GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Find your Purpose

Dinsdag 2 maart 10:00 -11:30 uur

Wat wil jij nu écht? Wie wil jij zijn? Wil jij inzien wat jou uniek maakt? Dan is deze masterclass voor jou gemaakt!

Inschrijven kan hieronder en is helemaal gratis.

We geven één van onze meest krachtige trainingen GRATIS.

We gaan je stap voor stap meenemen in het helder krijgen van wat je ECHT wilt. Wat je hier te doen hebt, wat je zielsmissie is en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw leven een bijzonder leven wordt met diepgang, zingeving, veel rust en liefde en bovenaan: VRIJHEID!

In deze Masterclass:

👉🏻creëren we samen een momentum om stil te staan bij wat je écht wilt, nu straks en in de toekomst
👉🏻krijg je helder wat jou steeds weer op hetzelfde spoor zet van twijfel over welke kant je op wilt - én hoe je dit doorbreekt
👉🏻Zit je vol ENERGIE en inspiratie om grote stappen voorwaarts te maken!

8 Jaar geleden stapten wij zelf uit de gouden kooi en gooiden we het roer radicaal om. We gingen onze Purpose in Life leven en sindsdien helpen we andere vrouwen hetzelfde te doen! Aan het einde van dit webinar vertellen we je meer over ons impactvolle Empower Yourself traject.

Al meer dan 4500 mensen volgden deze Masterclass.

" Your playing small does not serve the world "

Blogfoto's 2

Mabel en Crystal hadden succesvolle carrières in multinationals op senior management- en directie niveau. The sky was the limit.  Toch kwam er een moment dat ze voelden dat er meer moest zijn. 
Status, macht en werken om aandeelhouders rijker te maken... ze waren er klaar mee. Ze verlangden naar zingeving, rust en ruimte, maar wilden GEEN concessies doen in hun ambitie. Er zat maar één ding op: zelf een succesvol bedrijf opbouwen waarmee ze de wereld mooier maken.

Nu, 8 jaar verder, hebben ze meer dan duizend klanten, hebben ze tienduizenden mensen geïnspireerd, een bijzonder leven volgens hun eigen regels gecreëerd, maar het meest belangrijke; ze ervaren plezier, een continue groei van zichzelf en VRIJHEID. Lees hier meer over TNBW

In deze Masterclass nemen ze je mee in een reis die ervoor gaat zorgen dat ook jij gaat doen waarvoor je bestemd bent! 

Let's do this!

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden

Algemene Voorwaarden

www.tnbw.nl