Kom naar het Live your Purpose Event op 20 en 21 april!

Meet the founders

 

 

DE LIFE & BUSINESS COACHES

Voor vrouwen die het verschil willen maken.

Als klein meisje waren we vastbesloten om de wereld te gaan veroveren. We droomden over wat we allemaal zouden gaan doen, wat we zouden meemaken en wie we zouden zijn! We zouden veel van de wereld gaan zien, mooie dingen creëren en ultieme liefde ervaren. 

We gingen er voor en vóór ons 30e zaten we al in senior management en de board van een multinational. We maakten de ene na de andere promotie en the sky was the limit. Voor de buitenwereld hadden we het prima voor elkaar, maar van binnen versterkte het gevoel dat er iets niet klopte. We wisten dat er veel meer in ons zat dan wat we lieten zien. En tijd of energie voor alles waar we vroeger van droomden hadden we al helemaal niet! Toen we allebei in een burn-out terecht kwamen, werden we volledig teruggeworpen op twee vragen: "Wie wil ik zijn?" en "Wat wil ik écht?" 

We kwamen er achter dat er een disbalans in de wereld is. Dat de norm voor succes bestaat uit voornamelijk masculiene waarden. Jarenlang hadden wij zelf onze masculiene kant laten zien omdat we daarop bevestigd werden. Maar die andere kant, die feminiene kant die ieder van ons ook heeft, dát is waar de wereld meer van nodig heeft! Vanuit de missie om hier aan bij te gaan dragen is The New Business Women ontstaan. 

ONZE MISSIE

Onze missie: de wereld inspireren met vrouwelijke kracht! 
Wij geloven dat er een balans in masculiene en feminiene waarden mag komen die leidt naar meer duurzaamheid, geluk en liefde. Vrouwelijk ondernemerschap zien wij als één van dé manieren om van de wereld een mooiere plek te maken! 

De afgelopen jaren zijn vrouwen die uit de ratrace wilden stappen dankzij onze programma's en methodieken gaan shinen: zij hebben hun Purpose in Life gevonden en voelen zich unstoppable. Ze zijn gaan thriven: ze hebben unieke businesses opgezet vanaf scratch, vanuit wat zij de wereld te teachen hebben (en yep, dat Engels-Nederlands door elkaar, is een dingetje van ons ;-)). 

Ze zijn New Business Women. Kick-ass zakenvrouwen vanuit vrouwelijke kracht! Ze gebruiken hun business als middel om hun mooiste leven vorm te geven, zoals wij zelf ook doen. Het geeft ultieme vrijheid, de mogelijkheid tijd te spenderen aan dingen die er echt toe doen én bij te dragen aan een mooiere wereld.

In 2018 bestaan we 5 jaar en wat hebben we al veel meegemaakt; de liefdes van ons leven gevonden (ze heten allebei Rob), moeder geworden van Lena (Mabel) en Fedde (Crystal), super toffe business trips gemaakt naar L.A., San Diego, Spanje, Marrakech, geleerd van de beste leermeesters op aarde, op tv gekomen, honderden levens veranderd, voor uitverkochte zalen gestaan, ons enorm spiritueel en zakelijk ontwikkeld, genomineerd voor verschillende awards, waaronder de regeringsprijs voor Emancipatie.

Dit leven is voor iedereen mogelijk! Het gaat er om dat je jouw Purpose in Life gaat LEVEN!

Laat je verrassen door onze unieke aanpak. Kom naar ons volgende event: het Live your Purpose Event op 20 en 21 april. Het wordt de 4e editie en elke keer weer zijn we onder de indruk van de doorbraken die mensen hebben en de impact die het heeft. Na de vorige edities zijn al heel veel levens radicaal omgegooid! 

Lees hier meer over het Live your Purpose Event en maak gebruik van het jubileumaanbod van slechts € 47,-!

VOLG TNBW ACHTER DE SCHERMEN OP INSTA STORIES

 

 

 

 

 

VIND ONS EN ELKAAR IN DE TNBW MOVEMENT FACEBOOK GROUP!