Wil jij een carrière-switch? Kom naar een Find your Purpose Morning Session

VOOR ALLE NEW BUSINESS WOMEN

LIVE YOUR PURPOSE EVENT

IN SLECHTS 2 DAGEN

CONGRESCENTRUM 1931 BRABANTHALLEN, DEN BOSCH

VRIJDAG 3 NOVEMBER + ZATERDAG 4 NOVEMBER

INSPIRERENDE SPREKERS, DIEPGAANDE TRANSFORMATIES

In 2 dagen jouw doorbraak

Stel je voor: je leeft jouw Purpose in Life. Je staat elke dag vol energie op.
Je hebt het gevoel dat je helemaal op het juiste pad zit. Je hebt een koers. Een Master Plan voor je leven! Het voelt licht. Vrij. Vol vertrouwen.
Je wordt gezien als een inspirerende vrouw die het verschil maakt. Je trekt de juiste mensen aan als een magneet, omdat ze voélen dat ze bij je willen horen.

Hoe gaaf zou dat zijn?!

Je hebt jarenlang carrière gemaakt in loondienst. Dat ging goed. Heel goed zelfs.
Maar nu ben je er klaar voor om te gaan doen waar je écht gelukkig van wordt.
Je voelt dat je nog veel meer impact kunt maken vanuit je passies, talenten en unieke bijdrage aan de wereld.

Je bent er klaar voor om te gaan doen waarvoor je bestemd bent!
Maar waar haal je de tijd vandaan om voor jezelf een koers te bepalen? Hoe pak je het precies aan? Hoe krijg je volledig vertrouwen? Hoe kom je er achter welke keuze je nu moet maken?

Geef ons twee dagen.
Ervaar wat volledige FOCUS op jezelf, de juiste vragen en inspiratie je brengen.
Je krijgt helder wat jouw Purpose in Life is.
Sterker nog, je gaat zien hoe in jouw Purpose in Life een uniek concept zit.

Toen wij hier achter kwamen, veranderde ons leven voorgoed.
Inmiddels hebben we al ontelbaar veel vrouwen geholpen om het verschil te maken.
De eerste twee edities van het Live your Purpose event waren volledig uitverkocht.
Jij hebt nu de kans om dit ook mee te maken!

BEKIJK DE VIDEO VAN HET EVENT!

Voel de ongelofelijk gave & supporting vibe van het Live your Purpose Event in deze video.

SPREKERS

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee van The New Business Women hosten dit magische event. Naast hun inspirerende training & talks presenteren ze binnenkort de fantastische line-up van New Business Women die jou allemaal vanuit hun Purpose in Life gaan helpen SHINEN:

Safae El Ghouti

www.weworldcitizens.nl

Safae El Ghouti is de founder van
We Worldcitizens. Tijdens haar studie Rechten, wist ze diep van binnen dat de juridische wereld haar geen voldoening zou gaan geven. Ze wilde meer! Nadat ze grootse persoonlijke uitdagingen overwonnen heeft, is ze op zoek gegaan naar haar Purpose in Life. Nu meer dan 6 jaar later, ben ik dankzij Mabel en Crystal, mijn droom aan het waarmaken. Namelijk, de wereld inspireren vanuit verbinding en diversiteit. Ik hoop je enorm te gaan inspireren met mijn verhaal. Bring it on!

Madelon Kemp

www.wijsremedialteaching.nl

Madelon is Remedial Teacher, pedagoog en coach. Na afgelopen jaren zelf te hebben ervaren wat het inzetten van jouw eigen potentieel met je kan doen, geeft ze dit nu door aan anderen. Vanuit haar holistische blik overziet ze de situatie en gaat ze voor het ‘shining eyes-moment’. Dat moment dat iemand een stap heeft gezet, verder is gekomen in zijn of haar ontwikkeling. Met haar bedrijf Wijs! Remedial Teaching, via 365 dagen succesvol onderwijs en een coachingsbedrijf in wording bereikt ze diverse doelgroepen. Zo kan ze haar passies inzetten; persoonlijke ontwikkeling, geluk, coaching en ontwikkeling van kinderen.

Clementine Noordzij

www.lacledesoul.com

La Clé de Soul -(muzikale) sleutel tot de ziel- is de artiestennaam van zangeres Clementine Noordzij. Ze zingt zoals ze is: vol (com)passie en bezieling. Haar warme stem raakt en verbindt. Ze vertolkt gevoelens en sferen in allerlei genres. Van prachtige folk- en levensliederen in diverse talen, tot easy listening jazz, pop & soul, tot verstillende mantra’s. Tijdens het ziektebed van haar moeder 10 jaar geleden besloot zij het roer volledig om te gooien en haar missie te gaan leven: meer bezieling en compassie in de wereld brengen door middel van haar stem en presence. Als zangeres en mindfulness & systemisch coach leeft zij nu haar droom om bij te dragen aan een mooiere wereld waarin de zachte kracht van het vrouwelijke weer tot volle bloei kan komen!

Marieke Blokland

Founder www.bloknote.nl

Marieke Blokland is kunstenaar en online ondernemer. Op haar art school BloknoteAcademy.com verkoopt ze creatieve, online cursussen. Met behulp van uplifiting video’s inspireert ze creatieve enthousiastelingen van over de hele wereld om méér te tekenen en schilderen en zichzelf te uiten in een creatief dagboek, ook wel art journal genoemd. Ze heeft cursisten van Nederland tot Nieuw-Zeeland, van Duitsland tot de Verenigde Staten. In 2014 begon ze voor zichzelf en combineert nu haar liefde voor kunst, illustratie, videografie, fotografie en creatieve hobby’s. Ook heeft ze een aantal boeken geschreven.

Crystal Kwee

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Crystal klom als high potential in een sneltempo hogerop binnen de internationale bedrijven waar ze werkte. Ze leek van buiten super succesvol, maar van binnen voelde dit echter volledig anders. Zij zette vanaf dat moment de vraag ‘Hoe wil ik me voelen?’ centraal in haar leven en is momenteel als geen ander het toonbeeld van een New Business Woman: warm, inspirerend, ondernemend en vol geloof & vertrouwen! Laat haar jou ook inspireren tot een nieuwe definitie van succes!

Mabel Duchossoy

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Mabel heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven op director’s niveau gekozen voor het ondernemerschap. Ze geloofde dat het anders kon, dat ze haar leven kon inrichten buiten de lege en crazy ratrace van de maatschappij om. Ze wilde een leven creëren vanuit haar passies & talenten met plezier & inspiratie als haar leidraad. En dat is samen met compagnon en vriendin Crystal helemaal gelukt! Vanuit TNBW zetten zij zich in om de wereld te inspireren met vrouwelijke kracht! Ook is ze Mindvalley Master Certified Trainer.

TNBW ACADEMY

Tijdens het Live Your Purpose Event krijg je een unieke kans om deel te nemen aan de TNBW Academy. In drie maanden jouw droomleven voor elkaar!

button_shine

Empower Yourself

Manifesteer een diep geloof in jezelf en het leven door te luisteren naar wat jouw Innerlijke Wijsheid je vertelt. Alle antwoorden zitten in je. Dat ga je ervaren tijdens het doorlopen van de bewezen SHINE Formule. Helderheid over je Purpose in Life en levend vanuit je volste potentie. Tijd om maximaal te gaan SHINEN lady! 

button_thrive

Create your Concept

Krijg glashelder welk unieke concept in jouw Purpose in Life schuilt. Wat je precies gaat doen, hoe je het vorm gaat geven en hoe je er (GOED!) geld mee gaat verdienen. Kortom: hoe je jouw levensmissie, jouw Purpose in Life, voor eens en voor altijd kunt gaan LEVEN. Met jouw business als middel om dit op de voor jou mooiste manier neer te kunnen zetten!

button_teach

Build your Business

Krijg exclusief toegang tot het gloednieuwe online platform van TNBW! Hier vind je de basis modules TEACH waarin we je stap voor stap uitleggen hoe wij onze business binnen no time succesvol hebben gemaakt. De absolute krenten uit de pap van de online marketing wereld met samenwerkingen met de beste experts! 

PROGRAMMA

Twee dagen lang zul je blown away zijn!

Door de inspirerende sprekers, intensieve training, verrassende werkvormen, hartverwarmende optredens, magische prikkels en warme verbindingen. 
Je sluit het event volledig geïnspireerd en empowered af om voor eens en altijd te gaan doen waarvoor je bestemd bent.

Dag 1
Dag 2
Dag 1
 • 09:30 - 10:00 uur
  Binnenkomst en registratie 

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be)!

 • 10:00 - 13:00 uur
  Ochtendprogramma met tussendoor een korte pauze

  Je start met creëren van een kristalheldere visie voor jouw toekomst en gaat METEEN aan de slag met jouw visie wie je wilt ZIJN. Je gaat ervaren wat jouw Innerlijke Wijsheid jou vertelt, en hoe je helder krijgt wat jouw Purpose in Life is. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om jou alle antwoorden in jezelf te laten vinden, om volledig afgestemd te zijn op je intuïtie!

 • 13:00 - 14:00 uur
  Lunch
 • 14.00 - 18:00 uur
  Middagprogramma met tussendoor een korte pauze

  Samen brengen we (on)bewuste belemmeringen naar boven die jou weerhouden in het leven van je droom. Je wordt geïnspireerd door verhalen van ons en andere New Business Women. Plus je ontdekt welke stappen jij nu mag gaan zetten om jezelf en je leven te transformeren. We laten je GROOTS denken! Je sluit de dag volledig empowered en vol zelfvertrouwen af, klaar voor de volgende dag! 

Dag 2
 • 09:30 - 10:00 uur
  Ontvangst

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Koffie & thee staan weer voor je klaar!

 • 10:00 - 13:00 uur
  Ochtendprogramma

  Je krijgt helder wat jouw unieke bijdrage aan de wereld is én hoe je deze vorm kunt gaan geven.
  Wat heb je hier te doen? We laten je ook zien hoe er in elke Purpose in Life een uniek concept schuilt en hoe dit werkt. Hoe geef je betekenis aan dat wat je doet? Je zult blown away zijn door onze aanpak. Beloofd.

 • 13:00 - 14:00 uur
  Lunch
 • 14:00 - 19:00 uur
  Middagprogramma & Borrel!

  De kracht die je in je voelt gebruik je om een concreet plan voor de toekomst te maken. Je weet welke stappen je mag zetten om jouw Purpose in Life te gaan LEVEN. Volgens jouw eigen regels. Je krijgt ook de kans je op te geven voor The New Business Women Academy waarin je je leven, je concept en je business in slechts 3 maanden tijd gedetailleerd neer zet, zodat het een bedrijf wordt vanuit jouw unieke passies, talenten en “taak in je leven”. Hoe jij de wereld een stuk mooier gaat maken en ook (niet onbelangrijk) hoe je er goed geld mee gaat verdienen!

  We sluiten af met een bruisende borrel!

FOTO'S

Krijg hier een indruk van wat je te wachten staat!

Een greep uit de feedback van de deelneemsters aan de vorige edities van het Live your Purpose Event:

Marloes Wierkx: "Sinds dat ik naar het event bent geweest, gaat het opbouwen van mijn business in flow. Dankzij het event heb ik mijn kracht teruggevonden!"
Xiomara le Grand: "Sinds het event zit ik in een sneltrein richting het leven van mijn Purpose in Life. Ge-wel-dig!"

Lisette Sillessen: "Volop genoten, geïnspireerd met een lach en traan. Meerdere mooie inzichten gehad. De mooiste was dat IK mijn koers bepaal!"

Eline Drouen: "THANKS ❤︎ Jullie snappen het écht!"
Marjolijn Nijendaal: "Knap hoe persoonlijk jullie het kunnen maken in een grote groep. Ga zo door; dit moet elke vrouw meemaken!"
Barbara ter Huurne-Pisu: "In één woord, WAUW! Wat zijn jullie inspirerende vrouwen. Een voorbeeld voor velen! Voor mij een aaneenschakeling aan "ahaa" momenten."
Liesje Carlier: "De Sisterhood: WOW! Wat jullie doen is heel mooi! Vrouwen lekker opschudden en ervoor zorgen dat ze gaan SHINEN!"
Judith Fonken: "Wat een dagen en wat een vrouwen. Geraakt door waar het in essentie om gaat in het leven... passie en dat te leven, voelen, ademen. Ik had al belangrijk besluit genomen dit aan te gaan pakken, maar voel me eindelijk ook vastberaden dit daadwerkelijk te gaan doen."
Laureen Doesburg: "Jullie zijn prachtig. Alleen maar liefde."

KOOP JE TICKET!

Dit persoonlijke, exclusieve aanbod voor jou is slechts geldig tot de timer afloopt. Hierna gaat de prijs omhoog!

ERVARINGEN

safae

Ik was op zoek naar mijn Purpose in Life. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het programma van TNBW leek mij de uitgelezen kans om mezelf te ontdekken. Ik werd continu geïnspireerd en teruggebracht naar mijn gevoel. Het was magisch! Ik weet nu precies wat ik wil en wat mijn missie in de wereld is. En ik KAN en GA het doen! Mijn kracht is sterker dan mijn Gremlin. Crystal & Mabel zijn 2 prachtige TOPVROUWEN! Warm, intelligent, bekwaam, inspirerend. Dus aan alle Powervrouwen die willen maar die nog wat hobbels te overwinnen hebben: gun jezelf de coaching/training van TNBW!

Safae El Ghouti - Founder We World Citizens

unnamed
unnamed

Hoe ik het programma van TNBW ervaren heb? Als supercool, waardevol, inspirerend, confronterend (op een goede manier!) enthousiasmerend en praktisch. Ik wilde voor mezelf helder krijgen wat mijn concept is. Waar liggen mijn talenten? Hoe zet ik deze in? Hoe creëer ik mijn droomleven en wat is mijn Purpose? Ik wilde antwoorden krijgen. Ik heb zo veel lightbulb-moments gehad! En heb een dieperliggende reden gevonden waarom ik zo passioneel over mijn idee ben. Het klopt nu. Crystal en Mabel zijn eerlijk, oprecht, professioneel en geven met humor en liefde inzichten. Behulpzaam, doortastend, toegankelijk, echt heel fijn! Elke vrouw kan dit gebruiken.

Marieke Hoogendijk - Founder Let's do this Media

Untitled design-28
jet

Ik wist niet precies wat ik wilde m.b.t. het opzetten van een eigen bedrijf. Ik had veel negatieve overtuigingen die mij tegenhielden om te starten. Het programma bij TNBW heb ik als zeer persoonlijk, goed doordacht en compleet ervaren. Van begin tot eind klopten de stappen en het werd ook zeer leuk gebracht. Ik had een enorme klik met Crystal & Mabel! Ik weet nu dankzij het programma welke methode ik ga inzetten voor mijn bedrijf en ik heb een enorm geloof in mezelf! Heel erg bedankt dames!

Jet Boerhave - Ondernemer in spe

unnamed
unnamed

Ik ben Mr. in Rechten. Als het over werk ging, kon ik maar moeilijk verder kijken dan mij achter een bureau met laptop. TNBW heeft me uit mijn comfort zone getrokken, me uit mijn hoofd gehaald om vanuit mijn intuïtie te gaan leven. Ik doe nu totaal iets anders en ben aan het bouwen aan mijn inderneming Mindful On The Move! Ze hebben me geholpen om op het juiste moment op mijn intuïtie te vertrouwen. De begeleiding van TNBW heeft voor mij echt het verschil gemaakt!

Truyke van Gool - Founder Mindful On The Move

Untitled design-29
Untitled design-30

Lucky me, tot nu toe heb ik beide Live your Purpose events mee mogen maken. Je krijgt iedere keer precies datgene wat je nodig hebt. De eerste keer was het voor mij persoonlijk een afsluiting van datgene waar ik al een aantal jaar mee bezig was. Een einde en tegelijkertijd een nieuw begin. Hierin voelde ik me erg gesteund tijdens het weekend. Ik had een life changing moment tijdens de meditatie waarbij je vijf jaar vooruit gaat in de tijd. Ik zag mezelf in mijn eigen huis met mijn liefde, dat ik moeder was, (iets waar ik al heel lang over twijfelde!) en ik werkte vanuit huis vanuit mijn eigen onderneming. Mijn grootste droom! Dit beeld zorgde dat de tranen over mijn wangen biggelden. Een half jaar later, tijdens het tweede event was ik al in de transitie naar mijn eigen onderneming. Alles was op zijn plek gevallen. En tijdens het event kreeg ik op zoveel verschillende vlakken de bevestiging dat dit mijn weg was. Sinds onze ontmoeting, tijdens hun eerste Create your Concept day, zijn Mabel en Crystal sky high gegroeid en leer ik iedere keer weer van ze. Dat het ok is om boven jezelf uit te mogen stijgen. En hoe fijn het is om met gelijkgestemden te zijn en hierin je eigen grenzen te mogen overtreffen. Ik kan niet wachten tot het volgende event! Zie je in november.

Deborah de Poorter - Virtual Assistant

unnamed

JOIN THE MOVEMENT

De wereld wacht op je. Koop je ticket en ga voor een ervaring voor de rest van je leven!

LOCATIE

We vinden het gaaf dat het Live your Purpose Event weer plaats vindt in het inspirerende Congrescentrum 1931 van de Brabanthallen.

Adres
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

Telefoon locatie
088-900 03 33

icon_whiteborder

We kunnen niet WACHTEN om deze magische reis met jou te beleven! Heb je vragen of wil je even met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2017 Live your Purpose Event - TNBW -
Alle Rechten Voorbehouden