GA VOOR JOUW PURPOSE IN LIFE

winactie

1X GRATIS DEELNAME TNBW ACADEMY t.w.v. €5.997!

Untitled design (16)

Wat doe jij met de vrijheid die je hebt? 

Neem je deze voor lief? Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Voor veel vrouwen op de wereld is vrijheid géén vanzelfsprekendheid. Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten en vrijheid.

 
Hier in Nederland hebben we het goed. Je hebt alle mogelijkheden en kansen om iets te doen met je wijsheid, kennis en potentie. Alleen… velen van ons laten zich tegenhouden door schijnzekerheden. We hebben de vrijheid, maar voélen ons niet vrij.
 
We leven in een wereld van regels, overtuigingen en systemen die ons dwingen op een bepaalde manier te leven. We zijn bang om dingen te verliezen als we écht voor onze dromen gaan. We zetten sommige stappen niet omdat we niet volledig vertrouwen op onze eigen kracht.

Maar zijn we het niet verplicht? Ben jij het niet verplicht aan alle andere vrouwen op de wereld om echt wat te doén met al jouw passies en talenten? 

Win jouw gratis deelname aan TNBW Academy t.w.v. €5.997!

Wij dagen je uit om de vrijheid in jezelf te vinden

Zodat jij alles gaat doen wat binnen jouw bereik ligt om van de wereld een mooiere plek te maken. Een wereld waarin dingen als vrijheid van vrouwen niet onderhandelbaar zijn maar een vanzelfsprekendheid. 

Alle factoren zijn aanwezig. Je kunt nú starten. Het enige wat je nodig hebt is de noodzaak voelen. Vind jouw purpose in life en ga deze leven! Laat je niet tegenhouden. Ga voor alle kansen die je krijgt. 

To lead and show the way to next level humanity!
 
Wij zoeken vrouwen die dit in al hun vezels voelen. Vrouwen die voelen dat ze hier zijn om het verschil te maken. 
Wil jij het liefste van alles de inspiratiebron zijn die van haar passie haar werk heeft gemaakt? Ben jij er klaar voor om écht het verschil te gaan maken? 
TNBW oktober

Wat moet je doen om kans te maken? 

✔︎ Like en plaats een comment onder deze post waarom je wilt winnen (of welke vriendin je dit gunt).

✔︎ Als je extra op wilt vallen; gebruik je creativiteit in een social media uiting met de hashtag #tnbwacademywinactie.

✔︎ Vul vervolgens het invulformulier hieronder in.

✔︎ Houdt met spanning je mailbox in de gaten. Je hebt t/m zaterdag 14 maart 23:59 uur de mogelijkheid om mee te doen. Zondag 15 maart maken we de winnares bekend. 

 
Samen gaan we ervoor om het verschil te maken. Kom in je vrouwelijke kracht and go for it! 
icon_whiteborder

© 2020 The New Business Women
Alle Rechten Voorbehouden