LEES OP DEZE PAGINA DE ERVARINGEN MET DE

wildfit 90 day challenge

SAMEN MET THE NEW BUSINESS WOMEN

10583946_10152608051679171_412954169497016410_n-2

"Ik heb aan het Wildfit programma meegedaan omdat ik meer energie wilde krijgen. Daarnaast was ik sinds Sinterklaas al non-stop aan het snoepen en had steeds meer last van mijn maag. Ik had behoefte aan een re-set qua voeding.

Ik ben super blij dat ik heb meegedaan. Ik wist van te voren dat ik voldoende gedisciplineerd was om dit vol te houden. Maar ik wist van te voren ook dat ik veel moest reizen voor mijn werk en was onzeker hoe ik dit in godsnaam ging combineren. Maar je wordt creatief kan ik zeggen! Ik ben bewust geworden van de voedingsindustrie en waar al die SUIKER in zit! Ik heb zelf nu controle over wat ik eet en wanneer.

Ik ben 2.5 kg kwijt (wilde niet veel afvallen) en zit strakker in mijn vel. Ik heb geen opgeblazen gevoel meer en mijn maagproblemen zijn verdwenen. Mijn energie heeft zich heel langzaam verbeterd. Ik was na een aantal weken in het programma wat gefrustreerd omdat mijn energie niet verbeterde en op een bepaald moment zelfs slechter werd. Maar achteraf begrijp ik dat dit er allemaal bij hoort. Daarbij heb ik een enorm drukke periode gehad met werken en reizen en dat mag ik niet uitsluiten. Zonder Wildfit was ik vast veel moe'er geweest.

Ik slaap enorm vast nu en val na een paar seconden al in slaap. Als het programma is afgelopen wil ik een balans vinden die bij mij past, sommige dingen zal ik weer gaan eten en andere dingen zal ik nog maar minimaal eten. Het voelt goed om zelf controle te hebben. Ik kies nu zelf wanneer ik iets eet en op welk moment.

Als iemand tips nodig heeft hoe je dit moet doen op reis dan hoor ik het graag. Ik heb gereisd met Alkagizers (groene smoothies), groenten, noten en in hotels gewoon gevraagd naar bepaalde wensen die ik had. Alles is mogelijk maar als je reist is het wat uitdagender. Je merkt dat de voedingsindustrie zo in elkaar zit dat groenten totaal ondergeschikt zijn!

Er is vaak wel om mij gegniffeld door anderen maar dat boeide me niet. Het is een investering in je gezondheid voor de lange termijn. Lead by doing! :-). Trouwens de Facebook Group was super fijn, in moeilijke momenten weet je dat er anderen zijn die precies hetzelfde ervaren of gelijksoortige vragen hebben. Dat was echt een van de sterktes! Eric is trouwens echt enorm grappig, dus de video's zijn leuk om naar te kijken. Succes iedereen, ik kan het echt aanraden!"

Amber Augustus

"Ik heb meegedaan aan de Wildfit Challenge omdat ik na drie zwangerschappen en slapeloze nachten weinig energie had, veel sugardips had en me vaak door de dag heen moest slepen. Ik ben mijn hele leven al bezig met voeding en gezondheid en ben zelf voedingskundige en health coach dus vond ik het ook zeer interessant om te ervaren wat deze challenge mij zou brengen. Ik was altijd al gezond bezig qua voeding maar had nog nooit een echte 'reset' gedaan en voelde dat dit echt nodig was.

De challenge was voor mij vooral een eyeopener wat betreft de cravings die ik toch wel hier en daar had en de behoefte aan suikers die ik zelf niet helemaal onder controle kreeg.

Nu 10 weken later kan ik met gemak naar feestjes zonder gebak te nemen en kan ik alle zoetigheid te laten staan! En wat voelt dat fijn! Niet meer al die junk naar binnen werken en bewust kiezen voor gezond.

18519797_1191347160976440_8649177655182707530_n

Verder heb ik een veel lichter gevoel in mijn buik, ik heb meer energie en een scherpere geest. Ook ben ik enkele kilo’s kwijt al was dat niet mijn doel. De Alkagizer is mijn beste vriend geworden en gaat overal mee naartoe 

Kortom, ik kan de Wildfit Challenge zeker aanraden als je op zoek bent naar een echt life changing ervaring op het gebied van je gezondheid. Dat is uiteindelijk toch het kostbaarste bezit dat je hebt. Dus: gun je lijf het allerbeste en wordt ook Wildfit!"

Charlotte van de Elshout

WE STARTEN MAANDAG 17 SEPTEMBER MET EEN NIEUWE GROEP. ARE YOU IN?

fptbty

"Wat ben ik blij dat ik mee gedaan heb met de Wildfit Challenge. Eerst had ik mijn twijfels omdat ik niet echt wilde afvallen, misschien op mijn zwangerschapskilo's na dan. Hooguit 2 kilo, meer niet.

Wat een reis is het geweest! Het is een overwinning en niet alleen voor mezelf, maar voor mijn hele gezin. Ik voel me energiek, slaap dieper, ben mij bewust van voeding en wat het voor je kan doen! En voor mij de allerbelangrijkste, dat ik dingen kan laten staan. Ik grijp nu niet meer slaafs naar zoet maar heb nu zelf de controle! Om nog maar te zwijgen over onze ondervindingen tussen de lakens... " 

Amy Davis

"Ik heb deelgenomen aan de Wildfit Challenge, omdat ik eigenlijk heel vaak met een opgeblazen gevoel rondliep, weinig energie had, niet meer kon genieten van een maaltijd en slecht sliep. Ik voelde dat er iets moest veranderen, maar vond het ook best spannend om de stap te zetten, want wat als ik het niet volhou of wat als ik de dingen niet meer 'mag' eten waar ik echt niet zonder kan?

Nu ben ik superblij dat ik deze stap gezet gezet heb. Ik ben me zo bewust geworden van waarom ik eet, wat bepaalde voeding voor mij betekent, wat voeding doet met mijn lichaam en hoe de voedingsindustrie hierop inspeelt. Ik heb het gevoel dat ik weer de regie heb over mijn eetpatroon en gedachten/emoties hierover, weet ik wat écht gezond is voor mijn lichaam, ervaar ik dat gezond eten ook echt lekker is en voel ik in alles hoe goed het voor me is.

En ja, soms was het even doorzetten en had de 'food devil' de neiging om het over te nemen, maar omdat de resultaten zo fijn zijn, was dit geen mega uitdaging was!

c960ac51-d1d7-47b5-ab5e-d0313a0df75a
 • Nu zit ik vol energie en heb geen last meer van dipjes overdag;
 • Slaap ik heel vast en heb ik minder slaap nodig, ik voel me uitgerust als ik 's ochtends op sta;
 • Heb ik geen last meer van pijnklachten in mijn rug;
 • Heb ik geen last meer van dodelijke vermoeidheid in de aanloop naar mijn menstruatie;
 • Heb ik ook veel minder last van wisselingen in mijn humeur in de aanloop hier naartoe;
 • Heb ik geen allergische reacties meer op bepaalde groenten, fruit en noten;
 • Ik ben niet ziek geweest in de afgelopen periode;
 • Lukt het me om eten te laten staan waarvan ik eerder dacht dat ik niet zonder kon en als, dan kies ik hier heel bewust voor;
 • Ik heb geen last meer van een opgeblazen gevoel;
 • Ik ben 4 kilo kwijt;
 • Mijn kleding zit prettiger;
 • Ik voel me heerlijk en zelfverzekerd in mijn lichaam!"

Vera Pfeifer

31250641_10212625793575110_894359131923574692_n

"Ik ben superblij dat ik mezelf het Wildfit programma gegund heb. Naast dat ik maat XL heb verruild voor M, ben ik me veel bewuster van de voedselkeuzes die ik maak en heb afscheid kunnen nemen van alle kleine pijntjes en kwaaltjes.

De allergrootste winst is dat ik ‘de triggers en de waaroms’ heb geleerd van mijn emo-binge-eating. Ik moest altijd blijven éten, ook al was ik misselijk en vol, na die zak met chips, doos met koekjes en reep chocola, ik moest blijven proppen. Na ’s nachts niet kunnen slapen door buikpijn en schuldgevoel, verstopte ik me de volgende morgen in te grote kleding, vermeed ik sociale events en probeerde zo snel mogelijk mijn weg terug te vinden naar de bank.

Nu kan ik zonder problemen door de supermarkt lopen zonder junk te kopen. Iemand kan naast mij een zak chips eten of een stuk taart zónder dat ik er trek in heb. Dit dankzij de motiverende video's en support vanuit de Facebook Group. Als ik in de spiegel kijk zie ik mezelf terug! Ik durf weer op de foto! Ik kijk uit naar verjaardagen en gezellige ontmoetingen met vrienden. Ik voel me zo veel fitter en blijer!"

Anita Jager

WE STARTEN MAANDAG 17 SEPTEMBER MET EEN NIEUWE GROEP. ARE YOU IN?

"Ik was al bezig met gezonder eten, maar voelde dat er meer was. De Wildfit Challenge kwam op het juiste moment! Echt een ommekeer maken, volledig voor gezond gaan. Eerlijk gezegd het was niet altijd makkelijk, maar zó de moeite waard!

Ik voel me energieker dan ooit op een manier die ik moeilijk kan uitleggen. Dat heb ik nooit zo gevoeld! Je komt met minder slaap toe en en je slaapt heel vast waardoor je uitgerust wakker wordt. Mijn huid ziet er gezonder uit, ik heb geen bloedsuikerspiegelschommelingen meer. Het gezonde eten wordt een basis, het programma duurt lang genoeg om nieuwe kookstijlen uit te vinden, feestjes en etentjes mee te maken waarbij je je weg moet vinden.

En niet onbelangrijk, mijn man deed mee én je ervaart de support van de groep! Niet twijfelen, doen!"

Aafke Seebregts

f91fd482-3def-4c7c-845a-69fadb8047f0
32077201_1898109293534504_6839145938913591296_n

"Het afgelopen jaar heb ik mij eindelijk kunnen losmaken uit de ingewikkelde vechtscheiding waarin ik al jaren zat. Ik kon een finale deal maken, me losmaken uit ons gezamenlijk bedrijf, mijn pensioen meenemen en mijn huis verkopen dat jaren onder water had gestaan.

Nu zit ik op een fijne nieuwe plek en ben een nieuw leven begonnen! Ik volg een opleiding om een nieuwe carrière te beginnen. Er was nog wel iets wat ik moest aanpakken: afkicken van de anti-depressiva en alle extra kilo's die ik er daardoor had bijgegeten weer kwijtraken. Ik wilde mijn oude lijf terug. Aan Mabel had ik gezien wat het Wildfit-programma voor haar had gedaan. Dat wilde ik ook.

Nu, bijna aan het einde van het programma, ben ik vrij van pillen en 10 kilo lichter. Maar dat is niet alles: ik slaap een stuk beter en voel me fitter en opgewekter. Wat ben ik blij dat ik mezelf dit gegund heb. Wildfit is echt anders dan een 'normaal' dieet, het is een programma over voeding en gezondheid, met recht een lifestyle. Als je echt iets wilt veranderen, kan ik je Wildfit zeker aanraden.

Abelike Janssens

icon_whiteborder

Heb je vragen of wil je met ons sparren? Mail ons dan op info@tnbw.nl.

© 2018 - The New Business Women -
Alle Rechten Voorbehouden