VOOR ALLE NEW BUSINESS WOMEN

LIVE YOUR PURPOSE EVENT

IN SLECHTS 2 DAGEN

CONGRESCENTRUM 1931 BRABANTHALLEN, DEN BOSCH

VRIJDAG 24 + ZATERDAG 25 MEI 2019

INSPIRERENDE SPREKERS, DIEPGAANDE TRANSFORMATIES

Ga doen waarvoor je bestemd bent

Je wilt iets anders. Niet terug naar waar je vandaan komt maar volle kracht vooruit. Een carrière-switch. Het allerliefste iets echt voor jezelf.

Ideeën genoeg, maar hoe ga je nu echt het verschil maken? Hoe ga je het werk doen waar je écht alles van jezelf in kwijt kunt EN het leven creëren waar je zo naar verlangt? Wat wil je nu eigenlijk écht?

 Het Live your Purpose Event is een tweedaagse beleving, diepgaande training en netwerkbijeenkomst in één: uniek in Nederland!

Aan de hand van een bewezen en succesvolle formule en door middel van verrassende werkvormen, (schrijf)opdrachten, inspirerende talks en prikkelende optredens, ga je er achter komen hoe jij NU next level kunt gaan. Hoe je NU nog veel meer jouw verlangens en dromen kunt waarmaken.

Jij hebt een Purpose in Life. En dat gaat verder dan welk werk het beste bij je past. Het gaat over wat je hier (op aarde ja!) te doen hebt.

Wij nemen je mee op een reis die je leven verandert

Voor wie?

Vrouwen die komen zijn ambitieuze vrouwen die al stappen in hun persoonlijke ontwikkeling en carrière hebben gezet en uit de ratrace willen stappen. Die op alle fronten een ultiem gelukkig leven voor zichzelf willen creëren en werk willen doen dat écht bij hen past.

Als jij het gevoel hebt dat je nog veel meer in je hebt dan je nu laat zien, of je nu al wel of niet voor jezelf bent gestart, of je nu in loondienst bent of werkzoekend... kom naar de 5e editie van deze life changing tweedaagse.

Na het event zul je je krachtiger dan ooit voelen, de dingen gaan doen die al heel lang op je lijstje staan. De vorige edities zijn voor veel vrouwen de doorslag geweest in het opzeggen van hun baan en het starten van hun bedrijf, kleine en grote veranderingen door te voeren in hun leven en hun ambitie en koers helder te krijgen.

De wereld wacht op je...

Wat levert onze methode je op?

Nadat je het Live your Purpose Event hebt meegemaakt zul je merken dat je jezelf andere vragen stelt. En je zult merken dat dit je dag compleet kan veranderen. Je gaat ervaren hoe je “denken in hetzelfde rondje” kunt veranderen naar een koers waarin je keuzes maakt die je écht verder helpen. Je gaat ervaren dat je jouw eigen realiteit creëert en hoe je emoties en gevoelens hierbij kunnen helpen. Je gaat een aanzet maken om nieuwe patronen te ontwikkelen en je gaat situaties aan op een manier waarin je groeit, bijdraagt en de dingen meemaakt die jij wilt ervaren in je leven.

Omdat je nieuwe lagen van jezelf en je bewustzijn gaat ontdekken, zul je merken dat je vertrouwen enorm groeit. Vertrouwen in jezelf en je oneindige mogelijkheden, vertrouwen in de toekomst en vertrouwen in het grotere geheel. Je zult zien welke unieke gave jij hebt om te delen met de wereld en hoe je hiermee impact kunt maken.

SPREKERS

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee van The New Business Women hosten dit magische event. Naast hun inspirerende training & talks presenteren ze binnenkort een fantastische line-up van New Business Women die jou allemaal vanuit hun Purpose in Life gaan helpen SHINEN.

Mabel Duchossoy

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Mabel heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven op director’s niveau gekozen voor het ondernemerschap. Ze geloofde dat het anders kon, dat ze haar leven kon inrichten buiten de crazy ratrace van de maatschappij om. Ze wilde een leven creëren vanuit haar passies & talenten met plezier & inspiratie als leidraad. Een leven creëren van betekenis en vol zingeving. Dat is samen met compagnon en vriendin Crystal helemaal gelukt! Hun missie: to lead and show the way to next level humanity. Mabel’s presence on stage staat gegarandeerd voor diepgang, concrete teachings maar ook veel humor. Ze is een powerful spreker met internationale ervaring on stage en dan te bedenken dat ze 5 jaar geleden nog grote sprekersangst had. Laat je dus inspireren door haar groei, want als zij het kan, kun jij het ook!

Crystal Kwee

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Crystal had op haar 21e al haar eerste bedrijf, verkocht dat na een aantal jaar en klom daarna als high potential in een sneltempo hogerop binnen internationale bedrijven. Ze leek van buiten super succesvol, maar van binnen ging ze steeds meer missen. Zij zette vanaf dat moment de vraag ‘Hoe wil ik me voelen?’ centraal in haar leven en is momenteel als geen ander het toonbeeld van een New Business Woman: warm, inspirerend, ondernemend en vol geloof & vertrouwen! Je zult Crystal op het podium meemaken als een zeer innemende, authentieke en intuïtieve spreker. Ze boeit je, is een fantastische story teller en houdt jouw aandacht als geen ander vast. Een fantastische en inspirerende spreekster die jou gaat laten zien hoe je vol zelfvertrouwen en helemaal als jezelf on stage kunt staan!

PROGRAMMA

Twee dagen lang zul je blown away zijn!

We gaan je verrassen op een manier die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Je sluit het event volledig geïnspireerd en empowered af om voor eens en altijd te gaan doen waarvoor je bestemd bent!

 • 09:30 - 10:00 uur
  Binnenkomst en registratie 

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be)!

 • 10:00 - 13:00 uur
  Ochtendprogramma met tussendoor een korte pauze

  Je start met creëren van een kristalheldere visie voor jouw toekomst en gaat METEEN aan de slag met jouw visie wie je wilt ZIJN. Je gaat ervaren wat jouw Innerlijke Wijsheid jou vertelt, en hoe je helder krijgt wat jouw Purpose in Life is. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om jou alle antwoorden in jezelf te laten vinden. Je versterkt je intuïtie en boort een nieuwe bewustzijnslaag aan.

 • 13:00 - 14:00 uur
  Lunch
 • 14.00 - 18:00 uur
  Middagprogramma met tussendoor een korte pauze

  Samen brengen we inzichten naar boven die jou weerhouden in het leven van je droom. Je wordt geïnspireerd door verhalen van ons en andere New Business Women. Plus je ontdekt welke stappen jij nu mag gaan zetten om jezelf en je leven te transformeren. We laten je GROOTS denken! Je sluit de dag volledig empowered en vol zelfvertrouwen af, klaar voor de volgende dag! 

 • 09:30 - 10:00 uur
  Ontvangst

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Koffie & thee staan weer voor je klaar!

 • 10:00 - 13:00 uur
  Ochtendprogramma

  Je krijgt helder wat jouw unieke bijdrage aan de wereld is én hoe je deze vorm kunt gaan geven.
  Wat heb je hier te doen? We laten je ook zien hoe er in elke Purpose in Life een uniek concept schuilt en hoe dit werkt. Hoe geef je betekenis aan dat wat je doet? Je zult blown away zijn door onze aanpak. Beloofd.

 • 13:00 - 14:00 uur
  Lunch
 • 14:00 - 19:00 uur
  Middagprogramma & Borrel!

  De kracht die je in je voelt gebruik je om een concreet plan voor de toekomst te maken. Je weet welke stappen je mag zetten om jouw Purpose in Life te gaan LEVEN. Volgens jouw eigen regels. Je krijgt ook de kans je op te geven voor The New Business Women Academy waarin je je leven, je concept en je business in slechts 3 maanden tijd gedetailleerd neer zet, zodat het een bedrijf wordt vanuit jouw unieke passies, talenten en “taak in je leven”. Hoe jij de wereld een stuk mooier gaat maken en ook (niet onbelangrijk) hoe je er goed geld mee gaat verdienen!

  We sluiten af met een bruisende borrel!

TNBW ACADEMY

Het Live Your Purpose Event is een goede kans om te voelen of TNBW Academy iets voor je kan zijn: dé opleiding om binnen drie maanden jouw business vanuit je Purpose in Life neer te zetten.

button_shine

Empower Yourself

Krijg (op diep niveau!) antwoord op wat je écht wilt. Find your Purpose!

Je gaat krachtige manieren eigen maken om bij andere levels van bewustzijn te komen en je ervaart dat alles er al is. Dat jouw unieke concept IN jou zit, klaar om opgepakt te worden door jou!

Zodra je deze verschuiving maakt in je bewustzijn, ga je ook direct ervaren hoeveel rust en antwoorden er in jou zitten. Maar ook hoeveel GROOTSHEID! Als je vanuit die energie jouw bedrijf start, komen dromen uit.

button_thrive

Create your Concept

Zet jouw businessconcept op vanuit je ziel. Mét een goed verdienmodel!

Jouw persoonlijke missie en Big Why, jouw levenslessen, jouw unieke bijdrage, jouw passies, jouw talenten, klanten waar jij gelukkig van wordt: je krijgt ze glashelder en zij vormen de basis van je concept. 

Nadat je jouw concept inside out hebt opgebouwd, koppel je er een vernieuwend verdienmodel aan dat precies bij je past. Ready to make the change! 

button_teach

Build your Business

Bouw jouw business in sneltreinvaart op. Bespaar jaren tijd!

In deze creatiefase leer en doe je alles rondom productcreatie, hoe je al jouw kennis vertaalt naar jouw business, hoe je een succesvolle strategie neerzet, hoe je écht geld gaat verdienen, hoe je moeiteloos steeds weer content creëert, organisatie van je business en natuurlijk jouw mindset. 

Je hebt niet alleen een business opgezet, maar je hebt je leven getransformeerd naar een rijk leven vol zingeving, vrijheid  en geluk! 

Reacties na vorige edities van het Live your Purpose Event:

Karin Donkers: "Heerlijk 2 dagen inspiratie opdoen en dan met fantastische nieuwe ideeën weer naar huis!"
Marloes Wierkx: "Sinds dat ik naar het event bent geweest, gaat het opbouwen van mijn business in flow. Dankzij het event heb ik mijn kracht teruggevonden!"
Xiomara le Grand: "Sinds het event zit ik in een sneltrein richting het leven van mijn Purpose in Life. Ge-wel-dig!"

Lisette Sillessen: "Volop genoten, geïnspireerd met een lach en traan. Meerdere mooie inzichten gehad. De mooiste was dat IK mijn koers bepaal!"

Eline Drouen: "THANKS ❤︎ Jullie snappen het écht!"
Marjolijn Nijendaal: "Knap hoe persoonlijk jullie het kunnen maken in een grote groep. Ga zo door; dit moet elke vrouw meemaken!"
Barbara ter Huurne-Pisu: "In één woord, WAUW! Wat zijn jullie inspirerende vrouwen. Een voorbeeld voor velen! Voor mij een aaneenschakeling aan "ahaa" momenten."
Liesje Carlier: "De Sisterhood: WOW! Wat jullie doen is heel mooi! Vrouwen lekker opschudden en ervoor zorgen dat ze gaan SHINEN!"
Judith Fonken: "Wat een dagen en wat een vrouwen. Geraakt door waar het in essentie om gaat in het leven... passie en dat te leven, voelen, ademen. Ik had al belangrijk besluit genomen dit aan te gaan pakken, maar voel me eindelijk ook vastberaden dit daadwerkelijk te gaan doen."
Laureen Doesburg: "Jullie zijn prachtig. Alleen maar liefde."

Koop je ticket

De 6de editie van het Live your Purpose Event

Op 24 en 25 mei 2019

We hebben een Super Early Bird aanbieding voor slechts 50 plekken, dus ben er op tijd bij!

ENKELE ERVARINGEN

OG 20161119 LYPE_2
OG 20161119 LYPE_6
FBLYP3
OG 20161119 LYPE_3
OG 20161119 LYPE_1
FBLYP

LOCATIE

We vinden het gaaf dat het Live your Purpose Event weer plaats vindt in het inspirerende Congrescentrum 1931 van de Brabanthallen in Den Bosch.

Adres
Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

Telefoon locatie
088-900 03 33

Join the movement

De wereld wacht op je. Koop je ticket en ga voor een ervaring voor de rest van je leven!

icon_whiteborder

We kunnen niet WACHTEN om deze magische reis met jou te beleven! Heb je vragen of wil je even met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2019 Live your Purpose Event - TNBW -
Alle Rechten Voorbehouden