TNBW Intimate Session:

Maak jouw carrièreswitch

Van medewerker in loondienst naar succesvol ondernemer!
TNBW_Mabel&Crystal

Voel jij ook dat er méér in je zit? Verlang je naar VRIJHEID en speel je al langer met het idee om voor jezelf te beginnen? Maar weet je niet precies WAARIN of HOE je het gaat aanpakken? Ga dan samen met ons aan de slag! 

Klik op de button en meld je nu GRATIS aan voor deze online sessie in een kleine groep, vol persoonlijke aandacht (je komt niet in beeld).

Met je inschrijving ben je direct aangemeld voor onze mailinglijst en ontvang je een aantal inspirerende mails. Hier kun je je op elk gewenst moment voor afmelden.

"Binnen een jaar liep mijn bedrijf en is mijn maandomzet hoger dan toen ik werkte als verloskundig waarneemster."

- Karien de Munk -

Dit hebben we voor je in petto:

👉🏻 We nemen je stap voor stap mee in de juiste vragen en oefeningen die je helderheid gaan geven in wat je nú te doen hebt.

👉🏻 Eindelijk duidelijkheid over jouw carrièreswitch!

👉🏻 Wij zorgen ervoor dat wat je in deze interactieve training leert, je kunt gaan omzetten naar duurzame verandering en transformatie van jou en je leven.

👉🏻 Ook krijg je de kans om voor een zeer aantrekkelijke aanbod met ons door te pakken met TNBW Academy die na de zomer start.

👉🏻 Na de Masterclass voel je je helder en vol energie om volgende stappen te zetten en nu nog veranderingen door te voeren voor een fantastisch 2022. 

TNBW_Carrièreswitch Masterclass

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden Algemene Voorwaarden | www.tnbw.nl