
 
Momenteel neem ik afscheid van mijn werkgever (als salesmanager voor een groot commercieel bedrijf) en ben ik met mijn eigen toekomstplannen bezig. Het grote verschil met vóór TNBW; ik neem iedere stap vanuit vertrouwen, voel of mijn Gremlin spreekt of dat ik vanuit mijn purpose deze stap kan en wil zetten. Ik voel me krachtig en goed ondanks de onzekere tijd die voor me ligt. Ik ben zó blij dat ik ook dit afscheid vanuit vertrouwen en vol in harmonie kan doen. Dat gun ik iedereen 🥰
 
Katrien

 Zo'n gave bubbel was het! Vol liefde, energie en empowerment. En nog! Heel bijzonder! Ik raad het iedereen aan!

Bregje van Beckum 

Ten eerst wil ik jullie heel erg bedanken voor de reis die ik met jullie heb mogen maken. Ik heb er zo veel aan gehad. Vooral het empowerment  programma was voor mij van grote waarde. Er ging daar een wereld voor mij open. Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen; hoe je in het leven kan staan,  hoe je met hobbels en blokkades kan omgaan en dat het vooral om het Nu gaat. De belangrijkste les voor mij is dat ik  alle tools voor een zinvol leven vol liefde al bij me draag en dat ik erop mag vertrouwen dat het goed komt. Dat ik niet vanuit angst moet handelen en dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk.
 
Quirine Boellaard
'Door jullie ga ik bruisen. Want alles komt en gaat en zo is dat ook met het zitten in een flow. Je bent ook wel eens uit de flow. Maar sinds ik aan jullie challenges en trajecten meedeed, kan ik nog sneller 'ombuigen'. Omdat ik nu op een nog dieper level weet dat hoe je oordeelt over alle prikkels die bij je binnenkomen, dat dat bepaalt hoe je je voelt. En als je dit echt weet, kun je zelf invloed uit gaan oefenen op jouw denken, voelen en handelen. Crystal en Mabel laten dit steeds zó bij mij landen, ze kunnen je altijd helemaal aanzetten! Met hun energie, positiviteit, maar ook door het teachen van allerlei skills om te gaan doen wat jij werkelijk wilt. Nu nog kan ik al door even te denken aan wat zij mij allemaal geleerd hebben, direct weer ààn gaan staan. En dat is echt een heel erg fijn idee. Het geeft mij alle vertrouwen dat ik goed op weg ben met het waarmaken van mijn grootste dromen en ik geniet absoluut van de reis!
 
Lisette Guijs 

Ik zat na deze dagen zo in de flow dat ik op terugweg in de trein een hele theatervoorstelling heb geschreven en de volgende dag in de trein naar het werk de volgende. echt extreem in de flow.

Annelies Wolswinkel-Rebel

Hoe werkt het?

In het programma ga je live en online op een verfrissende en diepgaande manier aan de slag met onderwerpen als
"wat wil ik eigenlijk echt",
"hoe vind ik meer betekenis", "hoe houd ik de regie"
aan de hand van de TNBW methode Shine. 

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg".  Albert Einstein

Maar hoe kom je tot echt andere fundamentele keuzes die goed voelen?
Je kunt geen blijvende resultaten verwachten als je alleen je gedrag verandert.
Wij vrouwen moeten iets voélen om het voor elkaar te krijgen.
Onze methode Shine werkt stap voor stap op diep niveau door.
Je leert manieren om bij andere levels van bewustzijn te komen.
Je ervaart dat alles er al is.
Het is een reis terug naar jezelf, naar jouw fundament van kracht en liefde. Naar je hart en je ziel. Naar wat JIJ wil.
Zodat je vanuit dié plek keuzes gaat maken die je echt wezenlijk verder brengen in je leven.

De methode is diepgaand, praktisch en duurzaam en kun je toepassen op alle gebieden in je leven: of je nu verandering wil in je vitaliteit/gezondheid, liefde, werkleven of persoonlijke situatie.

Zegt jouw hart ja ?

Ga dan voor je meest bijzondere leven en laat je 12 weken door Mabel & Crystal coachen!

Het Empower Yourself Traject

Totaalpakket van:

€2.997,-

✔︎ Deelname aan het diepgaande online Empower Yourself Programma t.w.v. €1.497,-. Een zeer uitgebreid lespakket met modules in de vorm van videolessen, oefeningen en op maat gemaakte visualisaties, toegankelijk op het exclusieve TNBW platform en als perfecte ondersteuning en voorbereiding op de live dagen.

✔︎ 2 impactvolle, diepgaande live coachingsdagen op 21 en 22 april 2021.

✔︎ Meer dan 20 bonussen (meditaties, verdiepende documenten, quotes, inspirerende video's, etc.) om jou te ondersteunen in jouw transformatie.

✔︎ Intensieve training en coaching door Crystal en Mabel.

✔︎ Exclusieve toegang tot TNBW Academy Group zolang het programma duurt waar ook Mabel en Crystal regelmatig te vinden zijn.

✔︎ Je bent direct en voor altijd lid van onze hechte Community waarin we elkaar supporten en tot grote hoogtes brengen. Hier vind je gelijkgestemden, eerlijke feedback en gouden advies.

Prijzen zijn exclusief btw.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen of het door je werkgever te laten betalen!
Bespreek met ons de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je bent van harte welkom!

Jouw persoonlijke ticket claimen doe je als volgt:

1. Boek een gratis en vrijblijvende Clarity Call.

2. Klikt het, dan bespreken we samen of de het Empower Yourself programma geschikt is voor jou en past bij wat je wilt bereiken.

3. Schrijf je vervolgens in voor het TNBW Empower Yourself traject
(in één keer of in termijnen) en krijg DIRECT toegang tot de mega BONUS het Online Empower Yourself Programma van 3 maanden t.w.v. €1.497.-

➜ Je start metéén met de reis van je leven!
👉🏻 Belichaam de vrouw die jij in je volste potentie bent.
👉🏻 Krijg (op diep niveau!) antwoord op wat je écht wil.
👉🏻 Samen met ons bepaal je jouw visie voor de toekomst.

Na je deelname aan het
Empower Yourself Programma

💫 Luister je weer naar jezelf en laat je je niet meer tegenhouden door belemmeringen of meningen van anderen: je ervaart eindelijk je volledige potentieel. Jij staat elke dag op als de leider die je diep van binnen nu al bent. Niet meer vooral aan staan op anderen, maar heel dichtbij jezelf. Kun je je voorstellen waartoe je in staat bent als je echt vól in jouw eigen licht gaat staan? 

💫 Heb je een concreet actieplan klaar om je leven te transformeren, zodat je voldoening haalt uit wat je doet. Je hoeft niet alles radicaal om te gooien, maar we gaan wel stap voor stap aan de slag met jouw transformatie naar de hoogste en gelukkigste versie van jouw leven. Het vergt lef, maar we've got your back!

💫 Heb je bijzondere, impactvolle tools in handen die jou voor de rest van je leven diep vertrouwen, innerlijke rust en vrijheid laten ervaren. Iets waar je altijd op terug kunt vallen. Je leven lang. Welke impact heeft het op de mensen van wie je houdt als jij 100% gelooft in jezelf en de mogelijkheden die de toekomst biedt? 

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht.
Nu meer dan ooit!

Blogfoto's 2

Mabel en Crystal hadden succesvolle carrières in multinationals op senior management- en directie niveau. The sky was the limit.  Toch kwam er een moment dat ze voelden dat er meer moest zijn. 

Status, macht en werken om aandeelhouders rijker te maken... ze waren er klaar mee. Ze verlangden naar zingeving, rust en ruimte, maar wilden GEEN concessies doen in hun ambitie. Er zat maar één ding op: zelf een succesvol bedrijf opbouwen waarmee ze de wereld mooier maken.

Nu, 8 jaar verder, hebben ze meer dan duizend klanten, hebben ze tienduizenden mensen geïnspireerd, een bijzonder leven volgens hun eigen regels gecreëerd, maar het meest belangrijke; ze ervaren plezier, een continue groei van zichzelf en VRIJHEID. 

Join the movement

De wereld wacht op je. Meld je aan en ga voor je mooiste leven!

 

 

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden

 Algemene Voorwaarden

www.tnbw.nl