IT IS TIME THAT YOU TOO BECOME A

Master Presenter

JOUW BOODSCHAP MET IMPACT DE WERELD IN

Dé sprekersopleiding die jou laat shinen op elk podium

Stel je eens voor: je bent een veelgevraagd spreekster en je staat er om bekend dat je altijd stralend, ontspannen en volledig als jezelf voor groepen staat. Er is ruimte voor spontane impulsen, je kunt spelen met wat er ontstaat. De energie in het publiek is fantastisch. Na afloop zijn de mensen in het publiek geraakt, geïnspireerd en getransformeerd.

Zeg eens eerlijk... wat zou dit voor jou betekenen?
Hoe waanzinnig goed zou je je voelen?

Wat als we je vertellen dat je in 2019 écht geld kunt gaan verdienen met spreken? Omdat je helder hebt wat jouw unieke boodschap is, wat jou uniek maakt als spreekster en hoe je jouw boodschap met impact de wereld in krijgt. Of je nu spreekster, trainer of coach bent, of dat je graag voor groepen wilt gaan staan en mensen maximaal wilt inspireren.

Als dit jouw droom is gaan wij je helpen! We coachen je 1 maand lang om next level te gaan als inspirator. Ben je klaar voor het podium en om één van de beste spreeksters out there te worden?

authentiek en vol vertrouwen op het podium staan

Je hebt het in je. De wereld wacht op jou!

Nog geen 5 jaar geleden stonden wij haperend en met het hart in onze keel voor kleine groepen van nog geen 10 mensen. We hadden een droom; ooit voor honderden mensen staan en deze transformeren met onze boodschap. Maar de vragen die we hadden waren: Hoe komen we daar? Wat is precies onze boodschap? Hoe kunnen we écht volledig authentiek zijn? Hoe krijgen mensen het voor elkaar om ontspannen op een podium staan, aligned met jezelf en wat je te brengen hebt? Hoe overwin je je angsten? Wat is je ware stem? Hoe vertaal je je kennis naar een programma of boodschap? Hoe kunnen we echt ons geld gaan verdienen met het spreken? En ga zo maar door.

Nu, een paar jaar later staan we op podia met honderden mensen in de zaal. We zijn niet meer bezig met onszelf. We kunnen al onze energie richten op de transformatie van mensen in de zaal. Dat komt omdat alles klopt. We hoeven ons niet meer druk te maken over hoe we overkomen, wat en hoe we iets gaan vertellen, maar we hebben vooral heel veel plezier. En dat magnetiseert en trekt mensen aan, want we worden gevraagd voor de leukste spreek- en trainingsopdrachten en draaien jaarlijks uitverkochte events.

Als we op het podium staan, voelen we dat we van betekenis zijn.
We LEVEN. Dat is de reden dat we andere vrouwen coachen om hetzelfde te doen. Dat is waar Become a Master Presenter om gaat.

tot 75% meer impact maken op je publiek

Hoe werkt het?

Of je nu al wel of niet helder hebt wat jouw boodschap is... Je gaat een innerlijke transformatie beleven om voor eens en altijd jouw boodschap helder en vol impact de wereld in te krijgen!

We gaan een maand zowel live als online intensief met elkaar aan de slag. We starten met een live dag op donderdag 21 maart op een mooie en centraal gelegen locatie. Dan komen we online bij elkaar in de besloten Facebook Group van Become a Master Presenter. We overladen en begeleiden je met super waardevolle templates, structuren en content, speciaal toegespitst op jou. Stap voor stap ontwikkel jij je skills, ga je naar een nieuw level en pas je alles toe. We sluiten af met een live dag op donderdag 18 april.

 

Voor wie?

Dit programma is geschikt als je de ambitie hebt om een volgende stap te zetten in spreken, trainen of coachen. Je staat voor grote groepen of je wilt dat gaan doen en je bent op zoek naar een manier om vanuit helderheid waardevolle content over te brengen. Je wilt een training in elkaar gaan zetten, mensen diepgaand coachen of je wilt iets gaan overbrengen dat écht blijft hangen. Het kan ook zijn dat je in loondienst bent en een betere en meer ontspannen spreekster wilt worden. Maar het is ook voor vrouwen die af willen rekenen met (het laatste restje?) onzekerheid en willen VOELEN hoe krachtig ze zijn als inspirator. Je gaat een nieuw level in jezelf aanboren. Hoe dan ook. Daar staan onze programma's om bekend!

De SPEAK-Formule

1: Start to conquer your fears

We voelen allemaal weleens angst als het gaat om dat podium pakken. In deze stap kijken we die angst aan en reken je er mee af op een unieke manier. Je gaat ervaren hoe je gebruik kunt gaan maken van dit gevoel om een nog krachtigere performance neer te zetten. 

2: Perform at 100%

In deze stap leer je alles over hoe je volledig ingetuned kunt zijn op je publiek. Hoe je het voor elkaar krijgt dat de mensen in de zaal geboeid naar je luisteren en alleen maar meer willen horen en zien. Je gaat kennis krijgen over hoe mensen leren en luisteren en nog véél meer. Dit alles om het te kunnen vertalen naar jouw specifieke boodschap.

3: Excel in delivering content

Waarom worden sommige sprekers vergeten en andere niet? We hebben unieke methodes voor je hoe je er voor zorgt dat wat jij te brengen hebt écht impact maakt. Hoe je er voor zorgt dat het mensen écht inspireert en transformeert, zodat ze echt onthouden wat je hebt gezegd en overal over waar ze komen over je gaan vertellen.

4: Align body, mind & soul

In deze mooie stap ga je aan de slag met jouw presence. Jouw vrouwelijke kracht. Hoe je een onvergetelijke indruk maakt. Dit gaat veel verder dan woorden. Je zult nog meer in je kracht en authenticiteit gaan staan en stralen als nooit tevoren. Magnetiserend! Ze zullen niet meer om je heen kunnen.

5: Know how to make money

Wat is de weg naar echt je geld gaan verdienen met spreken? Of je nu de droom hebt om op podia te staan, fantastische trainingen te gaan geven of een andere rol voor je ziet waarin je inspireert. We zijn er van overtuigd dat je na dit programma niets liever wilt! We gaan je hierbij helpen.

TRAINERS

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee van The New Business Women zijn de bevlogen en inspirerende trainer/coaches van deze unieke opleiding.

Mabel Duchossoy

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Mabel heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven op director’s niveau gekozen voor het ondernemerschap. Ze geloofde dat het anders kon, dat ze haar leven kon inrichten buiten de crazy ratrace van de maatschappij om. Ze wilde een leven creëren vanuit haar passies & talenten met plezier & inspiratie als leidraad. Een leven creëren van betekenis en vol zingeving. Dat is samen met compagnon en vriendin Crystal helemaal gelukt! Hun missie: to lead and show the way to next level humanity. Mabel’s presence on stage staat gegarandeerd voor diepgang, concrete teachings maar ook veel humor. Ze is een powerful spreker met internationale ervaring on stage en dan te bedenken dat ze 5 jaar geleden nog grote sprekersangst had. Laat je dus inspireren door haar groei, want als zij het kan, kun jij het ook!

Crystal Kwee

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Crystal had op haar 21e al haar eerste bedrijf, verkocht dat na een aantal jaar en klom daarna als high potential in een sneltempo hogerop binnen internationale bedrijven. Ze leek van buiten super succesvol, maar van binnen ging ze steeds meer missen. Zij zette vanaf dat moment de vraag ‘Hoe wil ik me voelen?’ centraal in haar leven en is momenteel als geen ander het toonbeeld van een New Business Woman: warm, inspirerend, ondernemend en vol geloof & vertrouwen! Je zult Crystal op het podium meemaken als een zeer innemende, authentieke en intuïtieve spreker. Ze boeit je, is een fantastische story teller en houdt jouw aandacht als geen ander vast. Een fantastische en inspirerende spreekster die jou gaat laten zien hoe je vol zelfvertrouwen en helemaal als jezelf on stage kunt staan!

Het is tijd dat de wereld ook jouw stem hoort

REACTIES OP BECOME A MASTER PRESENTER

400 x 400 (15)

Maroesjka Roelofs

"Ik voelde toen ik ja zei tegen dit avontuur dat het me veel ging brengen. Wat er werkelijk tijdens Become a Master Presenter gebeurde, is nauwelijks te beschrijven. Het heeft mijn verwachtingen mijlenver overtroffen. Magisch en dankbaarheid typeert voor mij dit bijzondere avontuur.

Magisch omdat ik dacht mijn why (purpose) in grote lijnen wel scherp te hebben. Tijdens dit avontuur ontvouwde zich echter mijn echte big why. Ik voelde direct dat dit het pad is wat ik te gaan heb. Ik heb mogen ervaren dat mijn Gremlin het zwijgen werd opgelegd en me zelfs aanmoedigt om met mijn verhaal de wereld een beetje beter en mooier te maken. Ik barst van de inspiratie om te gaan creëren.

Grote dankbaarheid gaat uit naar de inspirerende Mabel en Crystal die deze magic mogelijk hebben gemaakt. En ook naar de fantastische powervrouwen met wie ik dit avontuur mocht beleven. Geïnspireerd raken door elkaars verhalen en energie, pure magie en dankbaarheid!"

Sandra Temmerman

"Spreken met impact, JAAA dat wilde ik ooit zo graag leren. Hij stond standaard in mijn rijtje van ‘groeien/ontwikkelen’ als ik me afstemde op mijn purpose. Toen de uitnodiging voor ‘Become a Master Presenter’ voorbij kwam, aangeboden door de podiumtoppers Crystal & Mabel, tja toen was ik gelijk verkocht. 

 
Jeetje wat werd mijn verlangen aan alle kanten geraakt. Nu, een week na het event, besef ik hoe diep de werking van deze training is en wat een waardecreatie het in mij heeft geactiveerd. Tijdens het event waren alle randvoorwaarden aanwezig om een diepere laag van liefde en dus kracht in jezelf te activeren. Mabel en Crystal zette de behoefte van mij als deelnemer centraal en het programma wat ze hadden gemaakt was daaraan ondersteunend. 
 
En wow wat heb ik mogen voelen hoe groot het verlangen is om helemaal te SHINEN op het podium. Want SHINEN op het podium betekent voor mij dat ik helemaal in mijn kracht sta. Maar nog dankbaarder ben ik voor de inzichten die ik heb gekregen hoe ik daar kan komen. Welke oude patronen ik mag transformeren om echt awesome te mogen zijn."
400 x 400 (16)
400 x 400 (19)

Susan Veldkamp

"Het was magisch. Het was magie. Het is bijna niet te geloven hoe mooi ook deze reis met Crystal en Mabel weer was.

Ik ben een Master Presenter. Ik voel in mijn hele lijf dat ik elk gesprek, elke training die ik geef, elk podium hoe groot ook, aankan. Ik heb grote Gremlins aangekeken en gedag gezegd. De kleintjes mogen er zijn. Die kijk ik ter plekke 1 voor 1 even aan. Ik kan mensen voelen, raken en inspireren. Ook kan ik hen transformeren. Ook vanaf een podium. 

 
Dankjulliewel uit de grond van mijn hart, dankjulliewel!" 

Ivy Raaijmakers

"In één woord WAUW! Wat een mooie, intense, soms ook heftige maar vooral transformerende dagen heb ik beleefd. Als Academy Member van de TNBW Tribe wist ik ongeveer wat ik kon verwachten van deze dagen, maar toch blijft het spannend wat er komen gaat.

Er werd uiteraard weer zo'n fijne en veilige setting gecreëerd door Mabel & Crystal, waardoor ik weer het vertrouwen had dat alles er mocht zijn. Ik heb super waardevolle tools meegekregen om mijn missie, mijn verhalen & mijn product op een 'aan mijn lippen hangende' manier te kunnen brengen. Of dat nou voor twee mensen of een hele zaal vol met mensen is, ik voel de echte Master Presenter in mij. Ik kan niet wachten op een volgende nieuwe TNBW training!"

400 x 400 (18)
400 x 400 (17)

Janneke de Groot

"Na de Master Presenter opleiding ben ik aan de slag gegaan met al het geleerde. En het werkt super! Ik heb vorige maand een eigen webinar gegeven over de IMPACT-methode die ik heb ontwikkeld (door TNBW Academy) en afgelopen week mocht ik de plenaire opening doen voor een bijeenkomst voor 60 zorgvernieuwers. Ik voel nog steeds de angst om zo zichtbaar te zijn en vlak van te voren wil ik het liefst me verstoppen onder m'n dekbed ;-), maar mijn hogere doel is het waard om door deze weerstand heen te gaan. En het lukt me steeds beter er ook vertrouwen naast te zetten. Achteraf ben ik steeds zo blij dat ik het wél heb gedaan. Het voelt echt alsof ik op een nieuw level terecht ben gekomen, waarin ik opeens allerlei nieuwe mogelijkheden zie.

Ik heb het gevoel dat de lessen van TNBW Academy en Become a Master Presenter voor mij nu echt samen komen. Er ligt een mooi fundament waarop ik verder kan bouwen. En dat ga ik ook zeker doen! Ik ben jullie heel dankbaar voor alle lessen, jullie wijsheid en vooral jullie vertrouwen. ❤️"

Zegt jouw hart ja?

Ga dan met ons dit avontuur aan! 

Je kunt je aanmelden totdat de timer afloopt:

Become a Master Presenter

De wereld wacht op je. Meld je aan en breng jouw stem de wereld in.

icon_whiteborder

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op info@tnbw.nl.

© 2019 - The New Business Women
Alle Rechten Voorbehouden