Logo TNWB_13punten_New-20_TBW+20

De Empower Yourself Dagen

Verbind je met jouw potentieel en kracht en ga doen waarvoor je bestemd bent!

Dé dagen die je leven gaan veranderen

We hebben er lang op moeten wachten, maar het mag weer: TNBW live Events! En we hebben nú iets heel tofs voor je: de Empower Yourself Dagen.

In een kleine groep jezelf 2 dagen helemaal onderdompelen in jouw persoonlijke groei. Vol inspiratie, inzichten en doorbraken met o.a. live coaching, krachtige visualisaties, verrassende oefeningen en heel veel plezier. Ben je er na afgelopen jaar ook helemaal aan toe om erop uit te gaan, gelijkgestemden te ontmoeten en een boost aan inspiratie en groei te krijgen? En heb je altijd al eens een TNBW Event mee willen maken? Dit is je kans!

Voel je dat er meer uit jezelf en het leven te halen moet zijn?
Zou je nog veel meer voor jezelf, je unieke waarde en je grootsheid willen gaan staan?
Wil je fundamentele keuzes leren maken vanuit je hart?

Jij bent krachtiger dan ooit als je je verbindt met je verlangens, je kracht en je oneindige potentieel.

De Empower Yourself Dagen zijn een life changing ervaring, een diepgaande training en een waardevol netwerk in één: uniek in Nederland door de holistische combinatie van vrouwelijk leiderschap, life coaching en spiritualiteit.

" Your playing small does not serve the world "

Nu is de tijd

Al ruim 8 jaar helpen we vrouwen om hun Purpose in Life te leven, zodat ze voluit in hun vrouwelijke kracht gaan staan - en vanuit alles wie ze zijn en waar ze voor staan - gaan bij te dragen aan een mooiere wereld.

Eén ding is zeker: als vrouwen zich verbinden met hun oneindige potentieel verandert de wereld. En juist nu, in deze tijd en deze wereld, hebben we meer dan ooit inspirerende vrouwelijke rolmodellen nodig die van de wereld een mooiere plek maken!

Laat ons jou twee dagen onderdompelen in een ontdekkingsreis over jezelf aan de hand van onze bewezen formule SHINE, die leidt naar een leven dat in lijn ligt met jouw diepste verlangens. Een leven waarin je voelt dat het klópt!

Opt-in (2)

Na dit unieke programma:

  • Heb je DE handvatten gekregen om er achter te komen wat je ECHT wilt.
  • Ben je volledig ingetuned op jouw verlangen en jouw ROEPING.
  • Kun je KIEZEN uit de ideeën die je al had.
  • Heb je FOCUS zodat je idee na idee gaat manifesteren.
  • Weet je hoe je jouw SUPERPOWER (jouw vrouwelijke kracht) inzet om het verschil te maken in de wereld.
  • Heb je een oneindige INSPIRATIEBRON in jezelf aangeboord.
  • Zit je vol ENERGIE en inspiratie om grote stappen voorwaarts te maken.

De vorige edities zijn voor al meer dan 1200 vrouwen de doorslag geweest in het maken van belangrijke en doorslaggevende keuzes in hun werk, liefde en leven en het helder krijgen van hun ambitie en koers. Na dit event ben je klaar om je leven blijvend te transformeren!

"Laat niets jou meer tegenhouden in het manifesteren van jouw mooiste leven"

Voor wie?

Vrouwen met wie wij succesvolle resultaten behalen zijn vrouwen die:

👉🏻 Op zoek zijn naar meer betekenis en balans in hun werk en leven; ongeacht of ze in loondienst werken of ondernemer zijn

👉🏻 Nieuwsgierig zijn, snel denken, het glas half vol hebben in plaats van half leeg en nog meer de verbinding tussen hart, hoofd en ziel willen maken

👉🏻 Getrokken worden naar spiritualiteit en benieuwd zijn naar wat hun onderbewuste hen te vertellen heeft

👉🏻 Multi-getalenteerd zijn, veel leuk vinden maar óók houden van het zetten van concrete stappen

👉🏻 Niet meer willen aanmodderen in de marge maar vol in hun kracht willen komen staan, door het SAMEN te doen

👉🏻 Krachtig en een steunpilaar zijn voor anderen, maar zichzelf nu op de eerste plek willen zetten

👉🏻 Oh en... die humor hebben en van een feestje houden 🙂

Hoe hebben zij het ervaren ?

"Oh men, what a ride! Volledig vanuit plezier overgoten met wijsheden, inspiratie, zulke waardevolle spiegels en lessen. Puur, herkenbaar en ik had nooit verwacht wat ik ben tegengekomen op dit avontuur! Maar lieve Crystal & Mabel, jullie zijn een cadeau op mijn pad! Tot snel, want ik ben nog maar net begonnen: dit smaakt naar meer!"
 
Renée Nagel

"Ik heb twee mooie intensieve dagen mogen beleven onder de bezielende leiding van Mabel. De 2 live dagen hebben zo'n mooie, kloppende opbouw met een perfect tempo dat je de tijd vergeet en met energie en een smile naar huis gaat. Er vielen bij mij zoveel zaken op hun plek. Ik hoorde de kwartjes letterlijk vallen. Ik voiel me oprecht happy en ga veel lichter naar huis. Ik had niet kunnen hopen dat ik dit na slechts 2 dagen zou zeggen, maar I did it 🙂

En nog even over Mabel: wat ben jij leuk! Heel inspirerend, mooi, krachtig én grappig :-). You rock beautiful woman."

Renée List

 
"Wat een impact hebben deze 2 dagen op me gehad! M'n eigen gedachtecirkeltjes doorbroken en een enorme doorbraak gehad, nu óp naar de meest inspirerende én spannende tijd, namelijk m'n levensmissie echt gaan leven. Ik heb hier nu super veel zin en vertrouwen in.
 
Veel bewondering voor Mabel & Crystal, jullie zijn een bommetje van energie en inspiratie. Ieder moment, zelfs de confronterende, maakten me vrolijk en gaven een warm gevoel. Dank jullie wel!"
 
Karen Gouyn Stook 

“Fantastische 2 dagen beleefd, heel intensief. Veel emoties, veel aangeraakt diep van binnen én gelachen. Dit allemaal in een fijne groep met een veilige sfeer, dankzij Mabel en Safae. Bijzonder om mee te maken, dankbaar dat ik mezelf dit grote cadeau heb gegund. Een fijne mix van werkvormen, krachtige visualisaties en heerlijk om weer zo heerlijk te dansen.

Ik hou weer van het kind in mij! 🙂 Zeer veel dank!”

Kirsten Vergunst

 
"Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik dit ben aangegaan. Ik kan alleen nog maar vooruit, vanuit een nu stevig fundament in mijzelf, vanuit plezier en vooral vanuit liefde! Dank jullie wel ladies!"
 
Marita Bruning

"Hoera!!! Fijn, inspirerend, confronterend, helend en vooral een mooie reis in mezelf ontdekken. En dan ook nog eens leren om superblij te zijn met wie ik ben. Smaakt naar meer! Dank voor de begeleiding, de luchtigheid, diepgang en de fijne dansjes! 😉 En voor het voorbeeld in hoe jullie prachtige powervrouwen zijn!"

Anne-Maartje Ordelman

 
"Het waren 2 super inspirerende dagen waarin ik weer meer inzicht heb gekregen in mezelf en ook nieuwe tools heb gekregen om verder te groeien. Mabel is een inspirerende en warme gids in de ontdekkingstocht die ik heb mogen maken. En wat is dansen toch altijd lekker! :-)"
 
Let Stet
 
"Een unieke kans die ik heb aangegrepen om te ontdekken wie ik wel en wie ik niet ben. Ik kijk nu echt met liefde naar mezelf, weet van mijn hoofd naar mijn hart en buik af te dalen en heb geleerd dat het in het leven alleen maar draait om liefde. Liefde en vertrouwen laat alles in mij stromen en is de start van mijn reis naar nog meer levensgeluk!"
 
Nathalie van Rijn 

Wat kun je verwachten?

In het programma ga je op een verfrissende en diepgaande manier aan de slag met onderwerpen als "wat wil ik eigenlijk echt?", "hoe vind ik meer betekenis?" en "hoe houd ik de regie?" aan de hand van de bewezen TNBW methode SHINE. 

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg".  Albert Einstein

Maar hoe kom je tot echt andere fundamentele keuzes die goed voelen?
Je kunt geen blijvende resultaten verwachten als je alleen je gedrag verandert.
Wij vrouwen moeten iets voélen om het voor elkaar te krijgen.
Onze methode SHINE werkt stap voor stap op diep niveau door.
Je leert manieren om bij andere levels van bewustzijn te komen.
Je ervaart dat alles er al is.
Het is een reis terug naar jezelf, naar jouw fundament van kracht en liefde. Naar je hart en je ziel. Naar wat JIJ wil.
Zodat je vanuit dié plek keuzes gaat maken die je echt wezenlijk verder brengen in je leven.

De methode is diepgaand, praktisch en duurzaam en kun je toepassen op alle gebieden in je leven: of je nu verandering wil in je vitaliteit/gezondheid, liefde, werkleven of persoonlijke situatie.

Zegt jouw hart ja ?

Nú met de eenmalige, unieke mogelijkheid van een kleine groep! Slechts 25 plekken.

De Empower Yourself Dagen

Nú met een korting van maar liefst > 75%!

€ 2.997,- euro

  997,- euro

✔︎ 2 impactvolle, diepgaande live coachingsdagen op 24 + 25 november 2021 met een kleine groep vol persoonlijke aandacht.

✔︎ Intensieve training, coaching en magische visualisaties door Mabel.

✔︎ Exclusieve toegang tot TNBW Academy Group zolang het programma duurt, waar ook Mabel en Crystal  en alle andere New Business Women te vinden zijn.

✔︎ Je bent direct en voor altijd lid van onze hechte en bijzondere community waarin we elkaar supporten en tot grote hoogtes brengen. Hier vind je gelijkgestemden, eerlijke feedback en gouden advies.

Plús een enorme BONUS:

💫 Gratis deelname aan het diepgaande online Empower Yourself Programma t.w.v. €1.497,-. Een zeer uitgebreid lespakket met modules in de vorm van videolessen, oefeningen en op maat gemaakte visualisaties, toegankelijk op het exclusieve TNBW platform en als perfecte ondersteuning en voorbereiding op de live dagen.

💫 Meer dan 20 bonussen (meditaties, verdiepende documenten, quotes, inspirerende video's, etc.) om jou te ondersteunen in jouw transformatie.

Prijzen zijn exclusief btw.

Na deelname aan de
Empower Yourself Dagen...

💫 Luister je weer naar jezelf en laat je je niet meer tegenhouden door belemmeringen of meningen van anderen: je ervaart eindelijk je volledige potentieel. Jij staat elke dag op als de leider die je diep van binnen nu al bent. Niet meer vooral aan staan op anderen, maar heel dichtbij jezelf. Kun je je voorstellen waartoe je in staat bent als je echt vól in jouw eigen licht gaat staan? 

💫 Ben je er klaar voor om je leven te transformeren, zodat je voldoening haalt uit wat je doet. Je hoeft niet alles radicaal om te gooien, maar we gaan wel stap voor stap aan de slag met jouw transformatie naar de hoogste en gelukkigste versie van jouw leven. Het vergt lef, but we've got your back!

💫 Heb je bijzondere, impactvolle tools in handen die jou voor de rest van je leven diep vertrouwen, innerlijke rust en vrijheid laten ervaren. Iets waar je altijd op terug kunt vallen. Je leven lang. Welke impact heeft het op de mensen van wie je houdt als jij 100% gelooft in jezelf en de mogelijkheden die de toekomst biedt? 

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht.
Nu meer dan ooit!

Meet Mabel

Zo fijn dat je ons gevonden hebt! Ik ben Mabel, een ben samen met Crystal de oprichter van TNBW. Ik had een succesvolle carrière in multinationals directie niveau. The sky was the limit. Toch kwam er een moment dat ik voelde dat er meer moest zijn. 

Status, macht en werken om aandeelhouders rijker te maken... ik was er klaar mee. Ik verlangde naar zingeving, rust en ruimte, maar wilde GEEN concessies doen in mijn ambities. Er zat maar één ding op: zelf een baanbrekend en succesvol bedrijf opbouwen waarmee we de wereld mooier maken.

Nu na 8 jaar, heb ik samen met Crystal al meer dan 40.000 vrouwen in Nederland geïnspireerd, tientallen grote events gedraaid met honderden vrouwen, hebben ruim 10.000 vrouwen onze online programma’s, webinars, podcast en challenges gevolgd en hebben al meer dan 500 vrouwen onze steropleiding TNBW Academy afgerond. But most of all: we hebben een bijzonder leven gecreëerd volgens onze eigen regels, vol plezier, continue groei en VRIJHEID. 

Het lijkt me te gek je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan, zodat ook jij gaat doen waarvoor je bestemd bent!

Liefs, Mabel

The New Business Woman

Join the movement

De wereld wacht op je. Meld je aan en ga voor je mooiste leven!

We creëren samen een ripple effect van krachtige vrouwen die allemaal opstaan en op hun unieke manier - vanuit hun dromen, levenslessen, roepingen, passies en talenten - de wereld een stuk mooier maken.

Voel jij je ook geroepen?

 

 

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden

 Algemene Voorwaarden

www.tnbw.nl