SPEAK & INSPIRE EVENT

logo-wit

Live!

WOE 13 feb van 13:00 - 17:00 uur

VAN DER VALK HOTEL, TIEL

BECOME A MASTER PRESENTER

Jouw boodschap met impact de wereld in

De wereld heeft behoefte aan vrouwen met een eigen geluid. Aan vrouwen die opstaan, het voorbeeld zijn in hoe het anders kan. Vrouwen die het voortouw nemen vanuit hun vrouwelijke kracht! De Changemakers. De Inspirators.

Jij bent ook die inspirator, dat weet je.

Maar weet jij wat jouw UNIEKE BOODSCHAP is? Weet jij precies HOE je mensen kunt raken, kunt transformeren? Hoe je een (groot) publiek meekrijgt in jouw verhaal en jouw UNIEKE BOODSCHAP? Hoe je maximale PRESENCE kunt uitstralen? Hoe jij jezelf naar een staat van zijn brengt waarin je moeiteloos ZICHTBAAR bent?

Als je ook maar bij één van de vragen voelt dat je je hier meer in zou willen groeien dan is ons gloednieuwe event iets voor jou: TNBW LIVE - Speak & Inspire!

Vol zelfvertrouwen en authentiek op het podium staan

Wat ga je leren?

 • Je leert hoe je tot 75% meer impact maakt op je publiek.
 • Hoe je met jouw boodschap volledig boeit en magnetiseert.
 • Hoe je 100% aandacht krijgt en houdt.
 • De kracht van jouw presence en energie en hoe je deze optimaal inzet.
 • Een 5 stappenplan om jouw presentatie vol impact op te bouwen.
 • Waarom de context van je presentatie belangrijker is dan de content.
 • Methoden om jouw publiek volledig geboeid en engaged te houden.
 • Een 3 stappen template om jouw kennis over te dragen op een manier die blijft hangen.
 • En nog veeeeel meer!

Het wordt een bijzonder event waarin je aan de slag gaat met de inspirator in jezelf. Een aantal vrouwen hebben dit nieuwe programma al mee mogen maken en we zijn zo trots op zoveel transformatie!

Dit event is de voorloper van ons bijzonder waardevolle programma Become a Master Presenter. En ja, na het Speak & Inspire Event hopen we dat je volledig aangezet bent om met ons door te pakken op jouw speaking skills, maar aan TNBW Live - Speak & Inspire ga je al enorm veel hebben! Dompel je (weer) onder in de TNBW vibe en laat je verrassen door alles wat je gaat voelen en meemaken.

tot wel 75% meer impact maken op je publiek

SPREKERS

Mabel Duchossoy & Crystal Kwee van The New Business Women hosten dit magische event.

Mabel Duchossoy

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Mabel heeft na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven op director’s niveau gekozen voor het ondernemerschap. Ze geloofde dat het anders kon, dat ze haar leven kon inrichten buiten de crazy ratrace van de maatschappij om. Ze wilde een leven creëren vanuit haar passies & talenten met plezier & inspiratie als leidraad. Een leven creëren van betekenis en vol zingeving. Dat is samen met compagnon en vriendin Crystal helemaal gelukt! Hun missie: to lead and show the way to next level humanity. Mabel’s presence on stage staat gegarandeerd voor diepgang, concrete teachings maar ook veel humor. Ze is een powerful spreker met internationale ervaring on stage en dan te bedenken dat ze 5 jaar geleden nog grote sprekersangst had. Laat je dus inspireren door haar groei, want als zij het kan, kun jij het ook!

Crystal Kwee

FOUNDER THE NEW BUSINESS WOMEN

Crystal had op haar 21e al haar eerste bedrijf, verkocht dat na een aantal jaar en klom daarna als high potential in een sneltempo hogerop binnen internationale bedrijven. Ze leek van buiten super succesvol, maar van binnen ging ze steeds meer missen. Zij zette vanaf dat moment de vraag ‘Hoe wil ik me voelen?’ centraal in haar leven en is momenteel als geen ander het toonbeeld van een New Business Woman: warm, inspirerend, ondernemend en vol geloof & vertrouwen! Je zult Crystal op het podium meemaken als een zeer innemende, authentieke en intuïtieve spreker. Ze boeit je, is een fantastische story teller en houdt jouw aandacht als geen ander vast. Een fantastische en inspirerende spreekster die jou gaat laten zien hoe je vol zelfvertrouwen en helemaal als jezelf on stage kunt staan!

PROGRAMMA

Een event met high impact op jouw speaking skills.

We gaan je verrassen op de typische TNBW manier waar onze events om bekend staan. Je sluit het event volledig geïnspireerd en empowered af om voor eens en altijd jouw boodschap helder en zonder angst de wereld in te brengen.

 • 12:30 - 12:55 uur
  Ontvangst en registratie

  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be).

 • 13:00 - 15:00 uur
  Eerste deel programma
 • 15.00 - 15:15 uur
  Pauze
 • 15.15 - 17:00 uur
  Tweede deel programma
 • 17:00 - 18:00 uur
  Borrel

  We sluiten de dag gezellig af met een bruisende borrel. Super leuk om te netwerken en natuurlijk om na te praten over het event.

REACTIES OP DE 1STE EDITIE

Karin Franken

"Ik ging naar deze dag toe met de gedachte dat ik niet zo nodig op een podium hoef te spreken. Maar door de vooral veilige, vertrouwde omgeving die Mabel & Crystal creeren en de goede tips in opb ouw en energie om zowel jezelf als je publiek mee te nemen in de boodschap die jij te brengen hebt, heb ik mijzelf durven laten zien. En dat voelt zo goed! Want dat wilt toch iedereen, gezien worden! Bedankt lieve Mabel & Crystal."

Feikje Wagenaar

"Met Crystal & Mabel als levend voorbeeld op het podium helder uitgelegd welke tools en stappen het enorme verschil kunnen maken tussen trillend, stotterend een goed voorbereide Powerpoint over een induttend publiek uit te storten en zelf compleet leeg achter te blijven. Óf... impact maken met je verhaal, je missie en je presence, zodat jouw publiek en jijzelf verrijkt naar huis gaan! Dank voor wéér een super inspirerende dag!"

Rineke Cieraad

"Ik vond het een heel inspirerend event. Alle coaching & live dagen met Mabel & Crystal tot nu toe zijn super inspirerend, vol liefde, energie, humor en aha-momenten. Ze weten een heel prettige sfeer te creëren waar iedereen mag ZIJN, ontwikkelen en boven zichzelf mag uitstijgen."

Leonie Gussekloo

"Rake tips & tricks zorgen ervoor dat je vol vertrouwen het podium op gaat. Verhalen verbinden en dat is precies wat deze wereld nodig heeft. Een enorme aanrader als je het gevoel hebt dat je iets te doen en te delen hebt, maar nog niet precies weet hoe. Het vuur in je wakkert aan en vol inspiratie loop je de deur weer uit. Bedankt Mabel & Crystal!"

Marloes Klok

"Duidelijke handvaten om een goede podiumpresentatie te geven. Op zo'n fijne manier dat bij mij de angst gelijk is verdwenen. I am ready!"

Florentine Zuure

"Als ik dit van iemand wil leren, dan van Mabel & Crystal! Het gemak en plezier hoe zij op het podium staan spat ervan af. Het was een event met veel wijsheid, praktisch inzetbare tools en mega veel inspiratie!"

Tessa Deen

"Het was een super inspirerend en leerzaam event. Fijn om handvaten te krijgen hoe je je verhaal opbouwt op een manier die impact maakt. Ik heb zelf niet zoveel ambitie om op podiums te gaan staan, maar alles wat ik vandaag geleerd heb, is super waardevol bij het schrijven van blogs, het opnemen van video's, etc. Bedankt lieve Mabel & Crystal voor deze inspirerende en energie gevende dag!"

Xiomara Le Grand

"Wederom een warm bad om met de andere deelneemsters en Mabel & Crytsal door te mogen brengen. Dit Speak & Inspire Event heeft mij super tips gegeven om van iedere speech een succes maken. De geleerde stappen doorlopen staat garant voor succes! Heel waardevol."

Anita Jager

"Dit Speak & Inspire event geeft écht een solide basis en de tools waarmee je jouw boodschap en wat je te bieden hebt vol vertrouwen uit kunt dragen!"

Jannemiek Verhoeven

"Super fijn om tools te hebben gekregen die heel concreet en praktisch zijn én die helpen om kwetsbaar te kunnen zijn op het podium. Dus praktisch én helpend om raak je boodschap te vertellen. Top!"

Koop je ticket

Voor het Speak & Inspire Event op 13 februari 2019 van 13:00 - 17:00 uur

We hebben voor de állerlaatste plekken een aanbod voor €127,- per ticket.

REACTIES OP BECOME A MASTER PRESENTER

400 x 400 (15)

Maroesjka Roelofs

"Ik voelde toen ik ja zei tegen dit avontuur dat het me veel ging brengen. Wat er werkelijk tijdens Become a Master Presenter gebeurde, is nauwelijks te beschrijven. Het heeft mijn verwachtingen mijlenver overtroffen. Magisch en dankbaarheid typeert voor mij dit bijzondere avontuur.

Magisch omdat ik dacht mijn why (purpose) in grote lijnen wel scherp te hebben. Tijdens dit avontuur ontvouwde zich echter mijn echte big why. Ik voelde direct dat dit het pad is wat ik te gaan heb. Ik heb mogen ervaren dat mijn Gremlin het zwijgen werd opgelegd en me zelfs aanmoedigt om met mijn verhaal de wereld een beetje beter en mooier te maken. Ik barst van de inspiratie om te gaan creëren.

Grote dankbaarheid gaat uit naar de inspirerende Mabel en Crystal die deze magic mogelijk hebben gemaakt. En ook naar de fantastische powervrouwen met wie ik dit avontuur mocht beleven. Geïnspireerd raken door elkaars verhalen en energie, pure magie en dankbaarheid!"

Sandra Temmerman

"Spreken met impact, JAAA dat wilde ik ooit zo graag leren. Hij stond standaard in mijn rijtje van ‘groeien/ontwikkelen’ als ik me afstemde op mijn purpose. Toen de uitnodiging voor ‘Become a Master Presenter’ voorbij kwam, aangeboden door de podiumtoppers Crystal & Mabel, tja toen was ik gelijk verkocht. 

 
Jeetje wat werd mijn verlangen aan alle kanten geraakt. Nu, een week na het event, besef ik hoe diep de werking van deze training is en wat een waardecreatie het in mij heeft geactiveerd. Tijdens het event waren alle randvoorwaarden aanwezig om een diepere laag van liefde en dus kracht in jezelf te activeren. Mabel en Crystal zette de behoefte van mij als deelnemer centraal en het programma wat ze hadden gemaakt was daaraan ondersteunend. 
 
En wow wat heb ik mogen voelen hoe groot het verlangen is om helemaal te SHINEN op het podium. Want SHINEN op het podium betekent voor mij dat ik helemaal in mijn kracht sta. Maar nog dankbaarder ben ik voor de inzichten die ik heb gekregen hoe ik daar kan komen. Welke oude patronen ik mag transformeren om echt awesome te mogen zijn."
400 x 400 (16)

LOCATIE

We vinden het gaaf dat het TNBW Live Speak & Inspire Event plaatsvindt in de inspirerende Bloesemzaal van Hotel Tiel.

Adres
Laan van Westroijen 10 
4003 AZ Tiel 

Telefoon locatie
034 462 20 20

Join the movement

De wereld wacht op je. Koop je ticket en zorg dat jouw boodschap de wereld in komt!

icon_whiteborder

We kunnen niet WACHTEN om dit fantastische event met jou te beleven! Heb je vragen of wil je even met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2019 Live your Purpose Event - TNBW -
Alle Rechten Voorbehouden