FIND YOUR PURPOSE

morning session

IN SLECHTS 1 OCHTEND

Wat wil je écht?

Terug naar waar je vandaan kwam wil je niet. Maar waarheen dan wel?
Je kúnt van alles gaan doen, maar wat wil je nu echt?

Jij hebt een Purpose in Life. En dat gaat verder dan welk werk het beste bij je past. Het gaat over wat jouw unieke bijdrage op deze wereld is. Hoe je de wereld mooier maakt en je een rijk leven voor jezelf creëert waarin VRIJHEID bovenaan staat.

Ben je op zoek naar welke kant je precies op wilt? Wil je een carrièreswitch maken? Iets gaan doen wat écht bij je past? Iets dat volledig klopt met wie jij bent en aligned met je grootste dromen?

Kom naar een Find your Purpose Morning Session en sluit de ochtend af vol focus en energie: klaar om het werk te gaan doen dat écht bij je past! 

Voor wie?
Deze ochtend is geschikt voor vrouwen die al flinke stappen in hun persoonlijke ontwikkeling hebben gezet en nu klaar zijn voor the next level! Hier bedoelen we mee dat je écht van je hobby je werk maken zodat je alles uit jezelf en je leven haalt. Of je nu in loondienst of werkeloos bent, voor jezelf wilt beginnen of aan je tweede bedrijf begint... deze ochtend gaat je een nieuw level van bewustzijn brengen die leidt naar jouw volgende stap!

PROGRAMMA

Deze ochtend is een beleving en voeding voor je ziel. Vol inspirerende talks, training, verrassende werkvormen en contacten.
Je sluit de ochtend volledig geïnspireerd af!

We gaan samen stap voor stap een plan voor jouw VRIJHEID creëren.

 

Programma
Programma

08:30 - 09:00 uur

Binnenkomst en registratie: Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Bij aankomst is er koffie & thee en kun je kennismaken met de andere New Business Women (to be)!

09:00 - 11:00 uur

1ste deel van de ochtend: Je start met creëren van een kristalheldere visie voor jouw toekomst. Je gaat ervaren wat jouw Innerlijke Wijsheid jou vertelt en je krijgt antwoord op de vragen die je nu hebt.

11:00 - 11:15 uur

Pauze

11.15 - 13:00 uur

2de deel van de ochtend: De kracht die je in je voelt gebruik je om jouw koers voor de komende tijd te bepalen. Volgens jouw eigen regels. Je krijgt de handvatten om erachter te komen wat jouw Purpose in Life is. 

Maak krachtige keuzes die je écht vooruit brengen

TNBW ACADEMY

De Find your Purpose Morning Session is de ultieme gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en te voelen of TNBW Academy iets voor je is.

Een life changing reis die al meer dan 100 vrouwen hebben gemaakt.

button_shine

1. Empower Yourself

Jouw heldere visie 

New Business Women hebben een missie. Hun business is de manier om deze te leven. Niet andersom! Je komt in contact met je grootste dromen en creëert jouw mooiste visie voor de toekomst. Maar met duidelijke focus op wat jou NU gelukkig maakt! 

button_thrive

2. Create your Concept

Jouw unieke businessconcept vanuit je ziel 

Je zet een bedrijf van betekenis op waarmee je het verschil gaat maken in de wereld en waar je goed geld mee gaat verdienen. Iets wat volledig voortkomt uit jouw passies en talenten en waar je MEGA impact mee maakt.

button_teach

3. Build your Business

Een business die in sneltreinvaart groeit

Je gaat de blauwdruk en groeistrategie voor jouw bedrijf tot in de puntjes uitwerken en implementeren. Resultaat: focus, rust en plezier. The sky is the limit! 

Koop je ticket

Er staat nog 1 Find your Purpose Morning Session gepland in Amsterdam.

ERVARINGEN

unnamed

Mabel en Crystal stimuleren je om 100% jezelf te zijn in business & life. Deze ochtend is super waardevol. Complimenten!

Fijke Willemse

Mooi. Herkenbaar. Uplifting! Ik wil na deze ochtend niet naar huis, want daarbuiten is de wereld niet zoals hier: vol powervrouwen die elkaar versterken. Inspirerend en zeer de moeite waard!

Monika Lechner

unnamed
unnamed

Een ochtend met nieuwe en bevestigende indrukken op weg naar het vinden van mijn Purpose in Life. Krachtige bijeenkomst!

Ellen Zootjes

Ik ben na deze ochtend zo blij dat ik niét in een hokje pas en dat ik dit niet meer als iets negatiefs hoef te zien, maar juist als een talent! Dit geeft zo veel rust. Veel helderheid gekregen over mijn Purpose in Life. Veel dank!

Olga Verweijen

unnamed
unnamed

Een geweldig leerzame ervaring die me heeft getriggerd na te denken over mijn Purpose in Life. De uitwisseling met de andere deelneemsters is bijzonder inspirerend! Bedankt Mabel en Crystal voor de grote eye-openers!

José de Vries

Join the Movement

De wereld wacht op je.

Kom naar een Find your Purpose Morning Session en ga voor je mooiste leven!

icon_whiteborder

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op event@tnbw.nl.

© 2018 Live your Purpose Event - TNBW - Alle Rechten Voorbehouden