Meet the Founders

 

Life & Business Coaches, Sprekers & Auteurs

Voor vrouwen die het verschil willen maken.

Als klein meisje waren we vastbesloten om de wereld te gaan veroveren. We droomden over wat we allemaal zouden gaan doen, wat we zouden meemaken en wie we zouden zijn! We zouden veel van de wereld gaan zien, mooie dingen creëren en ultieme liefde ervaren. 

We gingen er voor en vóór ons 30e zaten we al in de directie van een multinational. We maakten de ene na de andere promotie en the sky was the limit. Voor de buitenwereld hadden we het prima voor elkaar, maar van binnen versterkte het gevoel dat er iets niet klopte. We wisten dat er veel meer in ons zat dan wat we lieten zien. En tijd of energie voor alles waar we vroeger van droomden hadden we al helemaal niet! Toen we allebei in een burn-out terecht kwamen, werden we volledig teruggeworpen op twee vragen: "Wie wil ik zijn?" en "Wat wil ik écht?" 

The New Business Women komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het VERSCHIL maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun PURPOSE IN LIFE. 

Onze Missie

SHOW & LEAD THE WAY TO NEXT LEVEL HUMANITY

Na de start van TNBW in 2013 zijn honderden ambitieuze vrouwen er dankzij onze programma's en methode achter gekomen wat hen écht gelukkig maakt.
Zij hebben hun Purpose in Life ontdekt en hun leven getransformeerd naar een leven waarin het klópt. 

Onze methode is uniek en combineert life- en businesscoaching. Wij geloven in een holistische aanpak en combineren de kracht van jouw bewustzijn met je onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk manifesteert waar jij van droomt. We laten je ervaren dat je krachtiger bent dan je ooit hebt gevoeld! Al meer dan 6000 vrouwen hebben de impact inmiddels ervaren. 

Als moeders met een jong gezin hebben we de afgelopen jaren een leven gecreëerd dat klopt op alle vlakken: veel geleerd van de beste leermeesters op aarde, volle online programma's gedraaid, uitverkochte events met honderden vrouwen georganiseerd, ons enorm spiritueel en zakelijk ontwikkeld, genomineerd voor verschillende awards, waaronder de regeringsprijs voor Emancipatie. Oh en gelachen, héél véél gelachen! Het gaat niet om ons verhaal. Het gaat er om dat we je willen laten zien dat het ook voor jou bedoeld is om alles uit je leven te halen en de leiderschapsrol te pakken! Ongeacht waar je nu staat.

Dit leven is voor iedereen mogelijk. Het gaat er om dat je jouw Purpose in Life gaat LEVEN.