KOM NAAR HET SEMINAR

Ontdek je roeping

IN SLECHTS 1 OCHTEND

Ga voor het allerbeste!

Eén ding weet je zeker: terug naar waar je vandaan kwam, dat niet meer! Maar waarheen dan wel? Je wilt VRIJHEID. In alle opzichten. Je hebt heel veel ideeën wat je zou kunnen doen en hoé. Maar je wil het juiste kiezen, namelijk: dat waar je écht in gelooft en waar écht je passie zit.

Iets dat volledig klopt met wie jij bent en aligned met je grootste dromen.

Kom naar het Ontdek je Roeping Seminar!

We gaan samen stap voor stap een plan voor jouw VRIJHEID creëren.

Je gaat focussen op dat wat je diep van binnen al weet. Je gaat direct aan de slag met het creëren van een leven dat in alle opzichten beter, mooier en rijker is dan nu.

Voor wie?
Het seminar is geschikt voor vrouwen die al flinke stappen in hun persoonlijke ontwikkeling hebben gezet en nu klaar zijn voor the next level! Hier bedoelen we mee dat je het anders aan wilt pakken dan je tot nu toe hebt gedaan: écht van je hobby je werk maken zodat je alles uit jezelf en je leven haalt.

PROGRAMMA

Deze ochtend is een beleving en voeding voor je ziel. Vol inspirerende talks, training en verrassende werkvormen en contacten.
Je sluit de ochtend volledig geïnspireerd af!

Programma
Programma
 • 08:30 - 09:00 uur
  Binnenkomst en registratie 
  Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
  Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be)!
 • 09:00 - 11:00 uur
  1ste deel van de ochtend

  Je start met creëren van een kristalheldere visie voor jouw toekomst. Je gaat ervaren wat jouw Innerlijke Wijsheid jou vertelt en op hoe je antwoord krijgt op de vragen die je nu hebt. 

 • 10:45 - 11:00 uur
  Pauze
 • 11.00 - 13:00 uur
  2de deel van de ochtend

  De kracht die je in je voelt gebruik je om jouw koers voor de komende tijd te bepalen. Volgens jouw eigen regels. Je krijgt ook de kans je op te geven voor The New Business Women Academy waarin je je leven, je concept en je business gedetailleerd neer zet, zodat het een bedrijf wordt vanuit jouw unieke passies, talenten en “taak in je leven”. Hoe jij de wereld een stuk mooier gaat maken en ook (niet onbelangrijk) hoe je er goed geld mee gaat verdienen!

Maak krachtige keuzes die je écht verder brengen

TNBW ACADEMY

Tijdens het TNBW Seminar krijg je de kans om je in te schrijven aan TNBW Academy: een life changing reis die al tientallen vrouwen hebben gemaakt.

button_shine

1. Empower Yourself

Jouw heldere visie 

New Business Women hebben een missie. Hun business is de manier om deze te leven. Niet andersom! Je komt in contact met je grootste dromen en creëert jouw mooiste visie voor de toekomst. Maar wel met een duidelijke focus op wat jou NU gelukkiger maakt dan je al bent! 

button_thrive

2. Create your Concept

Jouw unieke businessconcept op vanuit je ziel 

Je zet een bedrijf van betekenis op waarmee je het verschil gaat maken in de wereld en waar je goed geld mee gaat verdienen. Iets wat volledig voortkomt uit jouw passies en talenten en waar je MEGA impact mee gaat maken.

button_teach

3. Build your Business

Een business die in sneltreinvaart groeit

Je gaat de blauwdruk en groeistrategie voor jouw bedrijf tot in de puntjes uitwerken en implementeren. Resultaat: focus, rust en plezier. The sky is the limit! 

Koop je ticket

Er staan momenteel 2 TNBW Seminars gepland: een in 's-Hertogenbosch en twee in Amsterdam.

Boek hieronder jouw voorkeur!

ERVARINGEN

safae

Ik was op zoek naar mijn Purpose in Life. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het programma van TNBW leek mij de uitgelezen kans om mezelf te ontdekken. Ik werd continu geïnspireerd en teruggebracht naar mijn gevoel. Het was magisch! Ik weet nu precies wat ik wil en wat mijn missie in de wereld is. En ik KAN en GA het doen! Mijn kracht is sterker dan mijn Gremlin. Crystal & Mabel zijn 2 prachtige TOPVROUWEN! Warm, intelligent, bekwaam, inspirerend. Dus aan alle Powervrouwen die willen maar die nog wat hobbels te overwinnen hebben: gun jezelf de coaching/training van TNBW!

Safae El Ghouti - Founder We World Citizens

unnamed
unnamed

Hoe ik het programma van TNBW ervaren heb? Als supercool, waardevol, inspirerend, confronterend (op een goede manier!) enthousiasmerend en praktisch. Ik wilde voor mezelf helder krijgen wat mijn concept is. Waar liggen mijn talenten? Hoe zet ik deze in? Hoe creëer ik mijn droomleven en wat is mijn Purpose? Ik wilde antwoorden krijgen. Ik heb zo veel lightbulb-moments gehad! En heb een dieperliggende reden gevonden waarom ik zo passioneel over mijn idee ben. Het klopt nu. Crystal en Mabel zijn eerlijk, oprecht, professioneel en geven met humor en liefde inzichten. Behulpzaam, doortastend, toegankelijk, echt heel fijn! Elke vrouw kan dit gebruiken.

Marieke Hoogendijk - Founder Let's do this Media

Untitled design-28
jet

Ik wist niet precies wat ik wilde m.b.t. het opzetten van een eigen bedrijf. Ik had veel negatieve overtuigingen die mij tegenhielden om te starten. Het programma bij TNBW heb ik als zeer persoonlijk, goed doordacht en compleet ervaren. Van begin tot eind klopten de stappen en het werd ook zeer leuk gebracht. Ik had een enorme klik met Crystal & Mabel! Ik weet nu dankzij het programma welke methode ik ga inzetten voor mijn bedrijf en ik heb een enorm geloof in mezelf! Heel erg bedankt dames!

Jet Boerhave - Ondernemer in spe

unnamed
unnamed

Ik ben Mr. in Rechten. Als het over werk ging, kon ik maar moeilijk verder kijken dan mij achter een bureau met laptop. TNBW heeft me uit mijn comfort zone getrokken, me uit mijn hoofd gehaald om vanuit mijn intuïtie te gaan leven. Ik doe nu totaal iets anders en ben aan het bouwen aan mijn inderneming Mindful On The Move! Ze hebben me geholpen om op het juiste moment op mijn intuïtie te vertrouwen. De begeleiding van TNBW heeft voor mij echt het verschil gemaakt!

Truyke van Gool - Founder Mindful On The Move

Untitled design-29

Join the Movement

De wereld wacht op je.

Kom naar het TNBW Seminar en ga voor je mooiste leven!

icon_whiteborder

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2018 Live your Purpose Event - TNBW - Alle Rechten Voorbehouden