FIND YOUR PURPOSE

morning session

IN SLECHTS ÉÉN OCHTEND

Wat wil je écht?

Terug naar waar je vandaan komt wil je niet. Maar waarheen dan wel?
Je kunt van alles gaan doen, maar wat wil je nu écht?

Jij hebt een Purpose in Life. En dat gaat verder dan welk werk het beste bij je past. Het gaat over wat jouw unieke bijdrage op deze wereld is. Hoe je de wereld mooier maakt en je een rijk leven voor jezelf creëert waarin VRIJHEID bovenaan staat.

Ben je op zoek naar welke kant je precies op wilt? Wil je een carrièreswitch maken? Van loondienst naar zelfstandig? Of next level met je bedrijf? Een nieuw bedrijf starten? Iets gaan doen wat écht bij je past? Iets dat volledig klopt met wie jij bent en aligned is met je grootste dromen?

Kom naar de Find your Purpose Morning Session en sluit de ochtend af vol empowerment, focus en energie: klaar om te gaan doen dat écht bij je past! 

Voor wie?
Deze ochtend is geschikt voor vrouwen die al flinke stappen in hun persoonlijke ontwikkeling hebben gezet en nu klaar zijn voor the next level! Hier bedoelen we mee écht van je passies en talenten je werk maken, zodat je alles uit jezelf en je leven haalt. Of je nu in loondienst of werkeloos bent, voor jezelf wilt beginnen of aan je volgende bedrijf begint... deze ochtend gaat je een nieuw level van bewustzijn brengen die leidt naar jouw volgende stap!

Maak krachtige keuzes die je in sneltreinvaart vooruit brengen

PROGRAMMA

Deze ochtend is een beleving en voeding voor je ziel. Vol inspirerende talks, training, verrassende werkvormen en contacten.
Je sluit de ochtend volledig geïnspireerd af!

We gaan samen stap voor stap een plan voor jouw VRIJHEID creëren.

 

08:30 - 09:00 uur

Binnenkomst en registratie: Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be)!

09:00 - 11:00 uur

1ste deel van de ochtend: Je start met creëren van een kristalheldere visie voor jouw toekomst. Je gaat ervaren wat jouw Innerlijke Wijsheid jou vertelt en je krijgt antwoord op de vragen die je nu hebt.

11:00 - 11:15 uur

Pauze

11.15 - 13:00 uur

2de deel van de ochtend: De kracht die je in je voelt gebruik je om jouw koers voor jouw leven te bepalen. Volgens jouw eigen regels! Je krijgt de handvatten om glashelder te krijgen wat jouw Purpose in Life is. 

TNBW ACADEMY

De Find your Purpose Morning Session is de ultieme gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en te voelen of TNBW Academy iets voor je is: een life changing reis die al meer dan 100 vrouwen hebben gemaakt.

button_shine

1. Empower Yourself

Jouw heldere visie 

New Business Women hebben een missie. Hun business is de manier om deze te leven. Niet andersom! Je komt in contact met je grootste dromen en creëert jouw mooiste visie voor de toekomst. Maar met duidelijke focus op wat jou NU gelukkig maakt! 

button_thrive

2. Create your Concept

Jouw unieke businessconcept vanuit je ziel 

Je zet een bedrijf van betekenis op waarmee je het verschil gaat maken in de wereld en waar je goed geld mee gaat verdienen. Iets wat volledig voortkomt uit jouw passies en talenten en waar je MEGA impact mee maakt.

button_teach

3. Build your Business

Een business die in sneltreinvaart groeit

Je gaat de blauwdruk en groeistrategie voor jouw bedrijf tot in de puntjes uitwerken en implementeren. Resultaat: focus, rust en plezier. The sky is the limit! 

ERVARINGEN VAN DEELNEEMSTERS

Nomi Harmsen: "Vanuit je eigen kracht en talenten zoeken waarom je hier bent. Zo nuchter als dat ik binnen kwam, zo emotioneel en krachtig ga ik naar buiten. Crystal en Mabel triggeren je op een hele vrolijke en enthousiaste manier, waardoor je direct zin hebt om met alle inzichten aan de slag te gaan. Dank daarvoor!"

Blanche Voorneman: "Met veel interesse en ook wel wat scepsis wandelde ik de Morning Session binnen. Wat een beleving creëren Crystal en Mabel in zo'n kort tijdsbestek! Ze doorleven hun concept en dat maakt mij heel nieuwsgierig naar meer... Daarom ga ik doorpakken en TNBW Academy doen!"

Astrid Eilert: "Inspirerend, goede combi tussen je gevoel, spiritualiteit en het hier en nu. Ik heb mega veel mooie, nieuwe inzichten gekregen. Liefde is the key. Heel erg bedankt!"

Margriet Meijer: "Inspirerend, verrassend, vertrouwd, open, eerlijk, herkenning en veel stof om te laten bezinken. De woorden die bij mij naar boven komen na deze super bijzondere ochtend die nu al bijdraagt aan mijn toekomst. Dank daarvoor!"

Zaina Ouchen: "Een super inspirerende ochtend! Crystal en Mabel brengen veel positieve energie over. Mooie nieuwe inzichten, een afwisselend programma waardoor je intens betrokken blijft, leuke opzet met inspirerende en interessante opdrachten. Ik ben vandaag tot veel nieuwe inzichten gekomen en wil zeker meer. Bedankt voor deze mooie en bijzondere ochtend!"

Verina Lim: "Het was een super waardevolle ochtend. Er vielen veel kwartjes op het gebied tussen vroeger en nu, de synchroniciteit van situaties en wat ik echt te leren heb: gezien worden versus dat ik mezelf zie. En dat de Gremlin mij hiervan weerhoudt. Dus PRACHTIG, dankjewel!"

Sandy van Hees: "Ik kwam met het idee of verlangen om deze ochtend heel veel tools mee naar huis te nemen over HOE ik mijn purpose kan vinden, zoals praktische vragen en oefeningen e.d. om vooral in actie te kunnen komen. Ik ben een doener. Uiteindelijk heeft het me iets anders, maar veel waardevollers gebracht: ik ben open gaan staan en naar mijn gevoel gaan luisteren. Dankjewel!"

Fijke Willemse: "Mabel en Crystal stimuleren je om 100% jezelf te zijn in business & life. Deze ochtend is super waardevol. Complimenten!"

Monika Lechner:"Mooi. Herkenbaar. Uplifting! Ik wil na deze ochtend niet naar huis, want daarbuiten is de wereld niet zoals hier: vol powervrouwen die elkaar versterken. Inspirerend en zeer de moeite waard!"

Ellen Zootjes:"Een ochtend met nieuwe en bevestigende indrukken op weg naar het vinden van mijn Purpose in Life. Krachtige bijeenkomst!"

Olga Verweijen: "Ik ben na deze ochtend zo blij dat ik niét in een hokje pas en dat ik dit niet meer als iets negatiefs hoef te zien, maar juist als een talent! Dit geeft zo veel rust. Veel helderheid gekregen over mijn Purpose in Life. Veel dank!"

José de Vries: "Een geweldig leerzame ervaring die me heeft getriggerd na te denken over mijn Purpose in Life. De uitwisseling met de andere deelneemsters is bijzonder inspirerend! Bedankt Mabel en Crystal voor de mega grote eye-openers!"

Koop je ticket

We organiseren we twee Find your Purpose Morning Sessions, op 30 november in Amsterdam en op 1 januari in Rotterdam.

Maak hieronder jouw keuze en zorg dat je erbij bent!

Let op: Deze ochtenden zijn altijd super snel uitverkocht.

Join the Movement

De wereld wacht op je.

Kom naar een Find your Purpose Morning Session en ga voor je mooiste leven!

icon_whiteborder

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2018 Live your Purpose Event - TNBW - Alle Rechten Voorbehouden