Together we Rise

Bij TNBW ontmoet je vrouwen uit allerlei hoeken en achtergronden: van ondernemers tot specialisten in de zorg, van managers in het bankwezen tot salesmanagers, van advocaten tot creatievelingen. Elke vrouw heeft haar eigen achtergrond en is er net als jij klaar voor om het roer (stap voor stap) om te gaan gooien! We leren continu van elkaar en dat maakt een reis via TNBW zo bijzonder. Er ontstaan samenwerkingen, connecties en vriendschappen voor het leven. Je stapt in een hechte Community waarin we elkaar supporten en tot grote hoogtes brengen. Wij kijken niet naar wat je mist, maar naar ALLES wat je in je hebt. We hebben een neus voor potentie en laten je ervaren waar je kunt zijn in al je grootsheid. Je gaat letterlijk UIT je hoofd NAAR je hart. Klik op de foto's hierboven of scroll naar beneden voor enkele bijzondere verhalen.

Opgesloten in een gouden kooi, zo voelde ik mezelf voordat ik in 2019 de TNBW Academy besloot te gaan volgen. Ik had een goede baan met een goed salaris, een mooie auto en goed toekomstperspectief. Wat wil je nog meer, zou je denken? En toch was ik echt niet blij. Ik voelde me letterlijk opgesloten in mijn eigen leven. Bang om keuzes te maken, stel dat ik mijn baan kwijt raak, kan ik dan de rekeningen nog wel betalen? Hoe ziet mijn toekomst er dan uit, zonder de zekerheid van een vaste baan met goed inkomen? Zoveel vragen die al veel te lang dagelijks door mijn hoofd speelden en al de energie uit mijn lichaam zogen.

Totdat ik een ‘’Clarity Call’’ met Crystal had. Dat gaf mij letterlijk de ‘’clarity’’ die ik nodig had. Ik voelde meteen een klik, alsof ik eindelijk iemand gevonden had die mij gewoon begreep. Ik besloot me in te schrijven voor de Academy.

Vol verwachting en licht gespannen startte ik aan de eerste live dagen. Wel weer met die vervelende stem in mijn hoofd: stel dat dit mij niet verder zou brengen, wat dan? Ik had al zoveel dingen geprobeerd. Ik weet nog dat ik na de eerste live dagen langzaam mijn vertrouwen en energie terugkreeg, maar nog geen idee had waar dit toe zou leiden. Gedurende het traject kreeg ik zoveel vertrouwen, dat mijn mindset compleet veranderde. Van ‘’wat als het mis gaat’’ naar Stel dat het me lukt’’? Met die gedachte nam ik ontslag op mijn werk nog voor het einde van de Academy. Ik heb uiteindelijk een jaar lang tijd genomen om te bedenken hoe mijn toekomst eruit moest gaan zien. Wat vind ik belangrijk en wat wil ik zeker terug zien in mijn leven? Het was het beste jaar ooit. Mijn creativiteit kwam terug, ik barstte van de energie en ik startte mijn eigen bedrijf: A Perfect Jane, vernoemd naar mijn hond Jane.

Al jaren eet ik vegan, maar kon op het gebied van schoenen niets leuks vinden. Tijdens de visualisaties op de live dagen kwam steeds meer naar voren dat ik iets wilde doen met dieren en mode. Hoe gaaf dat dan bijna een jaar later A Perfect Jane opgericht is.

A Perfect Jane is ontworpen voor echte modeliefhebbers, die er graag goed uit willen zien, een bijdrage willen leveren aan een betere wereld, zonder concessies te hoeven doen in looks & kwaliteit. Cruelty-Free & Vegan, Sustainable & Looking Great. Dat is onze missie.

De knalgroene zool, geprint in een bladnerf laat je zeker opvallen. Het is een knipoog naar de duurzame trendy boots van A Perfect Jane.

x Suzanne

Over TNBW Academy en nu owner van A Perfect Jane

“Wauw! Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik mezelf TNBW Academy kado heb gedaan! Wat heeft de academy een prachtige beweging in gang gezet. Niet alleen voor mij, maar ook met en voor alle andere prachtige deelneemsters.

Ik ben in mijn “zijn” enorm gegroeid. Ik ben losgekomen van belemmerende overtuigingen uit het verleden. Heb de urgentie gevoeld dat ik aan het roer sta om mijn purpose te leven. Vanuit een krachtige basis van vertrouwen en liefde en rust. En die Gremlin van mij, daar weet ik vanaf nu raad mee waardoor zij een kracht is. Ik heb ontdekt en gevoeld wat mijn missie & roepingen zijn. Wat mooi om te ervaren dat het er allemaal al was! Ik heb nu de ruimte om alles te manifesteren. Het concept voor mijn eigen bedrijf is geboren. Helemaal mij! En ik sta in de startblokken om te gaan doen en de wereld mooier te maken!”

Over TNBW Academy

 

x Maartje Boom

Die avond, na het webinar wist ik en voelde ik vanuit elke vezel in mijn lichaam, dit moet ik doen! Dit gaat me helpen die purpose echt te gaan leven. 

En niet is minder waar! Tuurlijk heb ik ook die Gremlin gehad die over de financiën begon, maar er is altijd een oplossing. En het was me elke euro waard!

Ondanks dat ik nog geen concreet plan heb weet ik wel dat komend jaar goed gaat komen. Alle handvatten, geleerd online en tijdens de live dagen ga ik meer dan benutten. 

Lieve Mabel & Crystal, bedankt  dat jullie op mijn weg zijn gekomen. Hier gaat iets moois uitkomen.

Over TNBW Academy

 

x Tecuna Kaspers

TNBW Academy heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen. Een jaar na mijn deelname kan ik zeggen dat ik nu leef vanuit vertrouwen. Ik heb mijn droom laten uitkomen, mijn eigen kinderwinkel. 

Iets wat voor mij altijd als onmogelijk leek, heb ik nu zonder enige twijfel aangegrepen. 

Ik leef nu écht mijn purpose en moeiteloos mijn leven. TNBW Academy heeft mij de start gebracht van een nieuw begin: mijn mooiste leven. Dankjewel!

Over TNBW Academy

 

x Janske van de Broek

Wat een cadeau heb ik aan mezelf gegeven om een stuk van mijn pad met Mabel & Crystal en de TNBW Academy te doen. Het heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en verdiept en ik heb er een prachtige club inspirerende vrouwen aan over gehouden. 

Leven vanuit vertrouwen en liefde en betekenis geven aan de dingen die ik doe, door de juiste keuzes te maken. Warm bad, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Over TNBW Academy

x Ilse van der Veer

TNBW is op mn weg gekomen op het perfecte moment. Ik zocht naar handvatten om het (werkende) leven na het opzeggen van mijn baan richting te geven en te bewegen vanuit mijn intrinsieke motivatie, talenten en het verlangen om alles wat ik in huis heb tot uitdrukking te geven. Deze richting heb ik gevonden, en ik kan niet wachten om dit te vertalen naar concrete stappen en projecten, met hulp van de liefdevolle steun van het fantastische team van TNBW en het groepje TNBW vrouwen uit mijn regio die dezelfde reis zin aangegaan. Deze verbinding met gelijkgestemde prachtige vrouwen is een totale verrassing en is zo waardevol. Het maakt de spannende reis naar een moeiteloos leven zo veel makkelijker en leuker!

Over TNBW Academy

 

x Marjolein van Altena

TNBW werkt voor mij helend in zoveel meer opzichten dan dat ik op voorhand had durven dromen. 
 
Dit programma gun ik de grootsheid die het in zich heeft. Dit is een cadeau dat ik elke vrouw gun. Ik voel intense dankbaarheid dat ik vanaf heden deel uit mag maken van TNBW movement. Want dat is het. Een movement. Een beweging die mij dichter bij mezelf heeft gebracht. Die maakt dat ik vanuit mijn diepere bewustzijn leef en die me helpt om keuzes te maken die passen bij mijn nieuwe(re) ik. Een 'ik' die kiest voor leven vanuit haar hart en vanuit haar kracht en energie.
 
Heel, heel dankbaar Crystal & Mabel for starting this movement and letting me be part of it. The TNBW story is to be continued... always...'

Over TNBW Academy

x Margot Willems

Acht maanden geleden stapte ik ’s morgens in de auto. Ik was moe en mijn hoofd zat bomvol met dringende to do’s waar ik niet aan toe zou komen de komende twee dagen.
In de uitleg op de website klonk het allemaal wel een tikje zweverig: ik zou op zoek gaan naar mijn purpose (voor mij: visie, missie, strategie) en mijn business leren builden. En ook woorden als mediteren, manifesteren, healen, feminien en masculien had ik zien langskomen. Het zei me weinig. Niet in de zin dat ik er nooit van gehoord had, maar als nuchter mens had ik daar niet zoveel mee, vond ik.
Aan de andere kant: ik leer graag en ik moet toch ergens het gevoel hebben gehad dat die harde stoere ik misschien de weg versperde voor een rustigere en gelukkigere versie van mezelf. En sowieso kon ik wel wat hulp en lef gebruiken bij de voorzichtige wens om een eigen bedrijf te starten.
Acht maanden later ben ik op de afsluitdag, de laatste van de vijf livedagen van de Academy. Crystal en Mabel vragen wie er iets wil vertellen over de afgelopen maanden en over waar je nu staat.
Ik sta op om mijn verhaal te delen Met een glimlach en trots vertel ik waar ik vandaan kwam en welke weg ik heb afgelegd vanaf die eerste cursusdag tot nu. Ik zocht mezelf, wilde zachter zijn, maar had geleerd die kant te verbergen onder een hardere laag, vol stress, vaak boos op mijn emoties, me regelmatig onbegrepen voelend en zonder liefde voor mezelf.
En nu sta ik daar en kijk ik naar de vrouwen om me heen. Ik vertel hoe alles is veranderd: ik heb geleerd om anderen maar vooral mezelf te vergeven, ik dùrf nu lief en zacht te zijn en ik kan in de spiegel kijken en een mooie vrouw zien. Ik laat mijn emoties toe; ik herken ze, erken ze en kan nagaan wat ik op dat moment nodig heb. Ik vind het interessant en leuk om open te staan voor signalen, er gebeurt heel veel waar ik best iets achter mag zoeken.
Ik leg ze uit dat ik mijn baan heb opgezegd en met heel veel plezier en vol overgave bezig ben aan de startup van mijn eigen onderneming. Er is geen stress meer van die ploeterbaan van maandag tot vrijdag waar ik telkens weer zonder energie van thuiskwam.
Ook vertel ik over de basis van alles, mijn purpose. En over het verantwoordelijkheidsbesef dat ik anderen op welke manier dan ook wil inspireren als zij daarvoor open staan.
Het waren echt acht pittige maanden. Ik heb keihard gewerkt, heel veel moeten leren en veel tijd besteed aan mezelf om dit proces te doorlopen. Maar het is gelukt. Er is zóveel veranderd, ìk ben zoveel veranderd. Of nee, ik ben mezelf geworden. Eindelijk.
Heel soms komt er iets prachtigs op je pad dat jouw hele richting kan veranderen. Bij mij is dat gebeurd en ik ben het vol overgave aangegaan.
Doe dat ook: stap er in als je ergens het gevoel hebt dat het je kan helpen om jezelf te vinden. Er is echt niets mooiers dan dat. Vertrouw erop dat het goed komt. En vooral: heb er plezier in!

x Anne

Over TNBW Academy

"Binnen een jaar liep mijn bedrijf en is mijn maandomzet hoger dan toen ik werkte als verloskundig waarneemster."

Karien de Munk

TNBW_Karien
Daar waar het leven begint...
Meestal denk je dan aan je geboorte - klopt, ik als verloskundigen ook - maar wat als je leven gewoon nog een paar keer begint en je het deze keer bewust mee kan maken? 🙂
Op 18 aug 2020 had ik mij weer ziekgemeld en klikte ik op het webinar van Crystal, alles in mij riep, dit (TNBW Academy) wil ik doen, deze hulp kan ik gebruiken.
Met toen nog 0 energie, volledig op van een flinke ziekte en met alles dat in mij zei dat ik dit moest gaan doen. Wat mij tegenhield? De prijs hahaha, ik heb niet even €5000,- op de plank liggen voor persoonlijke ontwikkeling.
Maar ik voelde de noodzaak, belde mijn moeder en zij hoorde mijn noodzaak en deed de donatie. Mijn leven begon weer opnieuw.
Ik ontdekte verborgen talenten. Ik was wél creatief en zeker wel goed genoeg om een eigen onderneming te starten. Ik leerde praktische tips over direct delegeren van zaken die je niet leuk vindt en klein beginnen, stapjes blijven zetten en weten dat als het lastig voelt de groei eraan komt. Ik kan pagina's volkletsen over TNBW Academy maar voor wie hem nog niet gedaan heeft en zichzelf opnieuw wilt ontdekken, doe hem!
Ik kwam er stap voor stap achter dat ik de zorg nog zoveel te brengen heb, niet meer als verloskundige, wel als trainer/coach en ondernemer. De zorgsector mag weer een inspirerende, gezonde sector worden. Een plek waar je oog hebt voor de persoon achter de zorgverlener en waar zorgverleners goed leren zorgen voor zichzelf om vanuit daar nog betere zorg te kunnen geven aan hun cliënten en patiënten.
Ik hou mijzelf de komende 20 jaar nog wel bezig, werk met wat zich aandient en besteed uit wat een ander beter kan.
Binnen een jaar liep mijn bedrijf en is mijn maandomzet hoger dan toen ik werkte als verloskundig waarneemster. Vanaf het begin heb ik met een VA gewerkt, beste keuze ooit.
Om de verbinding met mijzelf te verdiepen volgde ik nog het Reconnect with your Soul traject van Crystal incl. The Circular Course. Alle investeringen zijn het meer dan waard geweest. Voor mij zijn deze trajecten van onschatbare waarde geweest.

x Karien

Over TNBW Academy

Shireen Bruggeling - Hommes

Shireen
Ik heb TNBW Academy gevolgd omdat ik me zo herkende in veel punten die Mabel en Crystal benoemden in een Masterclass. Vooral het stuk van duizend dingen leuk vinden en er ook best goed in zijn, maar toch iets doen wat niet lijkt te kloppen. Een andere weg in willen slaan, maar toch vastlopen op de rotonde van gedachten. Andere baan, voor mezelf beginnen? What to do? Beide paden hadden onvoldoende vertrouwen. En dat was wel echt wat ik zocht: vertrouwen!
Vertrouwen om de duizenden dingen die ik deed los te laten. Ze in te mogen zetten wat voor mij klopt, maar ook echt van betekenis is voor een ander. Vrijheid en regie! Kritisch als ik was (en ook gerust nog ben) vroeg ik me wel af of TNBW Academy mij hierbij écht kon helpen. Ik had tenslotte al zoveel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Vaak was dit wel vanuit wat er door een werkgever was voorgesteld. En dit voelde echt goed voor mij. Mijn keuze, mijn regie, mijn gevoel. En dat ik mezelf toestemming kon geven om groots in mezelf te investeren was dus stap 1 naar toelaten van overvloed. Acties koppelen aan intern verlangen ipv acties vanuit het hoofd en een resultaat.
En hallelujah wat was dit een verademing. JA zeggen tegen mezelf. Dat het vertrouwen uiteindelijk in jezelf zit en niet in een ander dat wist ik wel. Maar dat dit in 3 maanden tijd zo'n change of life zou zijn dat had ik niet kunnen dromen. FREEDOM! Ik voel dat ik weer mag fladderen en mag rusten op de mooiste plekken. Ik heb die regie weer en het leukste is: ik zie de schoonheid van een ander ook veel meer. Streng zijn voor jezelf is tenslotte streng zijn tegen een ander en vice versa.
Ik ben groot ambassadeur geworden van TNBW. Sterker nog, ik heb er mijn werk van gemaakt. Van betekenis mogen zijn voor een mooiere wereld. Dit is wat ik te doen heb zonder jezelf in 1000 bochten te wringen.
"Ieder is de maker van zijn eigen geluk" - een quote die in Latijn op mijn mans lichaam staat getatoeëerd. En dat is wat het is. En dat je dit NIET alleen hoeft te doen, maar juist met het toelaten van de schoonheid van inspiratie en inzichten van een ander; dit laat je vliegen. Like a butterfly! ❤️

x Shireen

Over TNBW Academy en nu owner van Wine, Fun & Facts

Garcia Stans

Garcia

Ik heb TNBW Academy gevolgd in het najaar van 2018. Ik was Business Controller bij een grote corporate en werkte 50 – 60 uur in de week en langzamerhand begon ik hier genoeg van te krijgen. Lange dagen, weinig waardering, steeds hogere eisen en geen promotie.

Toen kwam TNBW Academy op mijn pad. Ik kende Mabel nog uit de beginperiode van TNBW en ik wilde gewoon wat anders. Leven vanuit vertrouwen, voor mijn passie en wat meer vrouwelijke energie erin. En geloof me, ik had hier ook mijn twijfels bij... leven vanuit je passie.. jaja en daar ook nog geld mee verdienen. Hmmm...Maar goed, ik wilde een verandering en ik ben de Academy nooit ingegaan met het idee een eigen bedrijf te beginnen, maar goed na een half jaar zat ik bij de KVK hahaha. De verhalen van Mabel en Crystal en van de andere deelnemers inspireerde mij zo erg, dat ik dacht: dit wil ik ook. De vrijheid om te bepalen wie wat en waar. En nog beter: Dit kan ik ook.

Ik heb mijn bedrijf in februari 2019 gestart naast mijn loondienst baan, maar eind december was het al zo’n succes dat ik februari 2020 fulltime ondernemer ben geworden.
Ik help vrouwelijke ondernemers Finance fun te vinden en om een goede financiële strategie op te bouwen. Met als resultaat meer winstgevendheid.
Ik heb meer dan 225 vrouwen geholpen om een stap dichter bij financiële vrijheid te komen. Ik werk minder, verdien meer en help ook nog eens zoveel vrouwen. Ik ervaar meer plezier en vrijheid dan ik ooit had kunnen denken. En allemaal door 3 maanden TNBW Academy die voor mij dus life changing is geweest. En ja, ik ben nog steeds resultaatgericht, maar wel in combinatie met mijn vrouwelijke kwaliteiten. Ik kan een traject bij Mabel en Crystal zeker aanraden.

x Garcia

Over TNBW Academy & nu owner van @sparkleyourbusiness

Together we Rise_Shannon

Ik werd keihard getriggerd in een masterclass toen Crystal zei, ik deed ‘’geweldige’’ cultuurveranderingstrajecten voor mijn werk, het was een lijdensweg richting het resultaat maar ja daar rennen we toch altijd zo hard voor, het uiteindelijke resultaat en succes?!

Nee zei ze, je mag genieten van de reis, van het proces. Alsof een deksel op mijn hoofd viel. Dit was ik. Dé consultant met die éne studie en mijn ‘prachtige verandertrajecten’ wat ik deed voor mijn werk. Diegene die voor alles en iedereen maar hard bleef rennen. Ik was diep van binnen ongelukkig maar mijn omgeving was enorm trots. Voor wie deed ik het dan? Voor mijzelf of om mijn ouders tevreden te houden?

Toen Crystal dit zei was er geen twijfel meer om te starten met de Academy. Natuurlijk was geld en tijd een zogenaamd probleem, maar dat waren allemaal excuusjes van mijn saboteur.

Fast forward, als je echt iets wilt en erin gelooft, lukt het. Ik run nu fulltime mijn eigen bedrijf PearToHappiness met mijn zus, waarin wij anhttp://www.PearToHappiness.nldere ambitieuze vrouwen inspireren en motiveren om te doen wat jou gelukkig en blij maakt. En ja daar kun je ook geld mee verdienen, wij doen het ook. Maar daarvoor mag je jezelf eerst helemaal omarmen zoals je bent, je mag iemand zijn, voordat je iets kan hebben. Ik gun mijzelf dan ook het geduld en de reis die ik nu doormaak. En ik kan je zeggen het is een amazing magical reis.

Dankzij Mabel & Crystal, de Academy en in het speciaal mijn badass coach Mabel is deze reis mogelijk gemaakt.

x Shannon

Over TNBW Academy & nu owner van PearToHappiness

"De schuifjes staan anders"

Ik kijk met enorm veel dankbaarheid & liefde terug. Woorden vullen niet de lading bij mijn gevoel..... Ik heb een letterlijk bovenaardse dag beleefd met mijn voetjes op de vloer 😉

👉🏻 ik voel urgentie om liefde te laten stromen & op een hogere frequentie te "zijn"

👉🏻er vallen puzzelstukjes vanuit opvoeding, gezin, patronen in elkaar met de conclusie dat ik mijn eigen keuzes kan maken en eigen pagina mag gaan invullen

👉🏻 ik ben meer in hier en nu en ik voel op een diepere laag innerlijke rust en vertrouwen

👉🏻 ik ben afgelopen 1,5 dag beter in staat uit te tunen, te kijken wat er gebeurd, welk gedrag ik zie, welke emotie er onder ligt & welke behoefte er in mij leeft

Ik hoop én denk dat ik nog lang mag na genieten van deze dag. De impact voelt groots op een hele lichte natuurlijke manier.  Hopelijk is dit een blijvende "change", zodat ik mijn blanco pagina mag gaan vullen vanuit deze lichtere energie, eindeloze liefde die ik voel & vanuit moeiteloosheid.

Over Reconnect with your Soul

 

Katrien Malcontent

"Terug naar de kern ondanks de stormen om me heen"

Verblijven in jouw energie en jouw intuïtieve manier van werken is helpend en helend. Het raakte bij mij alle lagen. Ik liep even helemaal vast, voelde een vreemdsoortige paniek, ik twijfelde aan wat ik zo stellig als mijn kern had geweten en gevoeld.

Door jouw liefdevolle aandacht en werkvormen voelde ik de rust en de ruimte om weer op een andere manier naar de situatie te kijken en het te doorvoelen. We hebben licht geworpen op mijn omgeving (mensen en ervaringen), de storm om mij heen. En je bracht me weer bij mijn kern, het diepe vertrouwen op het universum en in mijzelf. Die kern is er, ongeacht de stormen om mij heen. Dat voelen . Je bent voor mij een bron van inspiratie om steeds meer te leven op mijn intuïtie.

Over Infinite Potential

 

Vera

"Ik voel me gedragen, for the highest good of all"

Ik vind het moeilijk in woorden te vatten, al ben ik daar meestal op papier vrij goed mee 😉 Het is vooral een gevoel wat ik meeneem. Een diep gevoel van rust, van vertrouwen, connectie. Dat het “All Good” is, het donker en het licht. Een gevoel van “Guidance”.

Wat voor impact dit op mij en mijn leven heeft is dat ik nog dichter bij mezelf kan en durf te zijn. Meer overgave, voelen vanuit het NU en het enige wat ik hoef te “weten” of volgen is de eerstvolgende stap, de fluistering, het gevoel wat kriebelt, datgene wat trekt en wat een yesss gevoel geeft. Vanuit dát vertrouwen in actie komen, met de diepe wetenschap dat alles goed is - for the highest Good of all.

Over Infinite Potential

 

Manon Ende

Mijn leven lang voel ik dat er zoveel meer is.

De wereld is zoveel groter.

IK ben zoveel groter.

Toen begin 2021 mijn beide ouders kort na elkaar overleden, zakte aan de ene kant mijn wereld onder mijn voeten weg. Tegelijkertijd voelde ik een enorme kracht en potentie die eruit wilde.

Ik ben een jaar met Crystal aan de slag gegaan om te herrijzen als een Phoenix.

Zij heeft me geholpen om die essentie en die potentie als een uitnodiging te aanvaarden.

Gaf me handvatten om mijn eigen pad te bewandelen vanuit mijn kracht én zachtheid.

Leerde me dat ik eindeloos mag blijven geven én ontvangen.

Hielp me naar mijn compleetheid - het licht en de schaduwen.

Ik zie en voel de grotere, grenzeloze versie van mezelf.

Ik heb hem, en ik hou hem!

Over 1 op 1 traject en Academy deelneemster

 

Margriet van Dijk

"Het RWYS traject voelde alsof het voor mij gemaakt was. Stukjes 'losse theorie' werden aan elkaar verbonden en vooral in jezelf geïntegreerd. Dat is toch de enige plek waar het kan landen. Niet alleen in het hoofd, maar ook in je hart en je buik. Ik heb ontdekt welke rituelen goed bij me passen en dat helpt om in het dagelijks leven in contact te blijven met mezelf.

En ... last but not least sta je veel meer open voor kleine en grote wonderen die kunnen gebeuren. En als zo'n wonder dan ook nog eens gebeurd, weet je dat de Reconnect geslaagd is 🙂

Dankjewel voor al je lessen, rituelen en feedback Crystal!"

Over Reconnect with your Soul

 

Loes Antonius

Met weinig verwachtingen, behalve wat zelf gegunde me-time, ging ik volledig openminded deze retreat in. Deze dag was meer dan ik ooit had kunnen hopen of dromen. Alles klopte tot in de puntjes; van de mooi ingerichte zaal, het overheerlijke eten, zelfs de zon die doorbrak of die fijne regenbui hoorde bij de flow/cyclus van de dag. De synergie tussen Crystal en Myrthe was organisch en adembenemend. Tijdens deze retreat en dan vooral de ‘healingsessie', heb ik op een uiterst diep niveau geconnect met mijzelf en mijn oerkracht. Hier snakte ik naar, zonder dat ik me daar bewust van was; Een uiterst welkom warm bad <3.

Deelneemster aan One Day Retreat, Reconnect with your soul en TNBW Academy

 

Liselotte Admiraal

TNBW_Linda

Ik had mijn leven goed voor elkaar, was succesvol, lekker salaris, lease-auto onder mijn kont en ik maakte de ene na de andere promotie. Het masculiene werken, altijd maar doorgaan, onvoldoende om hulp vragen, dat was ik. Het zag er allemaal prima uit, maar al mijn tijd en energie gingen naar mijn werk en langzaamaan verloor ik mijzelf uit het oog. Van die powervrouw die altijd alle ballen in de lucht hield naar een zielig hoopje mens. 

En toen kwam er een masterclass van TNBW op mijn pad. Zonder enige twijfel kan ik zeggen dat TNBW één van de beste dingen is die me is overkomen. Ik voelde in elke vezel van mijn lichaam dat dit traject voor mij bedoeld was en doe dat nog steeds. Wat een geweldige ervaring! Ik heb belangrijke keuzes gemaakt, geniet weer van elke dag en ik doe  wat ik écht leuk vind.

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij de allerleukste werkgever van het land: TNBW 🙂 en trots op het feit dat ik nu betekenisvol werk mag doen en een verschil kan maken. Ik leef mijn mooiste leven en vertrek in april met mijn gezin naar Valencia voor 3 maanden om daar te gaan wonen en werken.

x Linda

Over TNBW Academy

Enthousiast geworden?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je bent van harte welkom!
Vele vrouwen gingen je voor en kozen voor een leven vol vrijheid, voldoening en passie.

Boek een gratis en vrijblijvende Clarity Call.

Voel je aan alles dat een traject bij TNBW voor jou is, maar vind je het ook spannend?

Twijfel je of je nu wilt starten? Of heb je nog praktische vragen? Blijf er niet zelf mee zitten en plan een persoonlijk gesprek met ons in. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

We spreken je graag snel!

©2021 The New Business Women. Alle Rechten Voorbehouden Algemene Voorwaarden | www.tnbw.nl