7 tekenen dat je jouw hoogste bewustzijnsniveau hebt bereikt

Ken je zo’n dag? Je stapt met je verkeerde been uit bed. Vanaf dat moment gaat alles mis. Je zit laag in je energie. Het stroomt niet in je werk. Je gaat harder werken om toch resultaat te halen. Dat lukt niet echt en je bent moe. Je neemt je voor om te gaan sporten. Je gaat niet, want je bent moe. Je voelt je schuldig dat je niet gaat. Alles is mislukt en de dag eindigt al Netflixend met chocola op de bank. Zo’n dag dus.

Of zo’n dag: je staat uitgerust op en ziet al voor je hoe deze dag perfect gaat verlopen. Je barst van de energie, eet gezond en het stroomt in je werk. Je voelt je verbonden met de mensen om je heen, je voelt dat het klopt waar je mee bezig bent. Je houdt nog energie over om na je werk met een vriendin naar de yoga te gaan en met een goed gevoel sluit je de dag af met een kop thee in bed. Een happy day.

Dezelfde dag, andere beleving.
Hoe hoger je bewustzijn, hoe sneller je een dag als die laatste voor elkaar zult kunnen krijgen.
Maar zelfs dan kan het uitdagend zijn. Want je weet wel hoe je het zou willen, maar wat is er écht voor nodig om het universum aan jouw zijde te krijgen?

Hoe doe je dat ook alweer precies?
Hoe zorg je er voor dat je GOEDE dingen aantrekt en niet alleen maar meer ongelukkige?
Het antwoord zit in het trillingsniveau waarop je je bevindt.
Jouw persoonlijke vibratie is misschien wel het belangrijkste middel dat je hebt voor het creëren en ervaren van een leven waarin je voelt dat het klopt.  Zit je in een lage trilling, dan voel je dat alles mis gaat. Het lijkt alsof je ongeluk aantrekt en moeilijkheden blijven maar komen. Je voelt je vaak teleurgesteld, bent geneigd in een slachtofferrol te gaan zitten en je energie is laag. 

Maar ben je in staat om jezelf steeds weer naar een hoger trillingsniveau te krijgen, dan voel je moeiteloosheid en ervaar je een nieuwe realiteit. Je vindt creatieve oplossingen voor problemen, je verbetert je relaties, kortom: hoge trilling trekt hoge dingen aan: dingen die je versterken en echt verder brengen in je leven.

Hoe meer je hoog trilt, hoe groter de kans dat je naar een hoger bewustzijnsniveau groeit.
Wanneer weet je of je de hoogste staat hebt bereikt?
Dit zijn 7 tekenen:

1. Je ziet jouw levensmissie glashelder voor je en hebt manieren gevonden om deze te leven

2. Je bent steeds weer in staat bent om jouw eigen realiteit te shiften naar versterkende energie die jou radicaal verder brengt in je leven

3. Je ervaart het leven compleet anders: belemmeringen zie je als kansen, struggles als leermomenten. Je laat je niet makkelijk uit het veld slaan en bent niet meer zo vaak geïrriteerd

4. Je bepaalt op zo’n manier jouw doelen, dat het beyond imagination gaat. Je bent volledig geconnect met jouw grootsheid en inspiratie

5. Je maakt de juiste beslissingen snel en op basis van je intuitie, zonder teveel nadenken en zonder schuldgevoel en spijt

6. Je voelt je aan de ene kant met beide benen op de grond (geaard) en tegelijkertijd geconnect met iets dat groter/hoger is dan jijzelf. De (levens)energie stroomt door je lijf!

7. Je ervaart synchroniteit en “toevalligheden”: je weet dat het universum aan jouw zijde staat!

Als je deze dingen dag in dag uit allemaal tegelijkertijd ervaart komen we graag met je in contact. Dat zou namelijk betekenen dat je verlicht bent! De meeste mensen ervaren 1 tot 7 van deze dingen in meer of mindere mate, op sommige momenten in hun leven.
MAAR het is wel degelijk mogelijk om een moment te creëren waarin je deze 7 dingen allemaal tegelijkertijd ervaart.

Als je dit weleens hebt gehad, dan weet je dat je in het moment zélf al ervaart dat je stijgt in energie, trilling en bewustzijnsniveau!

Het gaat er om dat je jezelf in zo’n energie brengt dat antwoorden en inzichten moeiteloos tot je komen. Zorg dat je rustig bent, gefocust en dat je jezelf de juiste vragen stelt. Vertrouw op je innerlijke stem.
Of zorg dat je een coach vindt die je hierbij helpt. Zorg dat die coach voor je gevoel echt op een hoog trillingsniveau zit en je als het ware “mee kunt liften.”

Wij wensen je oneindig veel happy days.
En mocht je niet kunnen wachten om die 7 tekenen tegelijkertijd te ervaren, kijk dan eens naar TNBW Live! Becoming Limitless op 9 maart. Aan het einde van deze dag zul je merken dat je anders naar de realiteit kijkt. Het geeft je inzichten en oplossingen voor bestaande hersenspinsels. Frisse energie en visie dus! Je bent van harte welkom! 
Lees hier verder.

Plaats een reactie