Kom naar het gloednieuwe SPEAK & INSPIRE Event op 13 februari!

Meet the founders

 

 

DE LIFE & BUSINESS COACHES

DE LIFE & BUSINESS COACHES

Voor vrouwen die het verschil willen maken.

Als klein meisje waren we vastbesloten om de wereld te gaan veroveren. We droomden over wat we allemaal zouden gaan doen, wat we zouden meemaken en wie we zouden zijn! We zouden veel van de wereld gaan zien, mooie dingen creëren en ultieme liefde ervaren. 

We gingen er voor en vóór ons 30e zaten we al in de directie van een multinational. We maakten de ene na de andere promotie en the sky was the limit. Voor de buitenwereld hadden we het prima voor elkaar, maar van binnen versterkte het gevoel dat er iets niet klopte. We wisten dat er veel meer in ons zat dan wat we lieten zien. En tijd of energie voor alles waar we vroeger van droomden hadden we al helemaal niet! Toen we allebei in een burn-out terecht kwamen, werden we volledig teruggeworpen op twee vragen: "Wie wil ik zijn?" en "Wat wil ik écht?" 

We kwamen er achter dat er een disbalans in de wereld is. Dat de norm voor succes bestaat uit voornamelijk masculiene waarden. Jarenlang hadden wij zelf onze masculiene kant laten zien omdat we daarop bevestigd werden. Maar die andere kant, die feminiene kant die ieder van ons ook heeft, dát is waar de wereld meer van nodig heeft! Zo is The New Business Women ontstaan. 

ONZE MISSIE

ONZE MISSIE

SHOW & LEAD THE WAY TO NEXT LEVEL HUMANITY

De afgelopen 5 jaar zijn honderden ambitieuze vrouwen er dankzij onze programma's en methode achter gekomen wat hen écht gelukkig maakt.
Zij hebben hun Purpose in Life ontdekt en hun leven getransformeerd naar een leven waarin het klópt. 

Onze methode is uniek en combineert life- en businesscoaching. Wij geloven in een holistische aanpak en combineren de kracht van jouw bewustzijn met je onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk manifesteert waar jij van droomt. We laten je ervaren dat je krachtiger bent dan je ooit hebt gevoeld! Al meer dan 6000 vrouwen hebben de impact inmiddels ervaren. 

In 2018 bestaan we 5 jaar en wat hebben we al veel meegemaakt; de liefdes van ons leven gevonden, moeder geworden van Lena (Mabel) en Fedde (Crystal), super toffe business trips gemaakt naar L.A., San Diego, Spanje, Marrakech, Ibiza, geleerd van de beste leermeesters op aarde, volle online programma's, uitverkochte events met honderden vrouwen, ons enorm spiritueel en zakelijk ontwikkeld, genomineerd voor verschillende awards, waaronder de regeringsprijs voor Emancipatie. Oh en gelachen, héél véél gelachen! 

Dit leven is voor iedereen mogelijk. Het gaat er om dat je jouw Purpose in Life gaat LEVEN!

Ben je er klaar voor om te gaan doen waar je ECHT gelukkig van wordt?
Ben je op zoek naar wat jou uniek maakt en de inspirator in jezelf? Kom dan naar een Find your Purpose Morning Session  en ga voor je doorbraak!

VOLG TNBW ACHTER DE SCHERMEN OP INSTA STORIES

 

 

 

 

 

VIND ONS EN ELKAAR IN DE TNBW MOVEMENT FACEBOOK GROUP!