LOGO_LoveWarrior

In 7 dagen naar innerlijke rust, vertrouwen en een hoge frequentie!

Maak jezelf vrij van onzekerheden, twijfels, de meningen van anderen en beperkende gedachten.

Ga voor de vrijheid om je eigen pad te lopen, te weten wat je te doen staat en een magneet te worden voor de mooiste dingen in je leven.
En full speed richting het leven van jouw purpose te kunnen gaan.
Nu voor 67,- euro!

GOLD_STRIPES

2300+ vrouwen gingen je voor

Start 7 maart 2021

7 dagen, 30 min. per dag

bey_challenge_0103217132

Stel je eens voor...

✔︎ Dat er flow in je leven is

✔︎ Dat je geen onrust meer ervaart, maar innerlijke rust en geluk

✔︎ Dat je in contact komt met je intuïtie en de signalen op je pad

✔︎ Dat je veerkrachtig met tegenslagen om kunt gaan

✔︎ Dat je vertrouwen hebt in jezelf en in het leven

✔︎ Je de exacte formule kent waardoor jouw frequentie verhoogt en je een magneet wordt voor de mooiste kansen, mogelijkheden en ideeën

✔︎ Je standaard in een hoge vibe zit en iedereen zich afvraagt of je verliefd bent 😉

HOE VET zou het zijn om in 7 dagen in simpele en behapbare stappen ALLES te leren over zelfvertrouwen, innerlijke rust & geluk om full speed voor het leven van je Purpose te gaan?!

"De Master your Mind Course heeft mij de houvast, durf, kracht en het vertrouwen gegeven waar ik al mijn leven lang naar op zoek was!"

- Caroline Gehrman

Ik weet hoe het is om de frustratie te voelen wanneer je tijd en energie verliest aan de onrust in je hoofd, terwijl je voelt dat je voor meer bestemd bent!

Jaren geleden werkte ik in de Board van een multinational, ik had niks te klagen en the sky was the limit, maar toch overviel mij steeds weer de vraag: "Is dit het nu echt?"

Ik ging aan de slag met wat ik wél wilde gaan doen. Ik kwam erachter dat als ik mezelf in een staat van innerlijke rust en vertrouwen breng, de ideeën en inzichten als vanzelf tot me komen. Stap voor stap ontdekte ik zo mijn Purpose in Life. Mijn leven is sindsdien volledig veranderd. Ik leef mijn droomleven. Ik heb meer gemanifesteerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. In alle aspecten van mijn leven. En dat wil ik ook voor jou!

Verhoog je frequentie zodat je een magneet wordt voor mooie kansen, mogelijkheden en ideeën. We hebben alle wijsheid en antwoorden in ons zitten als we onszelf naar helderheid en rust en vertrouwen kunnen brengen. Wat je nodig hebt zijn simpele, maar diepgaande stappen om terug te komen naar jouw ware bron van kracht.

In de Master your Mind Insta Cursus neem ik je mee in 6 stappen die al voor duizenden vrouwen het verschil hebben gemaakt om van twijfel en onzekerheden naar zelfvertrouwen en helderheid te komen.

Voel goed wat je hart je zegt. ❤️ Ik kan niet wachten om zelfvertrouwen, innerlijke rust en een hoge frequentie met je te gaan creëren!

MAKE IMPACT (1080 x 1420 px)

Zeg JA tegen jouw geluk!

Wil jij ook aan de slag met deze baanbrekende methode?

1. Druk op de "Ja, ik ga voor geluk!" button en koop de cursus aan.

2. Lees de bevestigingsmail met alle informatie en dien je volgverzoek in bij het Master your Mind Instagram account. 

3. Deel je geluk met je vriendinnen en laat ze via jouw socials weten wat voor gave cursus je gaat doen.

4. Op 7 maart gaan we van start! ✨

-------------------------------------------------------------------------------

Inclusief:

✔︎ Intensieve en uitgebreide online lessen waarin we je meenemen in de exacte formule: het 6 stappenplan naar Innerlijke rust & Geluk.

✔︎ Toegang tot het interactieve Instagram account van de cursus.

✔︎ Een impactvolle oefening die doorwerkt op je onderbewuste, waardoor je echt dat kunt loslaten wat je al een tijdje als ballast met je meedraagt.

✔︎ Naast theorie, ook mega waardevolle visualisaties waarbij je de content op een diepere gevoelslaag tot je kunt nemen.

✔︎ Live online Q&A's.

✔︎ Kans op Hot Seat live coachings.

✔︎ De know-how om de rest van je leven steeds weer terug te komen naar helderheid en rust in je hoofd. 

Nu dit unieke programma voor geen € 347,- euro, maar voor slechts:

€ 67,- euro

Want we willen dat zoveel mogelijk vrouwen met deze mega waardevolle tools de wereld mooier gaan maken!

Prijzen zijn inclusief btw.

"Wauwww... wat een bijzondere week! Veel nieuwe kennis, wat herhaling van reeds bestaande kennis, maar nu geïntegreerd in een duidelijk praktisch stappenplan. Dit alles gaat mij helpen om (nog) meer vanuit liefde te leven en positieve dingen aan te trekken 💪!"

- Debbie Hoogeveen

GOLD_STRIPES

Ga voor de beste versie van jezelf!

Het 6 stappenplan is voor ons en al duizenden andere vrouwen dé game changer geweest naar een stressvrij, liefdevol en gelukkig leven wat de basis vormt om je purpose te kunnen leven en te doen waarvoor we bestemd bent. 

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten: 

💫 Je verhoogt je frequentie zodat je een magneet wordt voor mooie kansen, mogelijkheden en ideeën. 
💫 Je leert hoe het mentale en emotionele systeem van de mens in elkaar zit en krijgt grip op jouw gedachten, gevoelens en emoties. Emotionele rollercoasters zijn verleden tijd!
💫 Je leert en ervaart hoe je jezelf niet meer tegenhoudt, maar hoe je gaat voor wat je echt wil. Niet meer voldoen aan verwachtingen van anderen, maar je vrij voelen om je eigen pad te lopen!
💫 Je voelt meteen hoe twijfel en onrust plaatsmaakt voor helderheid en rust: je brengt jezelf naar een hoger bewustzijnsniveau en vanuit daar maak je de keuzes die goed en kloppend zijn
💫 Je gaat een mega doorbraak ervaren en neemt definitief afscheid van dat wat niet meer voor jou werkt
💫 Na een paar weken zul je opmerkingen vanuit je omgeving krijgen dat je zo straalt!

Dit is wat je meeneemt voor de rest van je leven:

💫 In plaats van je te laten beïnvloeden door je omgeving en jezelf niet helemaal gezien te voelen om wie je werkelijk bent, zul je het inspirerende voorbeeld zijn die voor veel mensen de weg vrijmaakt naar een liefdevolle wereld
💫 Door de 6 stappen heb je je eigen, persoonlijke handleiding die je keer op keer in je leven kunt toepassen, hoe uitdagend de situatie ook is.
💫 Doordat vertrouwen steeds meer de basis is van jouw ZIJN, creëer je het leven waar je naar verlangt en voel je zuiver wat jouw volgende stap is.

"Compassie is het ware teken van innerlijke kracht"

- Dalai Lama

Kortom:

Ben je het zat om tijd en energie te verliezen aan de onrust in je hoofd, vast te zitten in een lage frequentie en wil je jezelf vrijmaken van twijfel, angst, de meningen van anderen en beperkende gedachten?

In 7 dagen leer je in simpele en behapbare stappen ALLES over zelfvertrouwen, innerlijke rust & geluk om met een hoge frequentie full speed voor het leven van je Purpose te kunnen gaan! Nu voor €67,- euro! 

Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek!

"De inhoud van deze prachtige cursus zal mij voor de rest van mijn leven helpen!"

- Irien Laloesingh

©2022 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden

Algemene Voorwaarden | www.tnbw.nl