IT IS TIME THAT YOU TOO BECOME A

Master Presenter

JOUW BOODSCHAP MET IMPACT DE WERELD IN

Hét sprekersprogramma dat jou laat shinen op elk podium

Stel je eens voor: je bent een veelgevraagd spreekster en je staat er om bekend dat je altijd stralend, ontspannen en volledig als jezelf voor groepen staat. Er is ruimte voor spontane impulsen, je kunt spelen met wat er ontstaat. De energie in het publiek is fantastisch. Na afloop zijn de mensen in het publiek geraakt, geïnspireerd en vooral... getransformeerd.

Zeg eens eerlijk... wat zou dit voor jou betekenen?
Hoe waanzinnig goed zou je je voelen?

Wat als we je vertellen dat je in 2022 geld kunt gaan verdienen met spreken? Omdat je helder hebt wat jouw unieke boodschap is, wat jou uniek maakt als spreekster en hoe je jouw boodschap met impact de wereld in krijgt. Of je nu spreekster, trainer of coach bent, of dat je graag voor groepen wilt gaan staan en mensen maximaal wilt inspireren.

Als dit jouw droom is ga ik je helpen! Ik coach je 3 intensieve dagen om next level te gaan als inspirator. Ben je er klaar voor om het podium op te gaan en om één van de beste spreeksters out there te worden?

Authentiek en vol vertrouwen op het podium staan

Je hebt het in je. De wereld wacht op jou!

  Zo'n 10 jaar geleden stond ik (Mabel) haperend, met vlekken in mijn nek en met het hart in m'n keel voor kleine groepen van nog geen 10 mensen. Ik had sprekersangst en niet zo'n beetje ook.

Maar ik had ook een droom; ooit voor honderden mensen staan en deze transformeren met onze boodschap. Maar hoe kom ik daar? Wat is precies mijn boodschap? Hoe kan ik écht volledig authentiek zijn? Hoe krijg je het voor elkaar om ontspannen op een podium staan, aligned met jezelf en wat je te brengen hebt? Hoe overwin je je angsten? Wat is je ware stem? Hoe vertaal je je kennis naar een programma of boodschap? En ga zo maar door.

En een nieuwe passie van mij ontstond: alle kennis tot me nemen om de best mogelijke spreker out there te worden. Ik ben bij elke training, ieder seminar, elk webinar en alle andere vormen sprekers gaan observeren en voelen welke de meeste impact maakten. Het werd steeds duidelijker wat fenomenale sprekers onderscheidt van de slechte of "ok" sprekers wat heeft geleid naar onze unieke aanpak.

Nu, jaren later, sta ik moeiteloos op podia met honderden mensen in de zaal. Ik ben niet meer bezig met mezelf. Ik kan al mijn energie richten op de transformatie van de mensen in de zaal. Dat komt doordat alles klopt. Ik hoef me niet meer druk te maken over hoe ik overkom, wat en hoe ik iets ga vertellen, maar heb vooral heel veel plezier! En dat magnetiseert en trekt mensen aan, want Crystal en ik worden gevraagd voor de leukste spreek- en trainingsopdrachten en we draaien jaarlijks uitverkochte events.

Als we op het podium staan, voelen we dat we van betekenis zijn. We LEVEN. Dat is de reden dat we andere vrouwen coachen om hetzelfde te doen. Dat is waar Master Presenter om gaat.

Tot 75% meer impact maken op je publiek

Je hebt het in je. De wereld wacht op jou!

Of je nu al wel of niet helder hebt wat jouw boodschap is... Je gaat een innerlijke transformatie beleven om voor eens en altijd jouw boodschap helder en vol impact de wereld in te krijgen!

We gaan 3 dagen intensief met elkaar aan de slag op een mooie en centraal gelegen locatie in Nederland. Ik ga je overladen en begeleiden met super waardevolle templates, structuren en content, speciaal toegespitst op jou. Stap voor stap ontwikkel jij je skills, ga je naar een nieuw level en pas je alles toe.

Voor wie?

Dit programma is geschikt als je wil werken aan je zichtbaarheid. Als je de ambitie hebt om een volgende stap te zetten in spreken, trainen of coachen. Je wil voor comfortabel voor (kleine of grote) groepen staan of doet dat al en je bent op zoek naar een manier om vanuit helderheid waardevolle content over te brengen. Je wilt een training in elkaar gaan zetten, mensen diepgaand coachen of je wilt iets gaan overbrengen dat écht blijft hangen.

Het kan ook zijn dat je in loondienst bent en een betere en meer ontspannen spreekster wilt worden. Maar het is ook voor vrouwen die af willen rekenen met (het laatste restje?) onzekerheid en willen VOELEN hoe krachtig ze zijn als inspirator. Je gaat een nieuw level in jezelf aanboren, hoe dan ook. Daar staan onze programma's om bekend!

De SPEAK-Formule

1: Start to conquer your fears

We voelen allemaal weleens angst als het gaat om dat podium pakken. In deze stap kijken we die angst aan en reken je er mee af op een unieke manier. Je gaat ervaren hoe je gebruik kunt gaan maken van dit gevoel om een nog krachtigere performance neer te zetten. 

2: Perform at 100%

In deze stap leer je alles over hoe je volledig ingetuned kunt zijn op je publiek. Hoe je het voor elkaar krijgt dat de mensen in de zaal geboeid naar je luisteren en alleen maar meer willen horen en zien. Je gaat kennis krijgen over hoe mensen leren en luisteren en nog véél meer. Dit alles om het te kunnen vertalen naar jouw specifieke boodschap.

3: Excel in delivering content

Waarom worden sommige sprekers vergeten en andere niet? We hebben unieke methodes voor je hoe je er voor zorgt dat wat jij te brengen hebt écht impact maakt. Hoe je er voor zorgt dat het mensen écht inspireert en transformeert, zodat ze echt onthouden wat je hebt gezegd en overal over waar ze komen over je gaan vertellen.

4: Align body, mind & soul

In deze mooie stap ga je aan de slag met jouw presence. Vanuit jouw vrouwelijke kracht. Hoe je een onvergetelijke indruk maakt. Dit gaat veel verder dan woorden. Je zult nog meer in je kracht en authenticiteit gaan staan en stralen als nooit tevoren. Magnetiserend! Ze zullen niet meer om je heen kunnen.

5: Know your Soul's message

Wat is de boodschap die jij bedoeld bent om te verspreiden? Wat mag er vanuit jouw Ziel de wereld in worden gebracht? Met verrassende en diepgaande werkvormen ga jij hier achterkomen. Of je droom is om op podia te staan, fantastische trainingen te geven of een andere rol voor je ziet waarin je inspireert. We weten dat je na dit programma niets liever wilt! 

Trainer/Coach

Mabel Duchossoy van The New Business Women is de bevlogen en inspirerende trainer/coach van deze unieke opleiding.

400 x 400 (11)

Mabel heeft na een succesvolle carrière op director's niveau in het bedrijfsleven gekozen voor het ondernemerschap. Ze geloofde dat het anders kon, dat ze haar leven kon inrichten buiten de crazy ratrace van de maatschappij om. Ze wilde een leven creëren vanuit haar passies & talenten met plezier & zingeving als leidraad. Een leven creëren van betekenis en vol zingeving.

Dat is samen met compagnon en vriendin Crystal helemaal gelukt! Hun missie: to lead and show the way to next level humanity.

Mabel's presence on stage staat gegarandeerd voor diepgang, concrete teachings maar ook veel humor. Ze is een powerful spreker met internationale ervaring on stage en dan te bedenken dat ze 10 jaar geleden nog grote sprekersangst had. Laat je dus inspireren door haar groei want als zij het kan, kun jij het ook!

Zegt jouw hart ja?

Geef dan jezelf dit fantastische avontuur cadeau!

Let op: vol = vol.

Het is tijd dat de wereld jouw stem hoort

Platform tegels (25)

"Het was magisch. Het was magie. Het is bijna niet te geloven hoe mooi ook deze reis met TNBW weer was.

Ik ben een Master Presenter. Ik voel in mijn hele lijf dat ik elk gesprek, elke training die ik geef, elk podium hoe groot ook, aankan. Ik heb grote Gremlins aangekeken en gedag gezegd. De kleintjes mogen er zijn. Die kijk ik ter plekke 1 voor 1 even aan. Ik kan mensen voelen, raken en inspireren. Ook kan ik hen transformeren. Ook vanaf een podium. 

 
Dankjulliewel uit de grond van mijn hart, dankjulliewel!" 

Susan Veldkamp

Platform tegels (26)

"In één woord WAUW! Wat een mooie, intense, soms ook heftige maar vooral transformerende dagen heb ik beleefd. Als Academy Member van de TNBW Tribe wist ik ongeveer wat ik kon verwachten van deze dagen, maar toch blijft het spannend wat er komen gaat.

Er werd uiteraard weer zo'n fijne en veilige setting gecreëerd, waardoor ik weer het vertrouwen had dat alles er mocht zijn. Ik heb super waardevolle tools meegekregen om mijn missie, mijn verhalen & mijn product op een 'aan mijn lippen hangende' manier te kunnen brengen. Of dat nou voor twee mensen of een hele zaal vol met mensen is, ik voel de echte Master Presenter in mij. Ik kan niet wachten op een volgende nieuwe TNBW training!"

Ivy Raaijmakers

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op info@tnbw.nl.

© 2022 - The New Business Women
Alle Rechten Voorbehouden